julekstep Opublikowano Niedziela o 10:59 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:59 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Rok i dwa lata temu spisałeś to samo, były b2b Finały na tym bieda-zachodzie finały to minimum przyzwoitości a tutaj Spurs mieli skład do zaorania ligi, który postanowiłeś sam zaorać dziękuję za to w imieniu ligi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Niedziela o 11:02 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:02 2 minuty temu, Krzemo napisał(a): Kto wie, dowiemy się za jakieś 3 campy, czy wyjdzie Herro+, czy Luke Kennard. Nie mam tyle czasu ;] Już teraz jest lepszy od Kennarda i minimalnie za Herro i ma 88 potencjału. Już przed campami był jedynym z lepszych rzutowo z klasy i dostał +22 w scoringu. Dziękować! No i Fultz 25;lat a Rubio 33. 3 minuty temu, julekstep napisał(a): na tym bieda-zachodzie finały to minimum przyzwoitości a tutaj Spurs mieli skład do zaorania ligi, który postanowiłeś sam zaorać dziękuję za to w imieniu ligi! Dziękuję za opinię. Dobrze to wróży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Niedziela o 11:18 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:18 9 minut temu, Pablo81 napisał(a): Już przed campami był jedynym z lepszych rzutowo z klasy i dostał +22 w scoringu. To żadna wiedza tajemna. Ale był też słaby w obronie i tutaj zero poprawy, a nawet spadek - tu jest potrzebne +22, ze dwa razy. Ja dostałem 3 gości do gry na już, za jednego. I git. Skoro wszyscy są zadowoleni to super ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Niedziela o 11:20 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:20 (edytowane) 23 minuty temu, Pablo81 napisał(a): minimalnie za Herro chyba tylko jak się używa bardzo specyficznej definicji słowa minimalnie xD gdzie dalej Herro to kasztan generalnie 23 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Już teraz jest lepszy od Kennarda w sumie to też mocne w kontekście tego że Kennard w każdym stacie poza czterema (inside, jump, oreb, driveD) jest lepszy (często wyraźnie lepszy) xD Edytowane Niedziela o 11:25 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Niedziela o 11:24 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:24 2 minuty temu, julekstep napisał(a): gdzie dalej Herro to kasztan generalnie W dniu 22.05.2025 o 16:09, julekstep napisał(a): Niesamowicie ciekawe FA -> o ile nie ma do wyjęcia żadnego superstara w stylu Giannisa to jest cała masa fajnych, młodych graczy i kilu bardzo fajnych grajków na teraz. Top 10 (+ honorable mentions), wg. profesjonalnych PR-makerów: 1. Ja Morant -> młody all-star na lata, bez żadnej czerwonej flagi. O ile nie jest w niczym wybitny o tyle we wszystkim już teraz jest bardzo dobry a ma jeszcze sporo potencjału. Pewny max 2. Naz Reid -> wybitne ostatnie campy sprawiły że plułem sobie w brodę za to że z dwójki Bol/Reid wybrałem tego pierwszego..... dzięki fajnemu potencjałowi sufit jest potężny (all-around all-star), ale nawet jak go nie osiągnie to będzie świetny starter na lata, który powinien pasować w każdej taktyce. Okolice maxa 3. Nic Claxton -> świetny młody kołek, sprawdzony na najwyższym możliwym poziomie. Okolice maxa 4. PJ Washington -> kolejny bardzo fajny, młody wysoki. Jak tylko poprawi trochę zbiórki to będzie idealny two-way PF. Scoringowo już wygląda jak KAT...bez dziurawych rąk. 11 000 000/10%/5 lat 5. Nerlens Noel -> wybitny kołek (nie licząc postD ) na teraz. 12 000 000/4 lata 6. Ricky Rubio -> idealny wybór dla ekipy grającej o wynik, potrzebującej wszechstronnego PG z wybitną defensywą. Wiek niby kiepski (33 lata), ale w baku ciągle sporo (50 potencjału). 15 000 000 /2-3 lata 7. Karl-Anthony Towns -> gracz formatu all-star...który nie każdemu będzie pasował. 10 000 000+/5 lat 8. Darius Garland -> fajny, ofensywny rozgrywajek który ciągle ma 70 potencjału. 10 000 000+/10%/5 lat 9. Luguentz Dort -> najlepszy, młody 3&D dostępny na rynku. 8 000 000+/5 lat 10. Tyler Herro / Jordan Poole -> dwóch młodych scorerów, którzy zapewnią efektywne 20+ ppg....pytanie czy obrana dojedzie. Herro chyba lepszy, ale Poole bardziej wszechstronny (combo-guard). 8 000 000/5 lat honorable mentions (na teraz) -> Jrue Holiday, Greg Monroe, Tyus Jones, Kemba Walker, Derrick Favors, Draymond Green honorable mentions (młodzi) -> Kevin Porter Jr, Kevin Huerter, Bol Bol, Keldon Johnson To jest mocne xDDDD Podoba mi się jak wypełzasz spod kamienia, kiedy wjadą porażki Spurs, ew. Heat Mnie tam wyniki Magic raczej średnio grzeją, podobnie jak Radomiaka w eklapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Niedziela o 11:31 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:31 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): To jest mocne xDDDD no tak -> wiek/potencjał bardzo podbija wartość FAsów obrona na campach nie dojechała i mamy niezłego scorera bez realnego impaktu (co widać po wynikach Knicks), wiek i kontrakt są ok ale to nigdy nie będzie jakiś wielki grajek raczej (więc jak on jest sufitem jakiegoś prospekta, to serio tym prospektem nie ma co sie jarać xD) szkoda też że nie zwróciłeś uwagi na Rubio w tym rankingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Niedziela o 11:34 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:34 1 minutę temu, julekstep napisał(a): no tak -> wiek/potencjał bardzo podbija wartość FAsów obrona na campach nie dojechała i mamy niezłego scorera bez realnego impaktu (co widać po wynikach Knicks), wiek i kontrakt są ok ale to nigdy nie będzie jakiś wielki grajek raczej (więc jak on jest sufitem jakiegoś prospekta, to serio tym prospektem nie ma co sie jarać xD) szkoda też że nie zwróciłeś uwagi na Rubio w tym rankingu Ocena Rubio w tym rankingu jak najbardziej rzutuje, twoja zmianę narracji i oceny graczy w zależności od potrzeb Mój Goebbels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Niedziela o 11:36 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:36 (edytowane) 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ocena Rubio w tym rankingu jak najbardziej rzutuje, twoja zmianę narracji i oceny graczy w zależności od potrzeb Mój Goebbels no tak bo ocena FAsów (przed campami) = ocena aktualnego stanu rzeczy (po campach), wiadomix no ale pokaż mi jak to jest być uczciwym i konsekwentnym udowadniając to: 34 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Już teraz jest lepszy od Kennarda niech mi w pięty pójdzie! Edytowane Niedziela o 11:37 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Niedziela o 12:38 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:38 (edytowane) Radomiak już 13 spotkań u siebie zagrał. Coś czuję że zaraz spadnie w tabeli niżej. Takie kings dopiero 4 razy i są 4:0. Będą zaraz przetasowania. Miami też 13 a słabsze obecnie knicks 11 Edytowane Niedziela o 12:41 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Niedziela o 14:08 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 14:08 Nie działa mi stronka html też tak macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Niedziela o 16:27 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:27 Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Niedziela o 18:24 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:24 simka 5 min Dzień 29 (na pierwszym miejscu goscie) Clippers 102 - Celtics 98 play-by-play Hornets 102 - Cavaliers 112 play-by-play Pacers 99 - Hawks 104 play-by-play Timberwolves 134 - Suns 127 play-by-play Wizards 109 - Rockets 94 play-by-play Mavericks 108 - Jazz 97 play-by-play Spurs 130 - 76ers 112 play-by-play Nets 89 - Pistons 116 play-by-play Sonics 111 - Lakers 134 play-by-play Magic 114 - Heat 113 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: CHristian Wood (Suns) - 3 Seth Curry (Heat) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Niedziela o 18:51 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:51 Jakim cudem Clark gra na pf jak nie mam go nigdzie ustawionego w składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Niedziela o 18:54 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:54 Bradley 22/9. W następnym meczu zagra jako starter! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Niedziela o 18:57 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:57 5 minut temu, profesora napisał(a): Jakim cudem Clark gra na pf jak nie mam go nigdzie ustawionego w składzie Nie wiem, ale zagrał już w 20 z 21 meczy Heat ahhh to tradycyjnie szukanie wymówek po lańsku od Wielkich Magic #naflorydzietylkomagic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Niedziela o 18:57 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:57 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Bradley 22/9. W następnym meczu zagra jako starter! Reklama na moim poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Niedziela o 19:35 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:35 37 minut temu, julekstep napisał(a): Nie wiem, ale zagrał już w 20 z 21 meczy Heat ahhh to tradycyjnie szukanie wymówek po lańsku od Wielkich Magic #naflorydzietylkomagic Przeciez odrazu widac ze to przekręt, nikt tego nie sankcjonowal, tam @eMeSco i tak ma wyrabane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Niedziela o 19:35 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:35 36 minut temu, profesora napisał(a): Reklama na moim poziomie Aż jestem w szoku, że nie zauważyłem, że Tony Bradley robi per36 21.7/11.1! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Niedziela o 19:43 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:43 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Aż jestem w szoku, że nie zauważyłem, że Tony Bradley robi per36 21.7/11.1! W Portland go tak wytrenowano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Poniedziałek o 05:49 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 05:49 10 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Aż jestem w szoku, że nie zauważyłem, że Tony Bradley robi per36 21.7/11.1! Ja chętnie sprzedam Clarka, który pomimo że nie wstawiam go do składu to pcha się na parkiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi