bogans2 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca (edytowane) Wezme ORL Edytowane 20 Czerwca przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca @Tecu dodaj mnie jako Rockets, ktoś weźmie LAC i mamy komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca @Tecu - mnie jutro nie ma więc podrzucę Ci picki na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Dobra, mamy komplet @agresywnychomik możesz zaczynać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) 1. Dallas (Las Vegas) Mavericks -Cooper Flagg @ignazz Edytowane 21 Czerwca przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 53 minuty temu, ignazz napisał(a): @Tecu kto prowadzi Bucks w naszej grze? @Qcin_69 wziąłbyś Milwaukee? nie mój klimat, ale dziękuję za pamięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Ale bajzel robimy @ignazz, wybieraj, tu nie ma wymian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Ignazz masz wybrać swojego gracza i nominować następnego użytkownika. To tyle, co chcemy od Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 33 minuty temu, Tecu napisał(a): nie ma wymian. Za późno …. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2. San Antonio select Dylan Harper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 53 minuty temu, Tecu napisał(a): Ale bajzel robimy @ignazz, wybieraj, tu nie ma wymian. Wymian pick za picki w tym naborze też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Pick 3 @Tecu /blackmagic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Godzinę temu, Behemot napisał(a): Wymian pick za picki w tym naborze też? Wydaje mi się, że można. #3 Phila Kon Knueppel taki wybór @blackmagic i w sumie mój również next @shadowy86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 27 minut temu, Tecu napisał(a): Wydaje mi się, że można. #3 Phila Kon Knueppel taki wybór @blackmagic i w sumie mój również next @shadowy86 4) Charlotte Hornets - Ace Bailey. To będzie ktoś wyjątkowy w tej lidze. Bardzo w niego wierzę, niech tylko poprawi shot selection. Jest jeszcze bardzo młodziutki. Sufit ma zawieszony mega wysoko, wachlarz umiejętności jaki pokazuje jest imponujący. To koszykarski diament. Super atletyzm, świetne passy, alpha dog trafiający trudne rzuty, bardzo dobra technika rzutu i praca nóg. Gdziekolwiek trafi będę mu kibicował @karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca @nizina To nie jest oferta na razie, ale jak draft odpowiednio się ułoży rozważałbyś #13 i #22 za #11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 1 godzinę temu, Behemot napisał(a): @nizina To nie jest oferta na razie, ale jak draft odpowiednio się ułoży rozważałbyś #13 i #22 za #11? Zrozumiałem że nie robimy tutaj wymian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 3 godziny temu, shadowy86 napisał(a): 4) Charlotte Hornets - Ace Bailey. To będzie ktoś wyjątkowy w tej lidze. Bardzo w niego wierzę, niech tylko poprawi shot selection. Jest jeszcze bardzo młodziutki. Sufit ma zawieszony mega wysoko, wachlarz umiejętności jaki pokazuje jest imponujący. To koszykarski diament. Super atletyzm, świetne passy, alpha dog trafiający trudne rzuty, bardzo dobra technika rzutu i praca nóg. Gdziekolwiek trafi będę mu kibicował @karl Ace Bailey to bust bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) Teraz, blackmagic napisał(a): Ace Bailey to bust bedzie Na razie sa kłopoty aby zachowywał się normalnie. Edytowane 21 Czerwca przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Na razie sa kłopoty aby zachowywał się normalnie. Bust to kombinacja wielu czynników w tym zachowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) #5 VJ Edgecombe nie sądziłem że się ostanie. Wszyscy spodziewają się że pójdzie wcześniej i wszędzie mocki wskazują na Tre Johnsona. Ale biorę gościa z największym potencjałem. A ten jest większy imo niż u Johnsona. Świetny athleticism, szybkość, długie łapska, dobry defense. fit świetny, ale w jazz nie ma zbyt dużo talentu więc tu akurat dużo gości by pasowało. jeśli się ostał do #5 to nie ma innej opcji. next @january Edytowane 21 Czerwca przez karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi