LAF Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 6 minut temu, Koelner napisał(a): @elwariato przestań już go tyle bolcować On go nie bolcuje. Edytowane 8 godzin temu przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 20 minut temu, LAF napisał(a): On go nie bolcuje. nie bądź zazdrosny , @elwariato co Ty harem mosz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Banchero wjeżdża do rankingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): nie bądź zazdrosny , @elwariato co Ty harem mosz? Meh, na kiblu pewnie ziomek siedzi, a po kebsach to wiesz moze być AUUUU 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Banchero wjeżdża do rankingu Tam to ładnie, ale @julekstep czemu nie ma Zu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 9 minut temu, elwariato napisał(a): Meh, na kiblu pewnie ziomek siedzi, a po kebsach to wiesz moze być AUUUU Tam to ładnie, ale @julekstep czemu nie ma Zu ??? Capeli nie tak łatwo przeskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Teraz, Pablo81 napisał(a): Capeli nie tak łatwo przeskoczyć. Mogl chociaz zwloki dwighta, ale rozumiem sila przyzwyczajenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 13 minut temu, Pablo81 napisał(a): Banchero wjeżdża do rankingu Ja Banchero liczyłem jako PFa. I uprzedzając edycje w rankingu powiem, że też się znalazł w najlepszej "15" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Teraz, MarcusCamby napisał(a): Ja Banchero liczyłem jako PFa. I uprzedzając edycje w rankingu powiem, że też się znalazł w najlepszej "15" Brawo Paolo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 28 minut temu, elwariato napisał(a): Tam to ładnie, ale @julekstep czemu nie ma Zu ??? Andrzej Strzelba odpowie dowcipem (podmień Dudek na Zu a Mundial na Ranking!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 6 minut temu, julekstep napisał(a): Andrzej Strzelba odpowie dowcipem (podmień Dudek na Zu a Mundial na Ranking!) A jak u Ciebie Paolo na PF? Edytowane 6 godzin temu przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): A jak u Ciebie Paolo na PF? daleko, nawet nie puka do rankingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, julekstep napisał(a): Andrzej Strzelba odpowie dowcipem (podmień Dudek na Zu a Mundial na Ranking!) Ogolnie to niezly z ciebie selekcjoner Bolek tez rewelka campy ale selekcjoner nie słyszał, jest za to Cuz center bez bloku, sily i z marna zbiórka ja pierdziele ale z ciebie @julekstep dyletant Edytowane 5 godzin temu przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu wg suchych cyferek w top7 ekip ligi jest tylko jedna ekipa z zachodu #memekonferencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 15 minut temu, julekstep napisał(a): wg suchych cyferek w top7 ekip ligi jest tylko jedna ekipa z zachodu #memekonferencja Who? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Pablo81 napisał(a): Who? przecież wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu A kiedy będzie drużynowy ? @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, LAF napisał(a): A kiedy będzie drużynowy ? @julekstep Orlando koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu A może @Cichy zrobi PR drużynowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, LAF napisał(a): A kiedy będzie drużynowy ? @julekstep w sumie niedługo pewnie ruszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Przy pisaniu Goberta doszło do mnie, że nie ogarnęliśmy @julekstep hometownów za zeszły sezon. Trzeba będzie to sprawdzić. Wydaje mi się, że potencjalnych wypisywałem w trakcie sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi