RonnieArtestics Opublikowano Niedziela o 16:53 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:53 4 minuty temu, Tocheck napisał(a): W tej lidze to ewentualnie ja mogę zrobić termin na zejście z salary No offence No tematy mi się pojebały xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano Poniedziałek o 07:53 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 07:53 16 godzin temu, Tocheck napisał(a): @blaugrana wybierzesz sam czy dać Ci autopick? My bad masz czas do jutra. Myślałem że to już 48h minęło:) Sorry, nie było mnie przez weekend, ale w zasadzie i tak mógł pójść autopic, bo nie mam pojęcia kogo wziąłem - po prostu najwyższy, który został, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano Poniedziałek o 08:47 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 08:47 Ok draft zakończony także czas na zejście z salary ustalam na niedzielę 5.10.2025r. W poniedziałek ruszamy z waiverami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Poniedziałek o 09:36 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:36 15 minut temu, Tocheck napisał(a): Ok draft zakończony także czas na zejście z salary ustalam na niedzielę 5.10.2025r. Jakby ktoś miał problem z nadmiarem fp to się polecam. Mam sporą wolną przestrzeń w capie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Poniedziałek o 09:48 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:48 Ja też mam miejsce jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano Poniedziałek o 12:23 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 12:23 Ja nie mam miejsca ale też mogę skupować, już tak mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano Poniedziałek o 18:43 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:43 Tyler Hendricks/Oso Ighodaro do wzięcia za gracza o wartosci 15,00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano Poniedziałek o 19:12 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 19:12 Wywalam 7 Aaron Wiggins 26 31,95 9 Jaylin Williams 23 29,85 11 Isaiah Joe 26 27,05 12 Collin Gillespie 26 21,95 13 Kenrich Williams 31 21,90 Garland i Obi Toppin do wyciągnięcia szukam czegoś tańszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Środa o 05:24 Udostępnij Opublikowano Środa o 05:24 wywalam Lillarda i CP3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano Środa o 16:01 Udostępnij Opublikowano Środa o 16:01 W dniu 23.09.2025 o 22:16, Tizz napisał(a): oddam bardzo tanio, przyszłe picki, połamańcy.. Rudy Gobert Ochai Agbaji Jordan Hawkins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacMar Opublikowano Czwartek o 13:44 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 13:44 (edytowane) Przepraszam, że nie bezpośrednio w temacie, ale chciałem napisać to tu, zanim napiszę na ogólnym. Jak zapewne wiecie po 20 latach dojdzie do zmiany nadawcy telewizyjnego, który w Polsce będzie transmitował mecze NBA. Do tej pory robił to Canal+, a teraz… no właśnie nie do końca wiadomo. Może będzie to Eurosport, a może aplikacja HBO MAX? Dziś dzwoniłem na infolinię do HBO Max i na dziś nic dokładnie nie wiedzą. Sprawdziłem, że jest możliwość oglądania NBA na platformie Prime Video, ale koszt miesięczny to ok. 60 zł. Mam najtańsze rozwiązanie NBA League Pass Premium – 539,99zł za sezon wliczając play-offy, a więc do końca finałów – możliwości oglądania na trzech różnych urządzeniach jednocześnie, brak reklam i możliwość pobierania meczów, aby oglądać offline (zapewne na tablecie i telefonie). Dlatego szukam 2 chętnych na wykup pakietu wśród kolegów z ligi. Wychodzi po 180 zł za mecze pre-season i cały sezon łącznie z finałami. Chętnych zapraszam na priv, aby nie zaśmiecać tematu. Jedno miejsce już zajęte, więc czekam na jeszcze jednego chętnego ! Wiadomość na Priv Edytowane Czwartek o 17:41 przez JacMar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano Czwartek o 19:46 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:46 Usuńcie mi proszę Tshiebwe, Bantona, Yabusele, Ruiego i... Juzanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Mamy wymianę Tryczek oddaje: Darius Garland Buła oddaje: Jabari Smith + 100$ Do potwierdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 1 godzinę temu, buła napisał(a): Mamy wymianę Tryczek oddaje: Darius Garland Buła oddaje: Jabari Smith + 100$ Do potwierdzenia Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Wywalam Jae'Sean Tate, Justina Edwarda, Mohamada Gueya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) Jak ktoś już wie, że cj mccollum będzie miał top sezon w wizards to sprzedam go w dobre ręce @Tocheck Poproszę o wywalenie Zaire`a Williamsa ze składu czy jeszcze potrzebuję zwolnić jakiś slot na nowych ludzi? Edytowane 15 godzin temu przez buła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 29 minut temu Autor Udostępnij Opublikowano 29 minut temu @buła tak jeszcze jeden + nadmiar salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi