Alonzo Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Raz atakujesz HCA, a dwa mecze później patrzysz czy w ogóle będą Playoffs. Nawet zrobienie 44 winów może nie dać PO Historyczny sezon, najmocniejszy Wschód czy jakakolwiek konferencja w historii simbasketu i nie zapraszam do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2 godziny temu, Alonzo napisał(a): Jednak nie do końca bo jakieś g##ne kaszaloty wchodzą jednak regularnie do playoffs pls w PR byłeś 27 wzmocniłeś się memem Irvingiem serio nawet na zachodzie to nie miało prawa dać PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 7 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Raz atakujesz HCA, a dwa mecze później patrzysz czy w ogóle będą Playoffs. Nawet zrobienie 44 winów może nie dać PO Historyczny sezon, najmocniejszy Wschód czy jakakolwiek konferencja w historii simbasketu i nie zapraszam do dyskusji. Nie widzę aby zachód był jakoś ewidentnie słabszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 4 minuty temu, julekstep napisał(a): w PR byłeś 27 A który byli Hornets z jednym Trae Youngiem w TOP15 i to a 14 miejscu, który notabene gra najgorszy sezon w karierze? ( I to są sytuacje dla których nie mam wytłumaczenia ) Co roku ta sama sytuacja. Rankingi Julka swoje, a simkowa rzeczywistość swoje Teraz, kuba2419 napisał(a): Nie widzę aby zachód był jakoś ewidentnie słabszy Moim zdaniem Wizards, którzy już się nie liczą w walce, mimo bilansu 39-39 są na poziomie takiej Minnesoty. Ale co ja tam wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Moim zdaniem Wizards, którzy już się nie liczą w walce, mimo bilansu 39-39 są na poziomie takiej Minnesoty. Ale co ja tam wiem Minny to przeciwienstwo Celtics. Talentem nie grzesza, ale maja fajny fit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 9 minut temu, julekstep napisał(a): Minny to przeciwienstwo Celtics. Talentem nie grzesza, ale maja fajny fit Julekstep niczym kiedyś Marceli szpak, dziwi się światu Wolves z tego co pamiętam też byli bardzo nisko u Ciebie typowani. Poole nazywałeś ujemnym kontraktem. Ja zarykuje tezę, że Celtics z Poole zamiast assetów oddanych za Josh Greena i dorzucając i nawet przepłacając takim Avdiją zamiast patrzeć na loterie graliby o mistrzostwo. Tak czy siak Wolves robią HCA na Zachodzie mając w roli starterów Poole i Chrissa. Obaj w zeszłym sezonie grali z ławki Hornets. Także nie mówmy nagle o ficie, bo wbrew pozorom masz ten sam problem co Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 12 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Julekstep niczym kiedyś Marceli szpak, dziwi się światu Wolves z tego co pamiętam też byli bardzo nisko u Ciebie typowani. Poole nazywałeś ujemnym kontraktem. Ja zarykuje tezę, że Celtics z Poole zamiast assetów oddanych za Josh Greena i dorzucając i nawet przepłacając takim Avdiją zamiast patrzeć na loterie graliby o mistrzostwo. Tak czy siak Wolves robią HCA na Zachodzie mając w roli starterów Poole i Chrissa. Obaj w zeszłym sezonie grali z ławki Hornets. Także nie mówmy nagle o ficie, bo wbrew pozorom masz ten sam problem co Alonzo Bym sobie porownal z Twoim rankiem...ale chyba go przeoczylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 58 minut temu, MarcusCamby napisał(a): A który byli Hornets z jednym Trae Youngiem w TOP15 i to a 14 miejscu, który notabene gra najgorszy sezon w karierze? ( I to są sytuacje dla których nie mam wytłumaczenia ) Co roku ta sama sytuacja. Rankingi Julka swoje, a simkowa rzeczywistość swoje Moim zdaniem Wizards, którzy już się nie liczą w walce, mimo bilansu 39-39 są na poziomie takiej Minnesoty. Ale co ja tam wiem Minnesota ma coś co ją wyróżnia. Topowego GM, może nawet najlepszego w historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 1 minutę temu, geniuz napisał(a): Minnesota ma coś co ją wyróżnia. Topowego GM, może nawet najlepszego w historii. Pomylilo ci sie z Orlando! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Dzień 115 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 97 - Nets 98 play-by-play Trailblazers 114 - Hornets 103 play-by-play Timberwolves 102 - Mavericks 97 play-by-play Wizards 114 - Suns 135 play-by-play Pacers 130 - Kings 137 play-by-play Hawks 89 - Warriors 106 play-by-play Heat 91 - Pistons 128 play-by-play Cavaliers 113 - Nuggets 106 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia widze, ze caly czas proby obalenia z piedestału silne heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 9 minut temu, profesora napisał(a): widze, ze caly czas proby obalenia z piedestału silne heat Patrząc na terminarz Bulls ma przewagę grając najbliższe dwa mecze z tankerami ale ta #2 raczej dla Heat i #3 dla Tragic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Patrząc na terminarz Bulls ma przewagę grając najbliższe dwa mecze z tankerami ale ta #2 raczej dla Heat i #3 dla Tragic te dwa ostatnie meczyki wtopione, wiec pewnie tak bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 9 minut temu, profesora napisał(a): te dwa ostatnie meczyki wtopione, wiec pewnie tak bedzie I pomyśleć że przed sezonem byłaś bliska rozwalenia zespołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Ale ujnia, wszystko w plecy a juz sie z gąska witałem w zeszlym sezonie kontuzja hardena na koniec w tym Zu ... no nic walczymy do konca, nie mozna tankerom z Atlanty odpuscic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 1 minutę temu, elwariato napisał(a): w zeszlym sezonie kontuzja hardena na koniec w tym, z kolei, dostałeś Hardena na koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Ale choke na końcówkę sezonu. Dobrze, że na urlopie jestem, bo bym tam zrobił wjazd na trening. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 4 godziny temu, kuba2419 napisał(a): I pomyśleć że przed sezonem byłaś bliska rozwalenia zespołu noo serio nie wierzyłam w ten zespół... ciekawa jestem gdzie dojdziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia simka za 5-8 min Dzień 116 (na pierwszym miejscu goscie) Hawks 121 - Rockets 100 play-by-play Nets 74 - Raptors 102 play-by-play Mavericks 99 - Nuggets 108 play-by-play Cavaliers 110 - Kings 129 play-by-play Clippers 117 - Lakers 131 play-by-play Trailblazers 93 - Bucks 122 play-by-play Pistons 97 - Suns 122 play-by-play Sonics 112 - Grizzlies 115 play-by-play 76ers 116 - Celtics 109 play-by-play Timberwolves 94 - Magic 108 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi