Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2025/26

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

wilq ten trade co zaproponowałeś to opierał się głównie na Clinganie. a jego nie chciałem oddać. u Shava zdecydował pick. jako jedyny tak naprawdę się odezwał. a wcześniej się pytał o tych gości. napisałem mu, że jak nie dostane lepszej propozycji to ich oddam bo i tak będę musiał ich wywalić po sezonie. i tak też się stało.

4 minuty temu, PeWee napisał(a):

wilq ten trade co zaproponowałeś to opierał się głównie na Clinganie. a jego nie chciałem oddać. u Shava zdecydował pick. jako jedyny tak naprawdę się odezwał. a wcześniej się pytał o tych gości. 

Tak dla jasnosci, nie mam pretensji, ze klepnales ten trejd. Oddales tymczasowe wypelniacze za pick i kase, klasyczny FBXowy trejd.
Nawet bylo ogloszenie na forum, ze nimi handlujesz, wiec wszystko super.

Haczyk polega na tym, ze bylem na wyjezdzie swiatecznym z dala od arkuszy, wiec nie rzucalem propozycji i teraz tylko mi zostalo jojczenie plus zazdrosc...

1 godzinę temu, piotreksuper napisał(a):

@wiLQ jaki masz plan na Reevesa?

A jaki moge miec plan? Wyslalem garsc propsow i jak sie znajdzie chetny to go sprzedam, a jak nie to go zostawie.
Jesli ktos nie dostal propsa, a jest zainteresowany Reavesem to niech da znac!

1 godzinę temu, piotreksuper napisał(a):

Jak trzymasz to nie wygrasz.

Jak na moje oko tak czy inaczej walcze o podium, wlasciwie tylko kontuzja Wembiego moze powstrzymac Robinsona.

Wemby po powrocie z kontuzji na razie jakichś super cyferek nie robi. Mam nadzieję że się rozkręci. 

Bardziej wynik trzymają mi pozostali gracze, wydaje mi się że dosyć sensownie uzupełniłem skład.

Ten ostatni trejd może nie wypalić, bo Holmgren bez Hartemsteina może robić dobre cyferki, co pokazał dzisiaj. Na pewno jest i będzie dużo lepszy niż Pritchard.
No ale Lamelo to jednak chodzące ryzyko. Chyba wolę mieć pewniejszego gracza, nawet trochę słabszego, niż opierać szanse na zwycięstwo na dyspozycyjności Balla.

edit: ze składu otrzymanego od Loraka został mi tylko Wemby, Cade i George :)

Edytowane przez Robinson