evitacre Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 46 minut temu, antek napisał(a): Nie muszę i nie zamierzam się tłumaczyc, ale propozycja pozyskania Keegana wyszła od Buly, więc ewentualne ( ) veto bardziej by uderzyło w niego niż we mnie. Tylko pamiętajmy że nie ma czegoś takiego jak veto no nie ma ale Komisz może unieważnić, jak zobaczy że mamy gówno burzę i kilka osób dla których to już jest taki poziom niekompetencji jednej ze stron stron że bolą oczy to może unieważnić jak mi o tym pisałeś na whats upie myślałem że bekę robisz tbh, tzn myślałem że bula napisze "nie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 14 minut temu Udostępnij Opublikowano 14 minut temu Zaskakująco mało ludzi się obsrało tym razem. Anyway wycofuję się z tej wymiany, nie biorę Keegana. Natomiast czekam na zalew świetnych ofert za picki Spurs oraz Bulls. Liczę, że jak odpalę forum w weekend to skrzynka będzie się paliła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi