ely3 Opublikowano 6 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2025 58 minut temu, Behemot napisał(a): Wiem, że to początek, ale póki co źle się to starzeje. Czemu przecież właśnie to się dzieje Fuks Blazers - wywalenie Billupsa a Holiday jak na razie jest w pełni zdrowy. Pytanie tylko jak długo? Pech MAvs- Bo Davis już się kontuzjował a i od pocżatku wyglądał jakby nie był zdrowy. W ogóle mam wrażenie ,że Dallas idzie w kierunku tankowania bo za dużo kontuzji kombinowania ze składem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 6 Listopada 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2025 W dniu 26.10.2025 o 13:43, LeweBiodroSmoka napisał(a): na jakej podstawie są te wnioski, na podstawie adv stats w drużynie, która w tamym sezonie miała pewnie killanaście różnych wyjściowych piątek, gdzie na Granta czy Aytona nie można było w ogóle liczyć? Camara miał sezon na 57TS i prawie 38% za 3 przy prawie 5 3PA, to jest powód do pisania takich rzeczy? Ty naprawdę zatrzymałeś się chyba w 2015, za kilka baniek to teraz możesz mieć co najwyżej Westbrooka Nie, solidny roles na rookie pensji jest na wage zlota, ale ten sam solidny roles za 20 baniek niczym nie wyroznia danej druzyny. W dniu 26.10.2025 o 18:09, Behemot napisał(a): Zadziwiająco często się wypowiadasz o tym zespole, jak na to ile o nich wiesz. Ale to nie jest moja opinia tylko zaawansowanych statsow. 5 godzin temu, ely3 napisał(a): Początkiem tego tematu była negatywna ocena wymiany z Bostonem i pozyskaniem JRue ale Blazers wyglądają naprawdę dobrze chyba ,że to wywalenie Billupsa im pomogło. Ich starterzy mnie nie przekonują . Nie widze tak do końca tej synergii między Awdiją a Clinganem ale ja oglądam sporadycznie więc mogę się mylic . ale dziś w końcówce jak do tej dwójki doszedł Grant to nagle wyglądało to super po obu stronach. No i jeśli ktoś jest fanem Awdiji to trzeba poważnie powiedzieć ,że kolo ociera się o poziom All Star w tym momencie . Świetnie wszedł w sezon.. IMO sie wydarzylo dokladnie to o czym pisalem, tzn nie ma znaczenia, ze kontrakt Jrue bedzie wygladal slabo za pare lat bo jego wartosc sportowa przy trade deadline bedzie istotnie wieksza niz Simonsa i do tego maja pol sezonu mentoringu/dobrej gry. BTW, czy Blazers graja dobrze bo Scoot jest polamany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2025 3 godziny temu, ignazz napisał(a): Yep. Z Paryżem zrobił tytuł potem jako asystent w HOU podpowiadał młokosowi z Turcji a teraz zaskakuje jako tymczasowy. I odkąd przejął team Blazers są chyba 4:1 lub 5:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 6 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2025 15 minut temu, wiLQ napisał(a): Ale to nie jest moja opinia tylko zaawansowanych statsow. To jest Twoja opinia, bo Ty te statsy w konkretny sposób interpretujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2025 12 minut temu, Behemot napisał(a): To jest Twoja opinia, bo Ty te statsy w konkretny sposób interpretujesz. ale co interpretuje, przecież nawet nic nie podał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 7 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2025 Blazers na 5: https://www.cbssports.com/nba/news/nba-power-rankings-lakers-rockets-blazers-bulls/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2025 dodaj do tego 25.8% za 3 na 6.9 3PA przy 53TS i jest lekki dramat Czemu nikt mu nie zabroni tych trójek, przede wszystkim powinien jak najmniej rzucać po koźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 22 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2025 Caleb Love robil to wiele razy dla North Carolina i Arizony, dzisiaj przejąl i wygral mecz dla Blazers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 15 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2025 W dniu 6.11.2025 o 10:38, Behemot napisał(a): Wiem, że to początek, ale póki co źle się to starzeje. Widzisz jak to jest. Holiday zgodnie z założeniami już odpoczywa od gry. I Mavs jest już wyżej od Blazers. To trochę kłopot bo z JRue rzeczywiście wyglądaja dobrze a bez niego to trochę jak radosna podwórkowa drużyna i o dziwo najbardziej brakuje nie obrony Holidaya ale tego jak on układał atak. Cieżko powiedzieć jak to się finalnie ułoży ale trochę mam wrażenie, ze niekótrzy po otrzymaniu nowej wyższej umowy zaliczyli lekki regres jak Camara. Avdija gra rewelacyjnie . W koncu pokazuje swój potencjał ale reszta Blazerskiej młodzieży na razie mnie nie przekonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 15 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2025 (edytowane) 3 godziny temu, ely3 napisał(a): Widzisz jak to jest. Holiday zgodnie z założeniami już odpoczywa od gry. I Mavs jest już wyżej od Blazers. To trochę kłopot bo z JRue rzeczywiście wyglądaja dobrze a bez niego to trochę jak radosna podwórkowa drużyna i o dziwo najbardziej brakuje nie obrony Holidaya ale tego jak on układał atak. Cieżko powiedzieć jak to się finalnie ułoży ale trochę mam wrażenie, ze niekótrzy po otrzymaniu nowej wyższej umowy zaliczyli lekki regres jak Camara. Avdija gra rewelacyjnie . W koncu pokazuje swój potencjał ale reszta Blazerskiej młodzieży na razie mnie nie przekonuje Blazers mają najlatwieszy terminaz w lidze, a połamańce zaczynają wracać. Camara nie zaliczył regresu,.w obronie na pewno nie. Edytowane 15 Grudnia 2025 przez Behemot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 21 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 Nieźle sharpnął:) https://youtube.com/shorts/ckP7sVBYvIE?si=DlJg9oHW6zfE0WCI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano Czwartek o 06:31 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 06:31 Avdija niemal w pojedynkę robi dla Blazers 18-20. MIP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano Czwartek o 09:49 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:49 3 godziny temu, nizina napisał(a): Avdija niemal w pojedynkę robi dla Blazers 18-20. MIP! I top15 ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano Sobota o 16:00 Udostępnij Opublikowano Sobota o 16:00 Tiago Splitter z love i cissoko na rozegraniu, 1.5 centra w skladzie, robi ekipę na play in. Jasne, nie wygra, ale będzie w gronie kandydatow do COTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi