Skocz do zawartości

Chicago Bulls 2025/2026

Thomas

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 21.10.2025 o 17:24, Przemus napisał(a):

Marzy mnie się Sochan w Chicago.

Po co? Zwlaszcza, ze swiezo wydraftowali podobny typ gracza z Noa Essengue.

W dniu 21.10.2025 o 17:24, Przemus napisał(a):

tutaj dobre negocjacje z Giddey, a wtopa z Wiliamsem (co w nim widzią?)dla mnie Bulls to przykład "głupia-głupia i mądra decyzja i znów głupia-glupia".

IMO Williams to byla klasyka z gatunku "wcale nie zmarnowalismy #4, ten nasz mlody gracz bedzie sie tylko rozwijal i patrzcie jak bardzo w niego wierzymy!".

Ale kontrakt Giddeya faktycznie wyglada coraz lepiej z kazdym extension innych graczy z tej samej klasy draftowej.

W dniu 23.10.2025 o 08:42, josephnba napisał(a):

k**** co za meczycho! 

może to wynik długiej rozłąki z NBA ale jarałem sie jak dziecko 

Po półrocznej przerwie od "byczków" każdy mecz jest jak święto, a zwycięstwo sprawiło, że radość jest jeszcze większa.

Tre Jones wyglądał po all star game zajebiście w duecie z Giddeyem i miał super runa w lutym-marcu, aż nie skręcił kostki i zakończył sezon przedwcześnie. Ale miałem co do niego spore nadzieje na ten sezon i na szczęście bulls dalej wrzucają go razem z Giddeyem do s5 żeby wspomagać go w rozgrywaniu. Jak narazie zajebiscie to funkcjonuje, dwa zwycięstwa, a Tre wykręcił dziś linijkę 13-5-8 i 5stl. 

Tej ekipie absolutnie brakuje talentu aby być czymś więcej niż ekipa na I rundę PO, ale z Buzelisem, Giddeyem i Jonesem mogą być naprawdę fun to watch, a pierwsze skalpy na zespołach które aspirują raczej wyżej, czyli Detroit i Orlando pokazują że to może być przyjemny sezon dla Bulls na słabiutkim wschodzie. 

Teraz, RonnieArtestics napisał(a):

Tre Jones wyglądał po all star game zajebiście w duecie z Giddeyem i miał super runa w lutym-marcu, aż nie skręcił kostki i zakończył sezon przedwcześnie. Ale miałem co do niego spore nadzieje na ten sezon i na szczęście bulls dalej wrzucają go razem z Giddeyem do s5 żeby wspomagać go w rozgrywaniu. Jak narazie zajebiscie to funkcjonuje, dwa zwycięstwa, a Tre wykręcił dziś linijkę 13-5-8 i 5stl. 

Tej ekipie absolutnie brakuje talentu aby być czymś więcej niż ekipa na I rundę PO, ale z Buzelisem, Giddeyem i Jonesem mogą być naprawdę fun to watch, a pierwsze skalpy na zespołach które aspirują raczej wyżej, czyli Detroit i Orlando pokazują że to może być przyjemny sezon dla Bulls na słabiutkim wschodzie. 

Do tego pięknie ławka odpaliła w osobach Smitha Wiliamsa  i oczywiescie Ayo.  Magic dramtycznie wyglądali z tymi rzutami zza łuku. do tego mecz za meczem. 

Szkoda że Buzelis dał się wygwizdać w pierwszej kwarcie, potem to tlyko wchodził na chwilę łapał kolejne i ławka.

Dla mnie najwiekszy szok to postawa Vucevica, tak beznadziejnie wygladał w meczach pre.  Fajny początek sezonu w końcu.

Chwilo trwaj, to wspaniały tydzień dla każdego kibica bulls.

Brak meczów dzień po dniu, przeciwnicy niezbyt wymagający, nieważne, jest 3-0, a może być 4-0. Mam nadzieję, że Zachy i inne DeRozany, tej chwili radości nam nie zabiorą.

Edytowane przez Thomas

No i zrobili 4-0. Można napisać, że niby takiego startu mało kto się spodziewał, ale patrząc na to jak grali drugą część poprzedniego sezonu, a teraz wyglądaj lepiej w obronie, to jednak te zwycięstwa nie zaskakują aż tak. Teraz 2x NYK 76ers Cavs Spurs i rewanż z Detroit, jeśli po takiej serii dalej będzie dodatni bilans to chyba będzie można zaryzykować stwierdzenie, że chyba powalczą o coś więcej niż Play in.