Vic Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Gram dzieki @t_omko @Tecu za wspólną grę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 13 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Zimne sierponiowe poranki przypominaja, ze tuz za rogiem zbliza sie sie jesien, a jak jesien to i nba i fbx. Szukamy nastepców dla odchodzacych GMów? No i pytanie kluczowe, kto bedzie komishował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia (edytowane) 21 godzin temu, antek napisał(a): Zimne sierponiowe poranki przypominaja, ze tuz za rogiem zbliza sie sie jesien, a jak jesien to i nba i fbx. Szukamy nastepców dla odchodzacych GMów? No i pytanie kluczowe, kto bedzie komishował? Tocheck chyba sam się zgłosił tym pierwszym postem aby komiszowac. Mam nadzieje, bo ja jednej ligi nie ogarniam a co dopiero dwie. ps. Chcesz może zagrać również w fbx2? Mamy trzy wolne miejsca i wszystkie trzy drużyny maja spoko składy. Edytowane 14 Sierpnia przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 15 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Tak będę komishował. Zgłosiło się do mnie 2 gm na sznurowadle ale JacMar nie może się zalogować. Może jakaś pomoc od admina? Od drugiego użytkownika czekam na kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 15 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia W dniu 14.08.2025 o 17:38, RonnieArtestics napisał(a): Tocheck chyba sam się zgłosił tym pierwszym postem aby komiszowac. Mam nadzieje, bo ja jednej ligi nie ogarniam a co dopiero dwie. ps. Chcesz może zagrać również w fbx2? Mamy trzy wolne miejsca i wszystkie trzy drużyny maja spoko składy. Nie, dzięki dwa zespoły to i tak sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia W dniu 15.08.2025 o 09:53, Tocheck napisał(a): Tak będę komishował. Zgłosiło się do mnie 2 gm na sznurowadle ale JacMar nie może się zalogować. Może jakaś pomoc od admina? Od drugiego użytkownika czekam na kontakt. Może załóżmy topić z deklaracjami. Będzie ładnie widać wszystkie braki gm w poszczególnych zespołach. Kampania wrześniową zbliża się nieuchronnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 22 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia To jest topic z deklaracjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 26 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Chicago wysłucha ofert za Lillarda i CP3, dodatkowo chętnie zrobię trade up w drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 29 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Ciągle czekam na potwierdzenie od dwóch nowych chętnych ze sznurowadła oraz od pozostałych którzy jeszcze nie potwierdzili. Do tego czasu będę przesuwał start draftu. Może macie kogoś chętnego do gry to by nam przyspieszyło strat sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września W dniu 29.08.2025 o 07:41, Tocheck napisał(a): Może macie kogoś chętnego do gry to by nam przyspieszyło strat sezonu. Jestem chętny do gry, jesli nie przeszkadza wam fakt ze w keeperze jestem totalnym żoltodziobem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 3 Września Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września Spoko wszystko Ci wytłumaczę jak trzeba. Na razie poczytaj regulamin. Odezwę się na pm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września W dniu 26.08.2025 o 17:01, 24kobe8 napisał(a): Chicago wysłucha ofert za Lillarda i CP3, dodatkowo chętnie zrobię trade up w drafcie podbijam, chętnie pójdę w kierunku wyższego wyboru w drafcie coś koło 12-14, aktualnie mam chyba #17 pick jak ktoś widzi tutaj potencjał w połączeniu z graczami to zapraszam do rozmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 5 Września Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września Ok dołączył do nas @nizina i wybrał drużynę Orlando Magic. Witamy na pokładzie. Czekam jeszcze na JacMara lub drugiego kandydata na objęcie Houston i ruszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września 4 godziny temu, Tocheck napisał(a): Ok dołączył do nas @nizina i wybrał drużynę Orlando Magic. Witamy na pokładzie. Czekam jeszcze na JacMara lub drugiego kandydata na objęcie Houston i ruszamy. Cześć Wszystkim, dziękuję za przyjęcie do ligi. I jeśli nie popelniam falstartu to chcialbym jakoś zacząc i... wrzucam na trade block Kyrie Irvinga. Chętnie wysłucham propozycji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września Rozumiem że brakuje Nam jednego gma do rozpoczęcia draftu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 7 Września Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września Tak. JacMar zgłaszał się na sznurku ale do tej pory nie zalogował się tutaj i czekam aż to zrobi. Chyba że trafi się ktoś jeszcze ale w FBX2 też brakuje graczy to w sumie dla każdego miejsca wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września 39 minut temu, Tocheck napisał(a): Tak. JacMar zgłaszał się na sznurku ale do tej pory nie zalogował się tutaj i czekam aż to zrobi. Chyba że trafi się ktoś jeszcze ale w FBX2 też brakuje graczy to w sumie dla każdego miejsca wystarczy. Nie wiem czy to ten powod z opożnieniem JacMara, ale ostatnio zalogowanie sie na e nba pl graniczy z cudem. Monity do admina bez odzewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi