january Opublikowano 29 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2025 38 minut temu, ozzy110 napisał(a): Ja zmieniam swoją decyzję co do Brona https://basketball.realgm.com/wiretap/281053/LeBron-James-Expected-To-Pick-Up-$526M-Player-Option-With-Lakers To edytuj jak coś w temacie głosowań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 29 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2025 Breaking: Los Angeles Lakers' LeBron James is opting into his player option for the 2025-26 season, Klutch Sports CEO Rich Paul told ESPN. Paul adds: LeBron "knows the Lakers are building for the future ... but he values a realistic chance of winning it all." Możecie rozważyć zmianę głosu @LONGER01 @Alonzo @MarcusCamby @Tecu @ernie9005 @LeweBiodroSmoka @człowiek...morza @LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2025 25 minut temu, january napisał(a): Breaking: Los Angeles Lakers' LeBron James is opting into his player option for the 2025-26 season, Klutch Sports CEO Rich Paul told ESPN. Paul adds: LeBron "knows the Lakers are building for the future ... but he values a realistic chance of winning it all." Możecie rozważyć zmianę głosu @LONGER01 @Alonzo @MarcusCamby @Tecu @ernie9005 @LeweBiodroSmoka @człowiek...morza @LAF Ten LeBron, który gra z synem, czy ten bez syna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 30 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2025 15 godzin temu, Alonzo napisał(a): Ten LeBron, który gra z synem, czy ten bez syna? Żeby nie było potem płaczu przy ofertach na FA:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2025 13 minut temu, january napisał(a): Żeby nie było potem płaczu przy ofertach na FA:) Serio chcesz stawiać warunki LeBronowi?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 30 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2025 10 minut temu, Alonzo napisał(a): Serio chcesz stawiać warunki LeBronowi?;) Jak dla mnie jak robi optout to na pewno po to by dostać 60/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2025 2 minuty temu, january napisał(a): Jak dla mnie jak robi optout to na pewno po to by dostać 60/2 jak dla mnie to może dać zniżkę nawet MLE od Celtics @Principe gdzie gra jego syn ..ale od Lakers max 1+1PO - ja niczego innego nie klepnę jbc ale masz dar przekonywania u nas GMów, więc będzie co ma być;) ja już nawet nie reagowałem na to, że mnie i Longera ograli Bux grający cały sezon w 6 z 40-latkiem na pg i Gobertem xD ..dlatego nie szukam już często w specyfice naszej gry logiki. Jak sam widziałeś - dobrze się bawię drafterm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2025 Godzinę temu, Alonzo napisał(a): ..dlatego nie szukam już często w specyfice naszej gry logiki. Jak sam widziałeś - dobrze się bawię drafterm to fakt, logiki nie ma co szukac w grze w ktorej towns 3 razy wchodzi do finalu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2025 8 minut temu, człowiek...morza napisał(a): to fakt, logiki nie ma co szukac w grze w ktorej towns 3 razy wchodzi do finalu xd ..no przecież w dwóch ostatnich sezonach był w dwóch różnych teamach w Finale Konfy w rl xD Natomiast Woodena Knicks zdobyli mistrzostwo u nas z Gobertem jako centrem, a teraz też Gobert był w Finale.. Udanej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2025 Tyreke Evans nie grający od grudnia zastępował Klay Thompsona w peaku 1:1 impactem, a ówczesny GM przekonywał że Tyreke to nawet lepszy gracz. Także BeGM - Where amazing happens A tej szydery z wielkiego Goberta to w sumie nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2025 7 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Tyreke Evans nie grający od grudnia zastępował Klay Thompsona w peaku 1:1 impactem, a ówczesny GM przekonywał że Tyreke to nawet lepszy gracz. Także BeGM - Where amazing happens A tej szydery z wielkiego Goberta to w sumie nie rozumiem lepsze było jak klay nie grał od dwóch lat, a wygrywal sixersom serie w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2025 59 minut temu, człowiek...morza napisał(a): lepsze było jak klay nie grał od dwóch lat, a wygrywal sixersom serie w PO Taa, bo koszykówka to gra 1:1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2025 3 minuty temu, Tecu napisał(a): Taa, bo koszykówka to gra 1:1. no prosze cie nie ma wiekszego przkretu w hsitorii begm niz to xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi