RonnieArtestics Opublikowano Sobota o 07:16 Udostępnij Opublikowano Sobota o 07:16 Teraz, evitacre napisał(a): No ok ale talent wise Ace to jednak jest top 3-4 draftu obtarcia do tankera wiec minuty się zgadzają. Nie wiem co oferowałeś ale imo to jest ok deal Ja dałbym mysle harpera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano Sobota o 07:17 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 07:17 Ciągle ma Hardena także atakuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Sobota o 07:23 Udostępnij Opublikowano Sobota o 07:23 5 minut temu, Tocheck napisał(a): Ciągle ma Hardena także atakuj Chce adebayo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano Sobota o 08:18 Udostępnij Opublikowano Sobota o 08:18 Magic zwalniają Bobiego Klintmana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Sobota o 11:00 Udostępnij Opublikowano Sobota o 11:00 Jak chcecie A ) zejść z salary B ) pozyskać startera w finaliście ligi C ) pozyskać kandydata na największą zielona strzałkę To zapraszam do rozmów z sprawie Isaiaha Jacksona. Jak się zacznie sezon i będzie robił +45 fppg to już będzie bardzo drogo. Furphy w lidze letniej też pokazywał się z niezłej strony. Memphis tak mocno będzie stawiać na GG Jacksona że puściło w sina dal Desmonda Bane'a. A i mogę dodatkowo przyjąć duuzo salary. Czekam z niecierpliwością na oferty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacMar Opublikowano Niedziela o 09:51 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:51 (edytowane) Widzę, że rozgorzała dyskusja na tematy mojej wymiany Bama Adebayo za Ace Baily. To był celowy deal. Dlaczego? W fantasy jestem od ponad 10 lat, więc wiem co robię. Sprawdźcie jaki skład odziedziczyłem po moim poprzedniku ze skalary 581,80 i nie miałem żadnego picku w drafcie rookies. Musiałem oddać kogoś z "czwórki" Mobley, Banchero, Adebayo, Williams...wybór padł na najstarszego. Aby obniżyć skalary muszę zwolnić 3 zawodników: Mark Williams Jonathan Mogbo Tristian Vukcevic Jeśli ktoś chce dołączyć ich do swjego składy to czekam na Wasze propozycje Edytowane Niedziela o 09:52 przez JacMar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacMar Opublikowano wczoraj o 12:57 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:57 Mark Williams został sprzedany za 69$ do TryczekSzukarek (Phoenix Suns) Tristian Vukcevic wymieniony za 17 pick tegorecznego draftu od buła (Atlanta Hawks) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano wczoraj o 13:36 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:36 38 minut temu, JacMar napisał(a): Mark Williams został sprzedany za 69$ do TryczekSzukarek (Phoenix Suns) Tristian Vukcevic wymieniony za 17 pick tegorecznego draftu od buła (Atlanta Hawks) Potwierdzam Marka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano wczoraj o 20:31 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:31 Potwierdzam Tristana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 35 minut temu Udostępnij Opublikowano 35 minut temu oddam któregoś z tych gości za któryś z dostępnych jeszcze picków w tym drafcie Rudy Gobert Ochai Agbaji Jordan Hawkins Tidjane Salaun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi