wiLQ Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października W dniu 21.10.2025 o 17:24, Przemus napisał(a): Marzy mnie się Sochan w Chicago. Po co? Zwlaszcza, ze swiezo wydraftowali podobny typ gracza z Noa Essengue. W dniu 21.10.2025 o 17:24, Przemus napisał(a): tutaj dobre negocjacje z Giddey, a wtopa z Wiliamsem (co w nim widzią?)dla mnie Bulls to przykład "głupia-głupia i mądra decyzja i znów głupia-glupia". IMO Williams to byla klasyka z gatunku "wcale nie zmarnowalismy #4, ten nasz mlody gracz bedzie sie tylko rozwijal i patrzcie jak bardzo w niego wierzymy!". Ale kontrakt Giddeya faktycznie wyglada coraz lepiej z kazdym extension innych graczy z tej samej klasy draftowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 24 Października Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października W dniu 23.10.2025 o 08:42, josephnba napisał(a): k**** co za meczycho! może to wynik długiej rozłąki z NBA ale jarałem sie jak dziecko Po półrocznej przerwie od "byczków" każdy mecz jest jak święto, a zwycięstwo sprawiło, że radość jest jeszcze większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października Tre Jones wyglądał po all star game zajebiście w duecie z Giddeyem i miał super runa w lutym-marcu, aż nie skręcił kostki i zakończył sezon przedwcześnie. Ale miałem co do niego spore nadzieje na ten sezon i na szczęście bulls dalej wrzucają go razem z Giddeyem do s5 żeby wspomagać go w rozgrywaniu. Jak narazie zajebiscie to funkcjonuje, dwa zwycięstwa, a Tre wykręcił dziś linijkę 13-5-8 i 5stl. Tej ekipie absolutnie brakuje talentu aby być czymś więcej niż ekipa na I rundę PO, ale z Buzelisem, Giddeyem i Jonesem mogą być naprawdę fun to watch, a pierwsze skalpy na zespołach które aspirują raczej wyżej, czyli Detroit i Orlando pokazują że to może być przyjemny sezon dla Bulls na słabiutkim wschodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października Teraz, RonnieArtestics napisał(a): Tre Jones wyglądał po all star game zajebiście w duecie z Giddeyem i miał super runa w lutym-marcu, aż nie skręcił kostki i zakończył sezon przedwcześnie. Ale miałem co do niego spore nadzieje na ten sezon i na szczęście bulls dalej wrzucają go razem z Giddeyem do s5 żeby wspomagać go w rozgrywaniu. Jak narazie zajebiscie to funkcjonuje, dwa zwycięstwa, a Tre wykręcił dziś linijkę 13-5-8 i 5stl. Tej ekipie absolutnie brakuje talentu aby być czymś więcej niż ekipa na I rundę PO, ale z Buzelisem, Giddeyem i Jonesem mogą być naprawdę fun to watch, a pierwsze skalpy na zespołach które aspirują raczej wyżej, czyli Detroit i Orlando pokazują że to może być przyjemny sezon dla Bulls na słabiutkim wschodzie. Do tego pięknie ławka odpaliła w osobach Smitha Wiliamsa i oczywiescie Ayo. Magic dramtycznie wyglądali z tymi rzutami zza łuku. do tego mecz za meczem. Szkoda że Buzelis dał się wygwizdać w pierwszej kwarcie, potem to tlyko wchodził na chwilę łapał kolejne i ławka. Dla mnie najwiekszy szok to postawa Vucevica, tak beznadziejnie wygladał w meczach pre. Fajny początek sezonu w końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano 27 Października Udostępnij Opublikowano 27 Października W dniu 24.10.2025 o 00:07, wiLQ napisał(a): o co? Zwlaszcza, ze swiezo wydraftowali podobny typ gracza z Noa Essengue. Noa może też grać na "3" a brakuje chicago obrony. Dla mnie byłby to dobry ruch sportowy i marketingowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 28 Października Udostępnij Opublikowano 28 Października No Dzieje się dzieje się. 3-0 Giddey ważna trójeczka i jeszcze ważniejsza zbiórka w ataku po swoim pudle. Ayo znów pewny w IV kwarcie. Naprawdę miły meczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Października Udostępnij Opublikowano 28 Października Piękny ma te rzut Giddey z przeładowaniem z procy i mega biały zespół z Buzelisem i Vuko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 28 Października Udostępnij Opublikowano 28 Października Bulls sa piękni do oglądania. Ostatni taki hype na nich miałem w 2005 roku jak wydraftowali Denga z Benem Gordonem. Nawet jakoś strasznie nie widać braku Sub-zero. Giddey za 25 baniek to promocja jak kiedyś lody w Macu za złotówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 28 Października Udostępnij Opublikowano 28 Października Póki co ławka daje solidne wsparcie, troszkę więcej spodziewałem się po Litwinie pod nieobecność Whitea, Vuc jak profesor, ostatni mecz prawie TD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 28 Października Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października (edytowane) Chwilo trwaj, to wspaniały tydzień dla każdego kibica bulls. Brak meczów dzień po dniu, przeciwnicy niezbyt wymagający, nieważne, jest 3-0, a może być 4-0. Mam nadzieję, że Zachy i inne DeRozany, tej chwili radości nam nie zabiorą. Edytowane 28 Października przez Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października No i zrobili 4-0. Można napisać, że niby takiego startu mało kto się spodziewał, ale patrząc na to jak grali drugą część poprzedniego sezonu, a teraz wyglądaj lepiej w obronie, to jednak te zwycięstwa nie zaskakują aż tak. Teraz 2x NYK 76ers Cavs Spurs i rewanż z Detroit, jeśli po takiej serii dalej będzie dodatni bilans to chyba będzie można zaryzykować stwierdzenie, że chyba powalczą o coś więcej niż Play in. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 30 Października Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października Jeśli Giddey trafia z dziewięciu metrów o tablicę, to nie możesz tego meczu przegrać. Brawo Josh, brawo Matas, oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Udane rozpoczęcie pucharu, Giddey o jedną asystę od TD, Ayo niemal bezbłędny, i kolejny profesorski występ Vuca, któremu nie wiem co się stało. 5-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Pięknie się ich ogląda. Piłeczka chodzi, w obronie ciągły press i dobra rotacja oraz w dodatku wpada. Vuko na high post gra jak profesor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 17 minut temu, Koelner napisał(a): Pięknie się ich ogląda. Piłeczka chodzi, w obronie ciągły press i dobra rotacja oraz w dodatku wpada. Vuko na high post gra jak profesor. Princeton offense w najczystszej postaci, niczym Sacramento z początku wieku. Nie ma izolacji, ciągły ruch zawodników i piłki. Wykorzystywanie mismatczy. Cuty, extra passy, miodzio. W obronie wszyscy się starają, rotują. Xfactor- Ayo Dosunmu, pracuje na nowy kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 5 minut temu, antek napisał(a): Princeton offense w najczystszej postaci, niczym Sacramento z początku wieku. Nie ma izolacji, ciągły ruch zawodników i piłki. Wykorzystywanie mismatczy. Cuty, extra passy, miodzio. W obronie wszyscy się starają, rotują. Xfactor- Ayo Dosunmu, pracuje na nowy kontrakt. Vuko chciałem porównać do Divaca więc jak najbardziej celne porównanie z Twojej strony ale postanowiłem trochę wyhamować bo jednak Vlade to Vlade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Ławka po raz kolejny daję radę. ławka NY przy Bulls.... zasłona milczenia... Mocno nas karciili w srzydeł tym trójakmi OG z Bridgesem. Ale co Vuc pociągnał w kocówce w ataku to szacuneczek dla niego. Brunson mocno mnie irytuje tą swoją gestykulacją ... jakby w każdej akcji ktoś go w ryja trącał, no ale skoro zostaje na wysokim . Cóż.... chwilo trwaj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 1 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Najlepszy start od sezonu 96/97, aż ciężko w to uwierzyć. Ciekawe czy powstaje już kolejka po usługi Vucevicia? W takiej formie jest wstanie pomóc każdemu z aspiracjami do tytułu. Nasza ławka to potęga, 40/50 punktów w każdym meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada W dniu 1.11.2025 o 12:22, Wirakocza napisał(a): Ławka po raz kolejny daję radę. ławka NY przy Bulls.... zasłona milczenia... No i Knicks podnieśli zasłonę ławka 46 do 33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada (edytowane) 8 godzin temu, cwikson napisał(a): No i Knicks podnieśli zasłonę ławka 46 do 33 Może udało ci się odnotować brak chłopa, który ostatnio zapakował wam 22/9 i był +19? Edytowane 4 Listopada przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi