24kobe8 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września @Tocheck moge zmienic swoj pick skoro buła jeszcze nie wybrał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 26 Września Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września Zmieniaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września (edytowane) ty Cowarda wziąłem wcześniej w fbx2, w sumie średnio mieć tego samego gracza w dwóch ligach... Edytowane 26 Września przez 24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Jest wymiana blaugrana oddaje: Hali + Hart + swój pick 2026 Ja oddaję: Maxey + tegoroczny pick 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Potwierdzam, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Godzinę temu, 24kobe8 napisał(a): ty Cowarda wziąłem wcześniej w fbx2, w sumie średnio mieć tego samego gracza w dwóch ligach... To akurat zależy, jak dobry będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września (edytowane) Chyba, ze drugi wybor okaże sie równie dobry co CC Cowarda draftowalem tez w beGM, wiec bylby wszędzie Edytowane 26 Września przez 24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 3 godziny temu, buła napisał(a): Jest wymiana blaugrana oddaje: Hali + Hart + swój pick 2026 Ja oddaję: Maxey + tegoroczny pick 19 Rzadko kiedy komentuje trade'y ale że jest sobota 1 rano to pozwolę sobie złamać tę zasadę. Buła z jednej strony do poprawy picku i na przyszłość pozyskujesz Haliburtona, z drugiej by pick nie był najlepszy bierzesz 60 fp ciężko sprzedawalnego Harta. W drugą stronę oddajesz najlepszego, zdrowego konia pociągowego Maxeya. Nie wspominam o tym że blaugrana zszedł tym tradem tone nadwyżki salary. Oczywiście no offense, to takie luźne random shit sobotnia nocą. Zdrowia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września 7 godzin temu, antek napisał(a): Rzadko kiedy komentuje trade'y ale że jest sobota 1 rano to pozwolę sobie złamać tę zasadę. Buła z jednej strony do poprawy picku i na przyszłość pozyskujesz Haliburtona, z drugiej by pick nie był najlepszy bierzesz 60 fp ciężko sprzedawalnego Harta. W drugą stronę oddajesz najlepszego, zdrowego konia pociągowego Maxeya. Nie wspominam o tym że blaugrana zszedł tym tradem tone nadwyżki salary. Oczywiście no offense, to takie luźne random shit sobotnia nocą. Zdrowia! Buła konsekwentnie druga dekadę tankuje po to aby móc dalej tankować etc więc you know Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września 12 godzin temu, 24kobe8 napisał(a): Chyba, ze drugi wybor okaże sie równie dobry co CC Cowarda draftowalem tez w beGM, wiec bylby wszędzie Jasne, droczę sie. W każdym razie logika świadczy bardziej o tym, że nie jesteś pewien Cowarda, bo jakbyś miał 3 picki #1 w różnych ligach, to nie „dywersyfikowałbyś”, tylko brał trzy razy Flagga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września Hart będzie na FA prędzej czy później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września 3 godziny temu, buła napisał(a): Hart będzie na FA prędzej czy później To znaczaco zmienia ocene trade'u. Z 3/10 na 1/10. Biorac pod uwage jaki skład ma blaugrana i jaka mial sytacje z salary oraz Haliburtonem grzechem bylo nie wyciagniecie czegos wiecej niz Harta. Ale z ocenami jak ze smakami, jeden lubi pasztetową drugi boczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Września Udostępnij Opublikowano 28 Września co z tym Easonem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 28 Września Udostępnij Opublikowano 28 Września 4 godziny temu, mac napisał(a): co z tym Easonem ? Tari Eason poszedl do Bobcats za #14 pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano Niedziela o 15:45 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:45 @blaugrana wybierzesz sam czy dać Ci autopick? My bad masz czas do jutra. Myślałem że to już 48h minęło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano Niedziela o 16:00 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:00 kiedy sie otwiera FA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Niedziela o 16:10 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:10 8 minut temu, mac napisał(a): kiedy sie otwiera FA ? 48 godzin po oficjalnym zakończeniu draftu. Czyli zaczniemy gdzieś koło srody- czwartku. Poprawcie mnie jeśli coś namieszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Niedziela o 16:36 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:36 24 minuty temu, antek napisał(a): 48 godzin po oficjalnym zakończeniu draftu. Czyli zaczniemy gdzieś koło srody- czwartku. Poprawcie mnie jeśli coś namieszałem. Od paru lat jest w fbx2 i fbx3 tydzień po drafcie, ale tak się wleczecie z tą końcówką że zrobie chyba czas do piątku na zejście z salary i w sobotę będzie można ustawiać waivers do niedzieli/poniedzialku. W nocy z sobotę na niedziele rusza preseason na całego wiec tak bym chciał zrobic te waivers zanim będą znane wszystkie prawdopodobne rotacje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano Niedziela o 16:47 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:47 W tej lidze to ewentualnie ja mogę zrobić termin na zejście z salary No offence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi