Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3 - Sezon 2025/26

Tocheck

Rekomendowane odpowiedzi

16 godzin temu, Tocheck napisał(a):

@blaugrana wybierzesz sam czy dać Ci autopick?

My bad masz czas do jutra.  Myślałem że to już 48h minęło:)

Sorry, nie było mnie przez weekend, ale w zasadzie i tak mógł pójść autopic, bo nie mam pojęcia kogo wziąłem - po prostu najwyższy, który został, hehe.

Przepraszam, że nie bezpośrednio w temacie, ale chciałem napisać to tu, zanim napiszę na ogólnym.

Jak zapewne wiecie po 20 latach dojdzie do zmiany nadawcy telewizyjnego, który w Polsce będzie transmitował mecze NBA. Do tej pory robił to Canal+, a teraz… no właśnie nie do końca wiadomo. Może będzie to Eurosport, a może aplikacja HBO MAX? Dziś dzwoniłem na infolinię do HBO Max i na dziś nic dokładnie nie wiedzą. Sprawdziłem, że jest możliwość oglądania NBA na platformie Prime Video, ale koszt miesięczny to ok. 60 zł. 

Mam najtańsze rozwiązanie NBA League Pass Premium – 539,99zł za sezon wliczając play-offy, a więc do końca finałów – możliwości oglądania na trzech różnych urządzeniach jednocześnie, brak reklam i możliwość pobierania meczów, aby oglądać offline (zapewne na tablecie i telefonie). Dlatego szukam 2 chętnych na wykup pakietu wśród kolegów z ligi. Wychodzi po 180 zł za mecze pre-season i cały sezon łącznie z finałami. Chętnych zapraszam na priv, aby nie zaśmiecać tematu.

Jedno miejsce już zajęte, więc czekam na jeszcze jednego chętnego !  Wiadomość na Priv

Edytowane przez JacMar