elwariato Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 2 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): Nie no jak? Ja w ogóle jestem ciekaw, nawet na wagach @julekstep jak Dinwiddie mógł skoczyć o co najmniej 13 pozycji. Sam Julek rok temu nie miał go w TOP15, a tu nagle skok na 3 miejsce? To trochę tak jakby Kevin Huerter po jednych campach wskoczył na poziom wspomnianego Hardena. No to nawet o dziwo Julcio sam zasadnie wyjaśnił, prawie50+ na campach i wszystko praktycznie poszlo gdzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Ja czekam na PR drużynowy @julekstep, będzie się działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Godzinę temu, julekstep napisał(a): argument na poziomie Ilyasova był dobry bo dostał duży kontrakt xD Nie będę teraz szukał archiwalnych wpisów, ale różnica między Bojanen, a Ilyasova była olbrzymia pod względem impactu czy trade value. Kontrakt to był tylko przykład ile zawodnik znaczył w lidze. A Ty znalazłeś absurd i odbiłeś tym piłkę. Niech każdy zostanie przy swoim zdaniu, bo ja też nie mam żadnego interesu w przekonywaniu kogokolwiek do swojego zdania. Rankingi robię dla własnej frajdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Teraz śmiało można to napisać. Trzy najlepsze wybory względem pick / value to Sasser , RCIV i Keynote George Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu @julekstep kiedy reszta rankingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 3 godziny temu, kolader napisał(a): @julekstep kiedy reszta rankingu? Ja dopisałem SF do swojego, także zapraszam do lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Ja dopisałem SF do swojego, także zapraszam do lektury Właśnie czytam, jestem na butlerze Dodatkowo ciesze się z 13 miejsca Murraya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 11 minut temu, kolader napisał(a): Dodatkowo ciesze się z 13 miejsca Murraya Szykuj Pan kasę na QO, by powtórki z Harrisona Barnesa nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 20 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): 8. Paul George (-3) - O ile sami Suns zaliczyli bardzo dobre campy, tak Paul George powoli chyba zmierza w stronę emerytury. Spadek o 34 oczka z mocnymi spadkami w obronie i ataku i mimo, że Kawhi i Davis też nie spędzili okresu wakacyjnego najlepiej to PG spadł, aż o trzy pozycje co potwierdza jak bardzo zawalił ten okres. Julek pisał, że George i tak odda rolę głównego scorera Bane, ale tam już przecież od dwóch sezonów o jest w cieniu nie tylko Bane, ale też Wooda i Brunsona, a za chwilę to będzie walczył czy nie przeskoczy go Koloko czy Mathurin z ławki. Na szczęście dla Suns punkty w zespole jest komu zdobywać, a George jest potrzebny głównie w obronie, gdzie wciąż jest najlepszym obwodowym obrońcą zespołu. Po pierwsze, w Suns nikt nie jest w niczyim cieniu A dalej mocno hiperbolizujesz. Ale już całkiem poważnie. Nie powinno być tak źle. Scoring dalej ok, obrona dobra + mocna zbiórka defensywna. Atletyzmu jeszcze trochę zostało. Cały czas wartość mocno dodana. Btw, @MarcusCamby @julekstep z ciekawości, jak klasyfikujecie Brunsona wśród rozgrywających? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): Btw, @MarcusCamby @julekstep z ciekawości, jak klasyfikujecie Brunsona wśród rozgrywających? Gdyby nie wybitne campy Dinwiddie byłby na 15 miejscu Ofensywnie TOP20 ligi. Także myślę, że miałem racje że ten kontrakt będzie stealem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 7 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Po pierwsze, w Suns nikt nie jest w niczyim cieniu A dalej mocno hiperbolizujesz. Ale już całkiem poważnie. Nie powinno być tak źle. Scoring dalej ok, obrona dobra + mocna zbiórka defensywna. Atletyzmu jeszcze trochę zostało. Cały czas wartość mocno dodana. Btw, @MarcusCamby @julekstep z ciekawości, jak klasyfikujecie Brunsona wśród rozgrywających? ok 20 miejsca niezły, ale bez szału scoring, średni passing, słaba obrona -> dobry, ofensywny starter ale nic ponad to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Ranking @MarcusCamby jest jak jego afera wypożyczenia w zeszłym sezonie (tak, tak będę wypominać to zawsze ) czyli dupny delikatnie mówiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, julekstep napisał(a): ok 20 miejsca niezły, ale bez szału scoring, średni passing, słaba obrona -> dobry, ofensywny starter ale nic ponad to Tylko jego gra wskazuje na to, że jest lepszy niż cyferki na to wskazują, co jest niemierzalne, ale jednak. Tylko "niezły" scorer nie robi 25ppg na takiej efektywności w dobrym teamie. Być może atletyzm mu "boostuje" ten scoring. "Średni" passing przekłada się na 10apg i bardzo mało strat (ok, handling ma wysoki, ale straty raczej nie wynikają tylko z samego handlingu). Pewnych rzeczy w tej gierce nie widać, ale imho trochę underrated jest przez cyferki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu chyba trzeba niedługo zrobić ranking rankingów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, julekstep napisał(a): chyba trzeba niedługo zrobić ranking rankingów! Przecież niektórzy hejterzy moi dopiero co doradzali się na PW czy sprzedaż Dinwiddie za McColluma to nie jest zły transfer i przeżywali, gdy kontrahent wybrał inną ofertę. Dalej twierdzisz, że poziom wyżej niż w BeGM? jak dla mnie ta sama zawiść, tylko na szczęście wpływ userów na zabawę mniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 9 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Przecież niektórzy hejterzy moi chciałbyś hejterów mają tylko Magic 28 hejterów i jeden bohater AUUUU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Hahaha no nie mogę. Najlepsze jest to, że naczelnym hejterem jest tutaj @MarcusCamby a według jego wpisów to on jest ofiarą hejtu. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, julekstep napisał(a): chciałbyś hejterów mają tylko Magic 28 hejterów i jeden bohater AUUUU! Ja Twoim hejterem? Miło mi A teraz przestań Pan pi*****ić i skończ ranking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 39 minut temu, julekstep napisał(a): chyba trzeba niedługo zrobić ranking rankingów! Wiesz że to wyścig Żółwi o drugie miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 28 minut temu, julekstep napisał(a): AUUUU! @elwariato przestań już go tyle bolcować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi