Tecu Opublikowano Czwartek o 15:22 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:22 31 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Ja wysłałem już dwa dni temu. Tylko wysyłałem wybory zanim wybrałeś 60 pick, więc jeden wybór będzie do usunięcia To możesz jeszcze edytować. Termin był planowany na wczoraj, bo istnieje zawsze ryzyko, nieduże, że nagle w pierwszej rundzie zostanie wybrany koleś, który u nas w ogóle nie poszedł w dwóch rundach Bardzo nieduże Ale tak się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Czwartek o 15:37 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:37 Ja czekałem do końca bo ktoś coś mówił o odebraniu wyboru za nieprawidłowości chyba Bucks i tu przecież mógłby zawodnik wrócić do puli ;))))))) niestety chyba przeoczyłem wyrok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano Piątek o 07:38 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 07:38 @julekstep jak znajdziesz chwilę to wrzucaj co dostałeś Dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Piątek o 10:08 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:08 CO DOSTAŁEM: Alonzo: BeGM Exhibit 10: Orlando Magic: 1. Izan Almansa 2. Tamar Bates 3. Samson Johnson 4. Grant Nelson 5. Matthew Murrell 6. Zeke Mayo 7. Steve Settle III 8. Saint Thomas 9. Jamal Mashburn Jr. 10. Marcus Williams Sacramento Kings: 1. Lachlan Olbrich 2. Dink Pate 3. Mark Sears 4. Mohamed Diawara 5. Victor Lahkin 6. Brooks Banhizer 7. Payton Sandfort 8. Chucky Hepburn 9. Will Richard 10. Marcus Williams ernie9005: Cleveland: 1. Mark Sears 2. Oumar Ballo 3. Dylan Cardwell 4. Dink Pate 5. Grant Nelson Dallas: 1. Coleman Hawkins 2. Payton Sandford 3. Hunter Dickinson 4. Izan Almansa 5. Chucky Hepburn ignazz: 1. Izan Almansa Perth 2. Lachlan Olbrich AUS 3. Dink Pate MEX Mouhamed Faye Senegal Victor lakhin Clemson Neoklis Avdalas GRE Arthur Kaluma Texas Tamar Bates Miss Jax Robinson Kentucky Payton Sandfort IOWA LONGER01 1. Lachlan Oldrich 2. Tamar Bates 3. Izan Almansa 4. Dink Pate 5. Grant Nelson 6. Chucky Hepburn 7. Saliou Niang 8. Michael Ruzic 9. Eli Ndiaye 10. Brooks Barnhizer january: exhibit 10: Lakers 1. Tamar Bates 2. Kadary Richmond 3. Kobe Johnson 4. Chucky Hepburn 5. Cameron Matthews 6. Payton Sandfort 7. Dylan Cardwell 8. Igor Milicic 9. Dink Pate 10. Grant Nelson Bucks 1. Brooks Barnhizer 2. Will Richard 3. Viktor Lakhin 4. Lachlan Olbrich 5. Izan Almansa 6. Jahmai Mashack 7. Mark Sears 8. Jaxson Robinson 9. Chase Hunter 10. Caleb Love ozzy110: 1. Chucky Hepburn 2. Tamar Bates 3. Mark Sears 4. Brooks Barnhizer 5. Jaxson Robinson 6. Izan Almansa 7. Will Richard 8. Lachlan Olbrich kolader: 1. Dink Pate 2. Arthur Kaluma 3. Izan Almansa 4. Caleb Love 5. Mohamed Diawara 6. Tamar Bates 7. Igor Milicic jr 8. Llachman Olbrich 9. Mark Sears 10. Will Richard MarcusCamby: BeGM Exibit 10: 1. Dink Pate 2. Amari Williams 3. Kobe Sanders 4. Chucky Hepburn 5. Saliou Niang bogans2: Ole Ole Ole Ole Ole Ole Ole Ole Braveheart22: Siema. BeGM exhibit10: 1.Will Richard 2.Dink Pate 3.Jonathan Pierre 4.Tamar Bates 5.Brooks Barnhizer 6.Arthur Kaluma 7.Viktor Lakhin 8.Saliou Niang 9.Kobe Johnson 10.Caleb Love Ashigaru: Cześć Majster, Ponoć do Ciebie na wpadać lista. Jeśli nie, usuń po prostu te wiadomość. PORTLAND TRAIL BLAZERS 1. Lachlan Olbrich, Forward, Illawarra 2. Dink Pate, Guard, G League 3. Izan Almansa, Forward, Perth 4. Tamar Bates, Guard, Missouri 5. Kobe Johnson, Guard, UCLA 6. Victor Lakhin, Center, Clemson 7. Artur Kalina, Forward, Texas 8. Dylan Caldwell, Center, Auburn 9. Igor Milicic Jr., Forward, Tennessee 10. Cameron Matthews, Forward, Missisipi State Tecu: Edytowane Philadelphia 1. V. Lakhin 2. J. Mashack 3. Ch. Manon 4. T. Bates 5. Kadary Richmond 6. P. Sandfort 7. E. Dixon 8. G. Nelson 9. B. Barnitzer 10. I. Almansa Phoenix 1. I. Milicic jr. 2. W. Richard 3. C. Matthews 4. C. Jones 5. D. Pate 6. D. Cardwell 7. K. Johnson 8. M. Sears 9. M. Cleveland 10. C. Hepburn 2ga wiadomość od Tecu (nie wiem kto to słał do niego ) : Uwzględnij jeszcze tą ofertę, była w terminie, ale do mnie poszła. Poprawiona lista: 1. Lachlan Olbrich, Forward, Illawarra 2. Dink Pate, Guard, G League 3. Izan Almansa, Forward, Perth 4. Tamar Bates, Guard, Missouri 5. Kobe Johnson, Guard, UCLA 6. Victor Lakhin, Center, Clemson 7. Artur Kalina, Forward, Texas 8. Dylan Caldwell, Center, Auburn 9. Igor Milicic Jr., Forward, Tennessee 10. Cameron Matthews, Forward, Missisipi State człowiek....morza (wiadomość z dziś o 10:00, więc strzelam że po terminie): hej, oferta New York Knicks w begm exhibit-10 - Igor Milicic Jr. JAK COŚ PRZEOCZYŁEM TO PINGAJCIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Piątek o 10:22 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:22 No to Dink Pate do mnie 1. Kings - Lachlan Olbrich 2. Clippers - Will Richard 3. Pelicans - Dink Pate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Piątek o 10:25 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:25 (edytowane) 4. Magic - Izan Almansa Edytowane Piątek o 10:25 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano Piątek o 10:26 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:26 A nie było ograniczenia do 5 ofert? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Piątek o 10:28 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:28 Teraz, ernie9005 napisał(a): A nie było ograniczenia do 5 ofert? Nie było. Jasiek i Tecu to omawiali, że jakby był limit do 5 ofert to kluby z dalszych miejsc mogłyby nikogo nie podpisać, bo sporo nazwisk się oczywiście powtarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano Piątek o 11:05 Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:05 @ignazz Neoklis Avdalas się wycofał z tegorocznego draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano Piątek o 11:27 Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:27 (edytowane) to do mnie Milicic Jr. ktory kiedys podawał mi piłke Edytowane Piątek o 11:27 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano Piątek o 11:55 Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:55 To co Chucky Hepburn leci do Detroit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano Piątek o 12:48 Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:48 Godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): to do mnie Milicic Jr. ktory kiedys podawał mi piłke Po czasie oferta więc zapomnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano Piątek o 12:50 Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:50 Teraz, kolader napisał(a): Po czasie oferta więc zapomnij ale on mi podawał pilke, wiec chyba logiczne, ze woli przyjsc do mnie. z niewolnika nie ma pracownika poza tym nie bylo jeszcze ogloszonych ofert, takze trzymajmy sie ducha gry rywalizacji, a nie szukania kruczkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano Piątek o 13:24 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:24 31 minut temu, człowiek...morza napisał(a): ale on mi podawał pilke, wiec chyba logiczne, ze woli przyjsc do mnie. z niewolnika nie ma pracownika poza tym nie bylo jeszcze ogloszonych ofert, takze trzymajmy sie ducha gry rywalizacji, a nie szukania kruczkow Ale co ma duch rywalizacji do tego że wysłałeś ofertę po czasie i to o 10h wg tego co napisał @julekstep Kruczki to by były jakbyś napisał o 01:00 w nocy. Mi to wygląda na to, że poczekałeś aż ktoś go podpisze w rl. Paru z nas zaryzykowało i wypisało go na liście wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano Piątek o 13:29 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:29 4 minuty temu, kolader napisał(a): Ale co ma duch rywalizacji do tego że wysłałeś ofertę po czasie i to o 10h wg tego co napisał @julekstep Kruczki to by były jakbyś napisał o 01:00 w nocy. Mi to wygląda na to, że poczekałeś aż ktoś go podpisze w rl. Paru z nas zaryzykowało i wypisało go na liście wcześniej. zapomnialem po prostu o nim xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Piątek o 14:08 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:08 38 minut temu, człowiek...morza napisał(a): zapomnialem po prostu o nim xd To reki juz Ci raczej nie poda. Gracz byl widziany nawet w Rossmanie we Włocławku i kupował mydło do rąk. W sumie to byłby piękny świat. Wysoki sąd: dlaczego Pan w terminie nie złożył apelacji? Pozwany: bo zapomniałem. Sad: a to wszystko w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano Piątek o 14:11 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:11 (edytowane) Posprawdzałem i wyniki wyglądają następująco: Magic: Izan Almansa, Samson Johnson, Grant Nelson Kings: Lachlan Olbrich, Mohamed Diawara, Marcus Williams Cavaliers: Mark Sears, Oumar Ballo, Dylan Cardwell Mavericks: Coleman Hawkins, Payton Sandfort, Hunter Dickinson Spurs: Mouhamed Faye Raptors: Michael Ruzic, Eli Ndiaye Lakers: Tamar Bates, Kadary Richmond, Kobe Johnson Bucks: Brooks Barnhizer, Chase Hunter Pistons: Chucky Hepburn, Jaxson Robinson Nets: Arthur Kaluma, Caleb Love Pelicans: Dink Pate, Saliou Niang Clippers: Will Richard, Jonathan Pierre Trail Blazers: Nikt 76ers: Viktor Lakhin, Jahmai Mashack, Chris Manon Suns: Igor Milicić Jr., Cameron Matthews, Curtis Jones Edytowane Piątek o 14:38 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano Piątek o 14:11 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:11 (edytowane) 4 minuty temu, ignazz napisał(a): To reki juz Ci raczej nie poda. Gracz byl widziany nawet w Rossmanie we Włocławku i kupował mydło do rąk. W sumie to byłby piękny świat. Wysoki sąd: dlaczego Pan w terminie nie złożył apelacji? Pozwany: bo zapomniałem. Sad: a to wszystko w porządku. no wlasnie ostatnio mam multum obowiazkow, dlatego to niezawinione przeze mnie ergo wnosze o przywrocenie terminu niech @ernie9005 rozpatrzy Edytowane Piątek o 14:12 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Piątek o 14:16 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:16 Panowie, jak jest możliwość pobrania kogos kto nie zostal wybrany nigdzie z jakiegoś autopicku, to poproszę. Jak nie to trudno. Nie chciałem już przeginać po nad wyraz aktywnym okresie draftu dla mnie i narażać się małżonce bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano Piątek o 14:17 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:17 (edytowane) @człowiek...morza ty zawsze coś masz jak coś do zrobienia w lidze. Opis? Zajęty. Oferty? Zajęty. Daj już spokój... Terminy znasz zawsze zawczasu Edytowane Piątek o 14:18 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi