ignazz Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Z jednej strony rozumiem rolę takich wykluczeń ale z drugiej Mark tak go odpychał broniąc się i nie będąc w tym odpędzaniu muchy jakoś gorliwy. Co miał zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Kogucik > Williams w tym starciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 (edytowane) 3 godziny temu, 24kobe8 napisał(a): Kogucik > Williams w tym starciu ze cooo ? Ten Alvarado jest podłym skurczybykiem i się kiedyś doigra. Nie pierwszy raz jakieś frajerskie akcje z jego strony. Sfrustrowany wynikiem i mocną zasłoną tępy kogucik bierze większego o głowę Williamsa w klincz , później zaskoczony że dostaje wychowawczego i rzuca się na niego z łapami. Coś tam przypadkowo trafia. mark by go rozniósł na strzępy gdyby tylko włożył w to więcej effortu. NBA się ośmiesza tymi decyzjami. gość został sprowokowany i jak powiedział Ignazz, chciał tylko odgonić muchę. Dostajesz ejection w momencie gdy sfrustrowany wynikiem przeciwnik atakuje cię bez powodu, a ty robisz właśnie 10-8 w 11 minut gry. Mam nadzieje ze chociaż po fakcie dzisiaj na spokojnie przeanalizują tą sytuację i Jose dostanie z 2 mecze zawieszenia. Niech wróci do przechwytywania piłek w sprytny sposób i prób bycia kolejnym tj mcconnellem zamiast prób bycia kolejnym dillonem brooksem. Edytowane 28 Grudnia 2025 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 6 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): mark by go rozniósł na strzępy gdyby nie wchodząc w to kto jest winny, prowokacji i pozostałych rzeczy, trafił celnie pół metra większego chłopa bez strachu w oczach długowłosy Kogucik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a): ze cooo ? Ten Alvarado jest podłym skurczybykiem i się kiedyś doigra. Nie pierwszy raz jakieś frajerskie akcje z jego strony. Sfrustrowany wynikiem i mocną zasłoną tępy kogucik bierze większego o głowę Williamsa w klincz , później zaskoczony że dostaje wychowawczego i rzuca się na niego z łapami. Coś tam przypadkowo trafia. mark by go rozniósł na strzępy gdyby tylko włożył w to więcej effortu. NBA się ośmiesza tymi decyzjami. gość został sprowokowany i jak powiedział Ignazz, chciał tylko odgonić muchę. Dostajesz ejection w momencie gdy sfrustrowany wynikiem przeciwnik atakuje cię bez powodu, a ty robisz właśnie 10-8 w 11 minut gry. Mam nadzieje ze chociaż po fakcie dzisiaj na spokojnie przeanalizują tą sytuację i Jose dostanie z 2 mecze zawieszenia. Niech wróci do przechwytywania piłek w sprytny sposób i prób bycia kolejnym tj mcconnellem zamiast prób bycia kolejnym dillonem brooksem. Bez przesady z tą frustracją wynikiem. Przegrywali 4 punktami w 3 kwarcie w momencie tego zdarzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia CJ wlasnie rzucil gamewinnera z Bucks juz mniejsza jak c***owi sa Bucks ale tak ochydnego gamewinnera z krokami, tak niefundamentalnego dawno nie widzialem, pickup pilki, 2 kroki, po 2 krokach zatrzymanie i naskok na 2 nogi, czyli lacznie 4 kroki ugly shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 10 godzin temu, Kubbas napisał(a): CJ wlasnie rzucil gamewinnera z Bucks juz mniejsza jak c***owi sa Bucks ale tak ochydnego gamewinnera z krokami, tak niefundamentalnego dawno nie widzialem, pickup pilki, 2 kroki, po 2 krokach zatrzymanie i naskok na 2 nogi, czyli lacznie 4 kroki ugly shit Pewnie wg dzisiejszych przepisów było to opóźnienie chwytu + krok zerowy a dopiero potem normalne kroki czyli akcja legalna. Chore to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 1 godzinę temu, Pepis21 napisał(a): Pewnie wg dzisiejszych przepisów było to opóźnienie chwytu + krok zerowy a dopiero potem normalne kroki czyli akcja legalna. Chore to jest. Właśnie az tak c***owo to zrobił że wg mnie nawet według obecnych przepisów to są kroki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia W dniu 1.01.2026 o 16:34, Kubbas napisał(a): Właśnie az tak c***owo to zrobił że wg mnie nawet według obecnych przepisów to są kroki Dla mnie to wszystko idzie w jakąś dziwną stronę jak sam czytam czy rozmawiam ze znajomym sędzią. Teraz de facto można przejść całe boisko na jednym tylko koźle i jest to jak najbardziej zgodne z przepisami. A pro po skoro to Random Shit. Nie wiem czy zwróciliście uwagę ale ruszyło głosowanie do ASG. Niby nic, ale jak zapewne pamiętacie mamy w tym roku znów nowy format tym razem USA v USA v Reszta Świata (imo zamiast drugiego USA powinna być Europa). Tyle tylko iż głosowanie jest w tradycyjnej formie West v East co jak dla mnie jest dość durne wiedząc, że musisz zrobić drużynę złożoną z graczy nieamerykańskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia thunder są 5-4 w tych meczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Niedziela o 21:15 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano Poniedziałek o 00:04 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 00:04 (edytowane) 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Przez tę kobietę jest cała ta drama w rodzinie Ponitek. Edytowane Poniedziałek o 00:05 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Poniedziałek o 00:08 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 00:08 2 minuty temu, Pepis21 napisał(a): Przez tę kobietę jest cała ta drama w rodzinie Ponitek. w sensie była najpierw z Marcelem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano Poniedziałek o 00:57 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 00:57 47 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): w sensie była najpierw z Marcelem? Rodzice Ponitków nie akceptują żony Mateusza, ponoć ją obrażali czy coś a potem Marcel do nich dołączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano Poniedziałek o 10:26 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:26 Plotek.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Poniedziałek o 11:45 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:45 Ponitek.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Jociehui Stiwen Ej co bangera dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu @memento1984 A to Cavs to zawsze takie tragiczne w obronie? Przecież Keyonte to im robił wjazdy raz za razem a oni tego nie ogarniali. Mobley to w ogóle wygląda jakby się cofnał w rozwoju Jest w ogóle ostatnio jakiś trend że często zawodnicy mają szczyt formy w 3-4 sezonie gry a potem na nowej drugiej umowie już albo mają stagnację albo wręcz regres. Mobley bardzo źle zbiera na własnej. Obrona zdecydowanie gorzej. I za 3 to rzadko trafia. Ja wprawdzie raptem 3 mecze oglądałem Cavs mają problem w końcówkach. I ogólnie bardzo duży regres z nr 1 na Wschodzie na walke o uniknięcie pay-in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Godzinę temu, ely3 napisał(a): @memento1984 A to Cavs to zawsze takie tragiczne w obronie? Przecież Keyonte to im robił wjazdy raz za razem a oni tego nie ogarniali. Mobley to w ogóle wygląda jakby się cofnał w rozwoju Jest w ogóle ostatnio jakiś trend że często zawodnicy mają szczyt formy w 3-4 sezonie gry a potem na nowej drugiej umowie już albo mają stagnację albo wręcz regres. Mobley bardzo źle zbiera na własnej. Obrona zdecydowanie gorzej. I za 3 to rzadko trafia. Ja wprawdzie raptem 3 mecze oglądałem Cavs mają problem w końcówkach. I ogólnie bardzo duży regres z nr 1 na Wschodzie na walke o uniknięcie pay-in Ja chyba tez obejrzalem ze 3 mecze w tym sezonie. Nie chce mi sie ogladac bo wyglada na to, ze chca wejsc najmniejszym nakladem sil do PO i pewnie zaczna grac solidniej Po ASG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi