Pablo81 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 2 minuty temu, julekstep napisał(a): no najnowszy vs jakiś starszy Najnowszy to 2047_14? Pytam, bo nie wiem co 14 ma symbolizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu tia -> im wyższa cyferka tym nowszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 5 minut temu, julekstep napisał(a): tia -> im wyższa cyferka tym nowszy To jest dla mnie względnie jasne, ale nie wiem czy 14 nie oznacza, że to csv po D14, więc sprzed urazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): To jest dla mnie względnie jasne, ale nie wiem czy 14 nie oznacza, że to csv po D14, więc sprzed urazu nie po prostu nowy csv jest wrzucany po trejdach (czasem zdarza się nadpisać), więc generalnie ten z największą cyferką jest 'najnowszy' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 31 minut temu, Pablo81 napisał(a): nie wiem co 14 ma symbolizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 10 minut temu, Krzemo napisał(a): To byłaby mała zadra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu simka za 10 min Dzień 35 (na pierwszym miejscu goscie) Suns 133 - Bucks 139 play-by-play Hawks 127 - Spurs 135 play-by-play Celtics 109 - Heat 124 play-by-play Raptors 129 - Nuggets 120 play-by-play 76ers 118 - Jazz 140 play-by-play Pacers 101 - Magic 117 play-by-play Nets 111 - Hornets 126 play-by-play Knicks 116 - Pistons 95 play-by-play Sonics 118 - Bulls 130 play-by-play Warriors 121 - Mavericks 118 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Evan Fournier - Suns - 7 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi