elwariato Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 2 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): Nie no jak? Ja w ogóle jestem ciekaw, nawet na wagach @julekstep jak Dinwiddie mógł skoczyć o co najmniej 13 pozycji. Sam Julek rok temu nie miał go w TOP15, a tu nagle skok na 3 miejsce? To trochę tak jakby Kevin Huerter po jednych campach wskoczył na poziom wspomnianego Hardena. No to nawet o dziwo Julcio sam zasadnie wyjaśnił, prawie50+ na campach i wszystko praktycznie poszlo gdzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Ja czekam na PR drużynowy @julekstep, będzie się działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Godzinę temu, julekstep napisał(a): argument na poziomie Ilyasova był dobry bo dostał duży kontrakt xD Nie będę teraz szukał archiwalnych wpisów, ale różnica między Bojanen, a Ilyasova była olbrzymia pod względem impactu czy trade value. Kontrakt to był tylko przykład ile zawodnik znaczył w lidze. A Ty znalazłeś absurd i odbiłeś tym piłkę. Niech każdy zostanie przy swoim zdaniu, bo ja też nie mam żadnego interesu w przekonywaniu kogokolwiek do swojego zdania. Rankingi robię dla własnej frajdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Teraz śmiało można to napisać. Trzy najlepsze wybory względem pick / value to Sasser , RCIV i Keynote George Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @julekstep kiedy reszta rankingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi