Skocz do zawartości

Exibit 10 2025

Tecu

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, ozzy110 napisał(a):

Gdyby tak to działało to byłoby to jeszcze bardziej niesprawiedliwe. Tutaj przynajmniej masz jakąś realną kontrolę nad swoimi podpisami. Z tym systemem, który wy @kolader @ignazz obstawialiście. Kolejność tak naprawdę nic nie daję. Wystarczy, że każdy przed wami podbierał zawodników i dochodziłoby do sytuacji, że np. czyjś 7 gracz z listy ma większy priorytet niż ten sam gracz u was nawet na 1 miejscu.

W takim sposób jaki jest teraz możesz zostać wynagrodzony za wiarę w swój wybór. 

Czy byłoby to sprawiedliwe gdybym jedynie przez farta do pozycji zgarnął takiego Olbricha, którego miałem dopiero na 6 miejscu bo inni moi już polecieli przed takimi Kings i Raptors, którzy mieli go jako priorytet na 1? No nie.

Wiadomo, że nie można tego zrobić perfekcyjnie, ale ten system jest całkiem niezły.

To twoje zdanie. Dla części z nas ten system jest głupi.

5 godzin temu, ignazz napisał(a):

@ozzy110 ja nie dyskutuje. Jest jak jest. Miałem inne wyobrażenia o to przesuwanie się kolejki bo taka analogia wydawała mi się logiczna do tej rodem z pobierania wavers. Doceniam że ogarniacie ten system i w naszym imieniu to organizujecie. Potrzeba na to czasu więc mogę tylko podziękować. Tu nie ma krytyki i walki z wiatrakami. 

Jedynie chciałbym to lepiej zrozumieć aby móc „kombinować” jak January. Jak mają być Równe Szanse to warto aby każdy uczestnik gry wiedział o tych kruczkach tyle samo. 

Ja też tak naprawdę dowiedziałem się jak działa ten system dopiero wczoraj i też myślałem tak jak wy, że będzie to w formie wężyka. Także jak Tecu mi to opisał to zareagowałem pozytywnie dopiero jak zacząłem sprawdzać wszystkie oferty

2 godziny temu, kolader napisał(a):

No dobra, ale co lepszego mógłbyś zaproponować? Kto pierwszy ten lepszy by się nie sprawdziło. A wężyk według bilansu też raczej średnio działa bez priorytetów na graczach

5 godzin temu, kolader napisał(a):

Tylko, że ten system działa już drugi rok, jest opisany dość dokładnie, zawsze jestem chętny do udzielenia odpowiedzi, nikt nie narzekał wcześniej.

Także trochę jest mi smutno 😐

21 godzin temu, Tecu napisał(a):

Tylko, że ten system działa już drugi rok, jest opisany dość dokładnie, zawsze jestem chętny do udzielenia odpowiedzi, nikt nie narzekał wcześniej.

Także trochę jest mi smutno 😐

Wtedy nie brałem udziału, teraz mam parę dni czasu bo czekam na operację i za wiele robić nie mogę. 

Skoro nie ja jedyny myślałem że działa inaczej (a popatrz pisze z perspektywy kogoś kto uzyskał na farcie 2 zawodników z listy xzibit10) to nie jest do końca dobrze opisane. 

Ale nie będę kruszyć kopii o to. Skoro większość jest z tego zadowolona to temat uważam za zamknięty.