antek Opublikowano wczoraj o 06:56 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:56 3 godziny temu, 24kobe8 napisał(a): kontrybucja 1. «obowiązkowe świadczenia w naturze lub opłaty nakładane przez państwo zwycięskie na państwo pokonane lub przez władze okupacyjne na ludność kraju okupowanego» 2. «w starożytności i średniowieczu: danina na rzecz panującego lub państwa» @bułaodrobiona praca domowa "U mnie zdałeś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu W dniu 8.10.2025 o 05:52, 24kobe8 napisał(a): kontrybucja 1. «obowiązkowe świadczenia w naturze lub opłaty nakładane przez państwo zwycięskie na państwo pokonane lub przez władze okupacyjne na ludność kraju okupowanego» 2. «w starożytności i średniowieczu: danina na rzecz panującego lub państwa» @bułaodrobiona praca domowa "U mnie zdałeś" Edit: Dlaczego evi dziś pobrał zawodnika z FA, jak jeszcze Waivery są nierozstrzygnięte? @Tocheck @evitacre bardzo proszę o zabranie głosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, antek napisał(a): @bułaodrobiona praca domowa "U mnie zdałeś" Edit: Dlaczego evi dziś pobrał zawodnika z FA, jak jeszcze Waivery są nierozstrzygnięte? @Tocheck @evitacre bardzo proszę o zabranie głosu Bo Ci co nie czekają na przydział do danego zespołu z waivera trafili już na FA. U nas to samo było, ale chyba nikt tego nie zauważył Edytowane 8 godzin temu przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 4 minuty temu, Roger napisał(a): Bo Ci co nie czekają na przydział do danego zespołu z waivera trafili już na FA. U nas to samo było, ale chyba nikt tego nie zauważył Tak też myślałem, ale widać że fbx1 to szlachetni rycerze, a nie to co tutaj "nikczemni szubrawcy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 3 minuty temu, antek napisał(a): Tak też myślałem, ale widać że fbx1 to szlachetni rycerze, a nie to co tutaj "nikczemni szubrawcy" Boją się Führera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Teraz, Roger napisał(a): Boją się Führera Alles Klar!!! Waivery mi się podobają. Mikal Bridges wrócił do zespołu, Dick również, a Jrue Holiday może solidnie punktować na czas nieobecności Hendersona. Niektóre batalie poszły na żyletkiz co cieszy wygranych, a mniej tych przegranych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 42 minuty temu, antek napisał(a): Dlaczego evi dziś pobrał zawodnika z FA, jak jeszcze Waivery są nierozstrzygnięte? No przecież jak nikt nie bid'uje danego zawodnika to możesz go normalnie pobrać z FA, co za problem ? ps.: czizas co ja mam z tymi centrami w tym sezonie ... Edytowane 7 godzin temu przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Yebnalem się z tym Jrue Holidayem, nie miałem miejsca w rosterze na niego Ale z tym pobraniem to nie można tego robić przed "ogłoszeniem" Waivers ? Tak przynajmniej wskazuje logika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 1 minutę temu, antek napisał(a): Ale z tym pobraniem to nie można tego robić przed "ogłoszeniem" Waivers ? Tak przynajmniej wskazuje logika... Antek, szczerze to ja serio nie wiem o co Tobie chodzi ? Kiermasz masz otwarty od 9ej, na cholerę czekać do waivers z reszta pobrań ? Gdzie Ty tu masz logikę ? 25 stycznia też będziesz czekał na przeliczeni waivers ; ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 7 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Teraz nie mam czasu ale po południu będę liczył i rozdawał bany na prawo i lewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 5 minut temu, antek napisał(a): Yebnalem się z tym Jrue Holidayem, nie miałem miejsca w rosterze na niego Podjebałeś mi Kristapsa, myślałem właśnie przy śniadanku o nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 15 minut temu, evitacre napisał(a): Podjebałeś mi Kristapsa, myślałem właśnie przy śniadanku o nim to ja, mam również Quete, Nembharda, J.Holidaya Waivery udane, wpadło co miało wpaść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 6 minut temu, piotreksuper napisał(a): to ja, mam również Quete, Nembharda, J.Holidaya Waivery udane, wpadło co miało wpaść. Aaa faktyczne właśnie patrzyłem że jest zajebisty double pick-up Queta + Nembhart, graty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 58 minut temu, evitacre napisał(a): Antek, szczerze to ja serio nie wiem o co Tobie chodzi ? Kiermasz masz otwarty od 9ej, na cholerę czekać do waivers z reszta pobrań ? Gdzie Ty tu masz logikę ? 25 stycznia też będziesz czekał na przeliczeni waivers ; ) ? Ok za rok będę mądrzejszy. Ale pytanie czy tak powinno być czy tak wyszlo ? Z bugiem na utilu też gramy od 20 lat. Pytanie tylko czy legalizujemy to czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Gab Vincent uzupelnia sklad Orlando Edytowane 6 godzin temu przez nizina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 2 godziny temu, Tocheck napisał(a): Teraz nie mam czasu ale po południu będę liczył i rozdawał bany na prawo i lewo Miło mi będzie jak zrobisz dziś update na forum, chyba muszę się dalej obkupić na fa, bo mi powella podjebaliście. W fbx2 poszedł za 5$ a tutaj za 100$,wtf xD Edytowane 4 godziny temu przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 16 minut temu Autor Udostępnij Opublikowano 16 minut temu Składy aktualne. Nikt nie przekroczył. Grzeczni chłopcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi