Skocz do zawartości

Portland Trail Blazers 2025/2026 - nowa nadzieja sequel

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

58 minut temu, Behemot napisał(a):

Wiem, że to początek, ale póki co źle się to starzeje.

Czemu przecież właśnie to się dzieje

Fuks Blazers - wywalenie Billupsa a Holiday jak na razie jest w pełni zdrowy. Pytanie tylko jak długo?

Pech MAvs- Bo Davis już się kontuzjował a i od pocżatku wyglądał jakby nie był zdrowy. W ogóle mam wrażenie ,że Dallas idzie w kierunku tankowania bo za dużo kontuzji kombinowania ze składem. 

W dniu 26.10.2025 o 13:43, LeweBiodroSmoka napisał(a):

na jakej podstawie są te wnioski, na podstawie adv stats w drużynie, która w tamym sezonie miała pewnie killanaście różnych wyjściowych piątek, gdzie na Granta czy Aytona nie można było w ogóle liczyć?

Camara miał sezon na 57TS i prawie 38% za 3 przy prawie 5 3PA, to jest powód do pisania takich rzeczy?

Ty naprawdę zatrzymałeś się chyba w 2015, za kilka baniek to teraz możesz mieć co najwyżej Westbrooka

Nie, solidny roles na rookie pensji jest na wage zlota, ale ten sam solidny roles za 20 baniek niczym nie wyroznia danej druzyny. 

W dniu 26.10.2025 o 18:09, Behemot napisał(a):

Zadziwiająco często się wypowiadasz o tym zespole, jak na to ile o nich wiesz.

Ale to nie jest moja opinia tylko zaawansowanych statsow.

5 godzin temu, ely3 napisał(a):

Początkiem tego tematu była negatywna ocena wymiany z Bostonem i pozyskaniem JRue ale Blazers wyglądają naprawdę dobrze chyba ,że to wywalenie Billupsa im pomogło. Ich starterzy mnie nie przekonują . Nie widze tak do końca tej synergii między Awdiją a Clinganem ale ja oglądam sporadycznie więc mogę się mylic . ale dziś w końcówce jak do tej dwójki doszedł Grant to nagle wyglądało to super po obu stronach. 

No i jeśli ktoś jest fanem Awdiji to trzeba poważnie powiedzieć ,że kolo ociera się o poziom All Star w tym momencie . Świetnie wszedł w sezon.. 

IMO sie wydarzylo dokladnie to o czym pisalem, tzn nie ma znaczenia, ze kontrakt Jrue bedzie wygladal slabo za pare lat bo jego wartosc sportowa przy trade deadline bedzie istotnie wieksza niz Simonsa i do tego maja pol sezonu mentoringu/dobrej gry.

BTW, czy Blazers graja dobrze bo Scoot jest polamany?

• 2 tygodnie później...