Skocz do zawartości

Player Option 2025 - dyskusja

Szulim

Rekomendowane odpowiedzi

Breaking: Los Angeles Lakers' LeBron James is opting into his player option for the 2025-26 season, Klutch Sports CEO Rich Paul told ESPN.  Paul adds: LeBron "knows the Lakers are building for the future ... but he values a realistic chance of winning it all."

Możecie rozważyć zmianę głosu :) 

@LONGER01 @Alonzo @MarcusCamby @Tecu @ernie9005 @LeweBiodroSmoka @człowiek...morza @LAF

25 minut temu, january napisał(a):

Breaking: Los Angeles Lakers' LeBron James is opting into his player option for the 2025-26 season, Klutch Sports CEO Rich Paul told ESPN.  Paul adds: LeBron "knows the Lakers are building for the future ... but he values a realistic chance of winning it all."

Możecie rozważyć zmianę głosu :) 

@LONGER01 @Alonzo @MarcusCamby @Tecu @ernie9005 @LeweBiodroSmoka @człowiek...morza @LAF

Ten LeBron, który gra z synem, czy ten bez syna? :P 

2 minuty temu, january napisał(a):

Jak dla mnie jak robi optout to na pewno po to by dostać 60/2 :)

jak dla mnie to może dać zniżkę nawet MLE od Celtics @Principe gdzie gra jego syn :P 

..ale od Lakers max 1+1PO - ja niczego innego nie klepnę jbc ale masz dar przekonywania u nas GMów, więc będzie co ma być;) ja już nawet nie reagowałem na to, że mnie i Longera ograli Bux grający cały sezon w 6 z 40-latkiem na pg i Gobertem xD 

..dlatego nie szukam już często w specyfice naszej gry logiki. Jak sam widziałeś - dobrze się bawię drafterm ;) 

8 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

to fakt, logiki nie ma co szukac w grze w ktorej towns 3 razy wchodzi do finalu xd

..no przecież w dwóch ostatnich sezonach był w dwóch różnych teamach w Finale Konfy w rl  xD 

Natomiast Woodena Knicks zdobyli mistrzostwo u nas z Gobertem jako centrem, a teraz też Gobert był w Finale.. 

Udanej zabawy :P

image.jpeg.2b5834e8669fcdc533721ae0d3da8680.jpeg

7 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Tyreke Evans nie grający od grudnia zastępował Klay Thompsona w peaku 1:1 impactem, a ówczesny GM przekonywał że Tyreke to nawet lepszy gracz. 

Także BeGM - Where amazing happens :)

A tej szydery z wielkiego Goberta to w sumie nie rozumiem 

lepsze było jak klay nie grał od dwóch lat, a wygrywal sixersom serie w PO