Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3 - Sezon 2025/26

Tocheck

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, 24kobe8 napisał(a):

kontrybucja

1. «obowiązkowe świadczenia w naturze lub opłaty nakładane przez państwo zwycięskie na państwo pokonane lub przez władze okupacyjne na ludność kraju okupowanego»

2. «w starożytności i średniowieczu: danina na rzecz panującego lub państwa»

@bułaodrobiona praca domowa

"U mnie zdałeś"

W dniu 8.10.2025 o 05:52, 24kobe8 napisał(a):

kontrybucja

1. «obowiązkowe świadczenia w naturze lub opłaty nakładane przez państwo zwycięskie na państwo pokonane lub przez władze okupacyjne na ludność kraju okupowanego»

2. «w starożytności i średniowieczu: danina na rzecz panującego lub państwa»

"U mnie zdałeś"

Edit:

Dlaczego evi dziś pobrał zawodnika z FA, jak jeszcze Waivery są nierozstrzygnięte?

@Tocheck @evitacre bardzo proszę o zabranie głosu :)

3 minuty temu, antek napisał(a):

"U mnie zdałeś"

Edit:

Dlaczego evi dziś pobrał zawodnika z FA, jak jeszcze Waivery są nierozstrzygnięte?

@Tocheck @evitacre bardzo proszę o zabranie głosu :)

Bo Ci co nie czekają na przydział do danego zespołu z waivera trafili już na FA. U nas to samo było, ale chyba nikt tego nie zauważył :)

Edytowane przez Roger

4 minuty temu, Roger napisał(a):

Bo Ci co nie czekają na przydział do danego zespołu z waivera trafili już na FA. U nas to samo było, ale chyba nikt tego nie zauważył :)

Tak też myślałem, ale widać że fbx1 to szlachetni rycerze, a nie to co tutaj "nikczemni szubrawcy" :)

Teraz, Roger napisał(a):

Boją się Führera 😉 

Alles Klar!!!

Waivery mi się podobają.

Mikal Bridges wrócił do zespołu, Dick również, a Jrue Holiday może solidnie punktować na czas nieobecności Hendersona. Niektóre batalie poszły na żyletkiz co cieszy wygranych, a mniej tych przegranych...

42 minuty temu, antek napisał(a):

No przecież jak nikt nie bid'uje danego zawodnika to możesz go normalnie pobrać z FA, co za problem ? :) 

ps.: czizas co ja mam z tymi centrami w tym sezonie ...😆

Edytowane przez evitacre

1 minutę temu, antek napisał(a):

Ale z tym pobraniem to nie można tego robić przed "ogłoszeniem" Waivers ? Tak przynajmniej wskazuje logika...

Antek, szczerze to ja serio nie wiem o co Tobie chodzi ? Kiermasz masz otwarty od 9ej, na cholerę czekać do waivers z reszta pobrań ?  Gdzie Ty tu masz logikę ? 25 stycznia też będziesz czekał na przeliczeni waivers ; )  ? :)  

58 minut temu, evitacre napisał(a):

Antek, szczerze to ja serio nie wiem o co Tobie chodzi ? Kiermasz masz otwarty od 9ej, na cholerę czekać do waivers z reszta pobrań ?  Gdzie Ty tu masz logikę ? 25 stycznia też będziesz czekał na przeliczeni waivers ; )  ? :)  

Ok za rok będę mądrzejszy. Ale pytanie czy tak powinno być czy tak wyszlo ? Z bugiem na utilu też gramy od 20 lat. Pytanie tylko czy legalizujemy to czy nie ?

2 godziny temu, Tocheck napisał(a):

Teraz nie mam czasu ale po południu będę liczył i rozdawał bany na prawo i lewo  😀

Miło mi będzie jak zrobisz dziś update na forum, chyba muszę się dalej obkupić na fa, bo mi powella podjebaliście. W fbx2 poszedł za 5$ a tutaj za 100$,wtf xD 

Edytowane przez RonnieArtestics