Tecu Opublikowano Piątek o 06:32 Udostępnij Opublikowano Piątek o 06:32 (edytowane) Full 2025 NBA Draft Order 1st Round 1 Dallas Cooper Flagg@agresywnychomik 2 San Antonio Dylan Harper @ignazz 3 Philadelphia Kon Knueppel@blackmagic 4 Charlotte Ace Bailey @shadowy86 5 Utah VJ Edgecombe @karl 6 Washington Collin Murra-Boyles@january 7 New Orleans Tre Johnson @karpik 8 Brooklyn Jeremiah Fears @24kobe8 9 Toronto Khaman Maluach @LONGER01 10 HOU Carter Bryant @Ashigaru 11 Portland Derick Queen @Behemot 12 Chicago Noa Essangou @Przemus 13 ATL Kasparas Jakucionis @nizina 14 SA Thomas Sorber @ignazz 15 OKC Cedric Coward @barcalover 16 MEM Egor Demin @splaash 17 PHO Danny Wolf @ernie9005 @LAF 18 WAS Adou Thierro @january 19 BKN Joan Beringer @24kobe8 20 MIA Walter Clayton Jr. @Alonzo 21 UTA Rasheer Fleming @karl 22 ATL Maxime Raynaud @nizina 23 NO Jase Richardson @karpik 24 OKC Nique Clifford @barcalover 25 ORL Sion James @bogans2 26 BKN Asa Newell @24kobe8 27 BKN Nolan Traore @24kobe8 28 Boston Kam Jones @kuba2419 29 PHX Ryan Kalkbrenner @LAF 30 LAC Noah Penda @Tecu Na razie brudnopis z graczami biorącymi udział. 5 osób dodatkowo nie wskazało drużyny, brakuje 5 osób by mieć pełen skład, jak nie to ktoś będzie miał dwie. Wybieramy jak my byśmy wybierali, biorąc pod uwagę roster, potrzeby. Gdyby coś się przedłużało to będę wybierać za opieszałych. Oznaczamy następnego, miło widziane choć dwa zdania dlaczego taki pick. Zaczniemy myślę, że dziś 16? Edytowane 43 minuty temu przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Piątek o 06:37 Udostępnij Opublikowano Piątek o 06:37 (edytowane) @Tecu wpisz mnie proszę na ATL jako drugi ew. Edytowane Piątek o 06:39 przez 24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano Piątek o 06:52 Udostępnij Opublikowano Piątek o 06:52 To do mnie Wjzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano Piątek o 07:41 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 07:41 Godzinę temu, 24kobe8 napisał(a): @Tecu wpisz mnie proszę na ATL jako drugi ew. Drugi wpiszę jak będzie taka potrzeba, choć raczej nie Ty, bo masz już cztery picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Piątek o 07:42 Udostępnij Opublikowano Piątek o 07:42 zgłosisz się jeszcze po #24 dzisiaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Piątek o 08:05 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:05 Handluj dalej tak w grze to zaraz zacznę podejrzewać Ciebie że to jest konto @Qcin_69 Korona dla króla cyganów nawet jest w ikonce widoczna. I tam jakiś handelek też się odbywa. Z raczki do rączki. No Qcin I tam też jest tak jak było. Handelek niby coś było sprzedawane a jednak zostawało u Q. Patrz. Gracz daje koronę a na głowie? (Piszę o ikonce usera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano Piątek o 08:15 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:15 Minnesotę poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano Piątek o 08:22 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:22 Mogę wziąć przegrywow albo Toronto jak nikt nie chce. przegrywy to oczywiście 76rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano Piątek o 08:37 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:37 Mogę Raptors jak się nikt nie zgłosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Piątek o 09:04 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:04 Może jakiś multiway ? Na stole #29 i KD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano Piątek o 09:19 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:19 Hej, zagram zamiast @pdxpl, który rezygnuje, bo admin olewa jego prośby o reset hasła. Mogę wziąć Atlantę albo Miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano Piątek o 11:00 Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:00 jeżeli nikt się nie zgłosi to mogę wziąć orlando jeszcze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano Piątek o 14:45 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:45 @Alonzo nie chcesz wybrać dla Miami? Brakuje 5 osób, licząc mnie to 4 osób. Ja bym poczekał i oficjalny start draftu sobota od 8:00. Jeżeli minie 12 godzin od poprzedniego picku i nie zostanie wybrany, to interweniuję i sam wybiorę byśmy się wyrobili. Później mogę zmniejszyć ilość godzin do sześciu. Jak się nie zgłoszą jeszcze minimum cztery osoby to przydziele te drużyny innym zainteresowanym już posiadającym drużynę, w pierwszej kolejności osobom, które mają drużynę z jednym pickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Piątek o 14:54 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:54 7 minut temu, Tecu napisał(a): @Alonzo nie chcesz wybrać dla Miami? Brakuje 5 osób, licząc mnie to 4 osób. Ja bym poczekał i oficjalny start draftu sobota od 8:00. Jeżeli minie 12 godzin od poprzedniego picku i nie zostanie wybrany, to interweniuję i sam wybiorę byśmy się wyrobili. Później mogę zmniejszyć ilość godzin do sześciu. Jak się nie zgłoszą jeszcze minimum cztery osoby to przydziele te drużyny innym zainteresowanym już posiadającym drużynę, w pierwszej kolejności osobom, które mają drużynę z jednym pickiem. Ok, mogę Tylko dajcie znać kiedy mam wybierać i ile mam czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano Piątek o 14:57 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:57 2 minuty temu, Alonzo napisał(a): Ok, mogę Tylko dajcie znać kiedy mam wybierać i ile mam czasu. Zaczynamy jutro po 8mej, nie ma ram czasowych, po prostu wybieramy, więc warto zaglądać. Jeżeli będzie obsuwa powyżej 12h to ja wybieram by nie przedłużać. Zostało jeszcze Houston Orlando Boston Clippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Piątek o 15:36 Udostępnij Opublikowano Piątek o 15:36 38 minut temu, Tecu napisał(a): Zaczynamy jutro po 8mej, nie ma ram czasowych, po prostu wybieramy, więc warto zaglądać. Jeżeli będzie obsuwa powyżej 12h to ja wybieram by nie przedłużać. Zostało jeszcze Houston Orlando Boston Clippers Mogę wybierać za Boston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano Piątek o 15:50 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 15:50 Jeżeli kogoś pominąłem to niespecjalnie, zgłaszajcie, a to, że kogoś nie oznaczyłem to zupełnie niechcący Jeszcze dwie/trzy osoby i będziemy mieć komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Piątek o 15:55 Udostępnij Opublikowano Piątek o 15:55 Przyprowadziłem kolegów. Podstawa to nie czytać pasków które podpowiadają źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano Piątek o 16:56 Udostępnij Opublikowano Piątek o 16:56 Za Pistons mogę spokojnie wybierać I nie mówcie, że Pistons nie ma wyboru w pierwszej rundzie, bo zawsze w przyszłości może mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano Piątek o 16:59 Udostępnij Opublikowano Piątek o 16:59 jak powiedziałem mogę wziać jeszcze orlando Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi