RonnieArtestics Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września Teraz, evitacre napisał(a): No ok ale talent wise Ace to jednak jest top 3-4 draftu obtarcia do tankera wiec minuty się zgadzają. Nie wiem co oferowałeś ale imo to jest ok deal Ja dałbym mysle harpera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 20 Września Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września Ciągle ma Hardena także atakuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września 5 minut temu, Tocheck napisał(a): Ciągle ma Hardena także atakuj Chce adebayo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września Magic zwalniają Bobiego Klintmana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września Jak chcecie A ) zejść z salary B ) pozyskać startera w finaliście ligi C ) pozyskać kandydata na największą zielona strzałkę To zapraszam do rozmów z sprawie Isaiaha Jacksona. Jak się zacznie sezon i będzie robił +45 fppg to już będzie bardzo drogo. Furphy w lidze letniej też pokazywał się z niezłej strony. Memphis tak mocno będzie stawiać na GG Jacksona że puściło w sina dal Desmonda Bane'a. A i mogę dodatkowo przyjąć duuzo salary. Czekam z niecierpliwością na oferty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacMar Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września (edytowane) Widzę, że rozgorzała dyskusja na tematy mojej wymiany Bama Adebayo za Ace Baily. To był celowy deal. Dlaczego? W fantasy jestem od ponad 10 lat, więc wiem co robię. Sprawdźcie jaki skład odziedziczyłem po moim poprzedniku ze skalary 581,80 i nie miałem żadnego picku w drafcie rookies. Musiałem oddać kogoś z "czwórki" Mobley, Banchero, Adebayo, Williams...wybór padł na najstarszego. Aby obniżyć skalary muszę zwolnić 3 zawodników: Mark Williams Jonathan Mogbo Tristian Vukcevic Jeśli ktoś chce dołączyć ich do swjego składy to czekam na Wasze propozycje Edytowane 21 Września przez JacMar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacMar Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Mark Williams został sprzedany za 69$ do TryczekSzukarek (Phoenix Suns) Tristian Vukcevic wymieniony za 17 pick tegorecznego draftu od buła (Atlanta Hawks) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 38 minut temu, JacMar napisał(a): Mark Williams został sprzedany za 69$ do TryczekSzukarek (Phoenix Suns) Tristian Vukcevic wymieniony za 17 pick tegorecznego draftu od buła (Atlanta Hawks) Potwierdzam Marka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Potwierdzam Tristana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 23 Września Udostępnij Opublikowano 23 Września oddam któregoś z tych gości za któryś z dostępnych jeszcze picków w tym drafcie Rudy Gobert Ochai Agbaji Jordan Hawkins Tidjane Salaun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września (edytowane) Ja za tegoroczny pick oddam: Tari Easona lub Taylora Hendricksa Edytowane 24 Września przez nizina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 18 godzin temu, nizina napisał(a): Ja za tegoroczny pick oddam: Tari Easona lub Taylora Hendricksa Eason za pick Bobcats z tego roku @nizinaproszę potwierdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Godzinę temu, antek napisał(a): Eason za pick Bobcats z tego roku @nizinaproszę potwierdz Yes, deal done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 25 Września Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) 14 pick? Czyli teraz @nizina Edytowane 25 Września przez Tocheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Terence Davis i Bol Bol będę outowac. Chyba że ktoś w przeciągu najbliższych 24 godzin da za któregos z nich jakąś kasę lub (też się nie obraze ) pick, może być nawet przyszłoroczny. Jak nie będziecie tak hojni to proszę o wyrzucenie na Waivery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk130 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września D'Angelo Russell, Santi Aldama do pozyskania za $ lub kogoś tańszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września W dniu 23.09.2025 o 22:16, Tizz napisał(a): oddam któregoś z tych gości za któryś z dostępnych jeszcze picków w tym drafcie Rudy Gobert Ochai Agbaji Jordan Hawkins Tidjane Salaun up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września (edytowane) Wymiana: Lakers oddają Santiego Aldamę do Magic za Devina Cartera @Luk130 Edytowane 26 Września przez nizina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk130 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 32 minuty temu, nizina napisał(a): Wymiana: Lakers oddają Santiego Aldamę do Magic za Devina Cartera @Luk130 Potwierdzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk130 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Jalen Wilson leci na FA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi