Tocheck Opublikowano 8 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2025 Ok jak tylko dorwę kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 Skoro tak dobrze idzie aż 5 drużynom to sprzedam goodwina i rozważę sprzedaż Wendell Carter Jr. Obaj robią ponad +10 w stosunku do zarobków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 31 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2025 To ja też dorzucę ogłoszenie: Jacyś chetni na Kałaja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 2 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Przypominam że jego średnia z ostatnich 14 dni to jedyne 115FP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia W dniu 30.12.2025 o 23:58, RonnieArtestics napisał(a): Skoro tak dobrze idzie aż 5 drużynom to sprzedam goodwina i rozważę sprzedaż Wendell Carter Jr. Obaj robią ponad +10 w stosunku do zarobków. Halo ten Wendell napierdala, a nie odezwał się Żodyn z was ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Ktoś Edey'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 15 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Może ja zerknij co tam mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 21 godzin temu, blaugrana napisał(a): Ktoś Edey'a? Też mogę go wziąć jak trzeba darmo brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia JDub na bloku, zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Koń Knueppel i Shaedon Sharpe za Jalen Williams i pick @buła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Dla tych na górze: Max Christie, Ayo Dosunmu, Jay Huff, DayRon Sharpe, a przy lepszej ofercie i Brandon Ingram. Osobny akapit przeznaczyć muszę na Joela Embiida, który chyba już na dobre zrzucił rdzę i fpunktuje jak za dawnych lat. Jest w czym wybierać, wszyscy grają sporo ponad co ważą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2 godziny temu, 24kobe8 napisał(a): Koń Knueppel i Shaedon Sharpe za Jalen Williams i pick @buła Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia @Tocheck poprosimy o wprowadzenie wymiany na yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 26 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Sorki nie było mnie na weekend Już działam Wymianę sami możecie zaproponować na yahoo ja tylko zatwierdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Puściłem wymiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi