nizina Opublikowano 5 Października Udostępnij Opublikowano 5 Października 29 minut temu, antek napisał(a): Jimmy Hendrix od @nizina 22 forintów ode mnie. Z bulem serca outuje Bol Bol Terence Davis Jordan Miller Nie liczę, ale powinienem się zmieścić w salary Oddaję tego Hendricksa, choć gosc moze miec breackout year( to w koncu #9 pick draftu), ale chce zyskac trochę elastycznosci finansowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 5 Października Udostępnij Opublikowano 5 Października Wywalam: Tre Jones Jock Landale Lonnie Walker IV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 5 Października Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października Jeszcze tylko @evitacre ponad capem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 Października Udostępnij Opublikowano 5 Października 31 minut temu, Tocheck napisał(a): Jeszcze tylko @evitacre ponad capem Jalen Smith out ( bo patrząc na 1sza stronę rozumiem że Queen in za 18) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 5 Października Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października zgadza się Zaktualizowałem składy. Sprawdźcie czy wszystko się zgadza. Dodatkowo kolega JacMar znalazł zastępcę za tomka kolbę i nowy manager New York Knicks właśnie zapoznaje się ze składem. Jak już postanowi co robić to go oficjalnie przedstawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 5 Października Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października Ok szybko poszło @marcin_piter dołącza do nas jako nowy menago Knicks. Skład wstępnie ogarnięty także jutro rano wklepuję i możemy ruszać. Przypominam że dodatkowy slot waży 0 kiedy jest pusty. Dobrze liczcie żeby dodając graczy nie przekroczyć salary w żadnym momencie. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacMar Opublikowano 6 Października Udostępnij Opublikowano 6 Października W składach na Yahoo brak jest rookies (u mnie dwóch) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 6 Października Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października Wprowadzę wieczorem. Rano nie zdążyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacMar Opublikowano 6 Października Udostępnij Opublikowano 6 Października 2 godziny temu, Tocheck napisał(a): Wprowadzę wieczorem. Rano nie zdążyłem. Suuuuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 7 Października Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października Ustawiłem składy. Można sprawdzić czy wszystko się zgadza bo miałem wczoraj ciężki dzień i robiłem to na zmęczeniu. Normalnie pojutrze pójdzie fala waivers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk130 Opublikowano 7 Października Udostępnij Opublikowano 7 Października Wszystko git! Świetna robota. Dobrze że za niedługo startujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 7 Października Udostępnij Opublikowano 7 Października @Tocheck Dylan Harper jest we FAs'ach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Października Udostępnij Opublikowano 7 Października 1 minutę temu, 24kobe8 napisał(a): @Tocheck Dylan Harper jest we FAs'ach Mój ci on! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 7 Października Udostępnij Opublikowano 7 Października x 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 7 Października Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 9 minut temu, 24kobe8 napisał(a): @Tocheck Dylan Harper jest we FAs'ach Poprawiłem. Dzięki za czujność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 7 Października Udostępnij Opublikowano 7 Października dzięki @Tocheck Jakby coś to McCollum dalej szuka nowego właściciela na dobrą kontrybucję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 7 Października Udostępnij Opublikowano 7 Października @buła w jakim kontekście kontrybucję? Bo z ciekawości sprawdziłem SJP to tak nie bardzo wiadomo ocb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 7 Października Udostępnij Opublikowano 7 Października 3 godziny temu, 24kobe8 napisał(a): @buła w jakim kontekście kontrybucję? Bo z ciekawości sprawdziłem SJP to tak nie bardzo wiadomo ocb Pewnie słownik i miała być produkcja. Słownik na smartfonie na dużo "fajnych" podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 7 Października Udostępnij Opublikowano 7 Października miało być kontrybucja, wszystko gra trochę nie wiem co odpowiedzieć, jak nie wiecie o co chodzi to macie zadanie domowe chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października kontrybucja 1. «obowiązkowe świadczenia w naturze lub opłaty nakładane przez państwo zwycięskie na państwo pokonane lub przez władze okupacyjne na ludność kraju okupowanego» 2. «w starożytności i średniowieczu: danina na rzecz panującego lub państwa» Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi