barcalover Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września 11 minut temu, goozman napisał(a): a z jakiej przegladarki korzystasz? na Firefox działa na Edge też sprawdziłem i też jest ok Wydaje mi się, że jeśli ktoś ma ciasteczka zostawione z czasu, gdy nie działało, to nie będzie działać. Mnie nadal nie działa, nawet w incognito, ale w innej przeglądarce zadziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września Mi działa normalnie sznurowadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września A ja w grupie tych, ktorym sznurowadlo nie dziala. Z e nba pl z kolei taki problem, ze nie da się zalogować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września (edytowane) kurde nie chce zabrudzac tego tematu kwestiami ustawień na sznurku ale zaczelo sie od kombinowania z ustawieniami SSL, ktore niestety mieszaly np. w ustawieniach niektorych podstron więc kolega Cieglo musiał się z tego wycofać. timing fatalny bo trwają potwierdzenia niemniej wklejam malutką instrukcję (może się komuś przyda) i ewentualnie proszę o przepięcie tych ostatnich postów w odpowiednie miejsce: trzeba się trochę pobawić, takie wprost dostępne czyszczenie cookies to może być za mało i warto spróbować następujące kroki (w odpowiedniej przegladarce, ma się rozumieć): Wyczyść pamięć HSTS: Użytkownicy Chrome (i innych przeglądarek opartych na Chromium) muszą wyczyścić pamięć HSTS. To nie jest standardowa opcja w ustawieniach czyszczenia danych przeglądania. Użytkownicy powinni wykonać następujące kroki: Otwórz nową kartę i wpisz w pasku adresu: chrome://net-internals/#hsts. W sekcji "Delete domain security policy" wpisz nazwę swojej domeny (np. twojastrona.pl). Kliknij przycisk "Delete". Wyczyść cache i dane witryny: Użytkownicy powinni dokładnie wyczyścić pamięć podręczną i pliki cookie dla Twojej strony. W ustawieniach przeglądarki (np. chrome://settings/siteData) powinni znaleźć swoją domenę i usunąć wszystkie dane z nią związane. Użyj innej przeglądarki: Jeśli po wyczyszczeniu HSTS i cache problem nadal występuje, poproś użytkownika, aby spróbował otworzyć stronę w innej przeglądarce (np. Firefox, Edge), która nigdy wcześniej nie łączyła się z Twoją stroną przez HTTPS. To pomoże ustalić, czy problem leży po stronie przeglądarki użytkownika, czy może jednak serwera. Najbardziej prawdopodobnym winowajcą jest HSTS, które jest zaprojektowane tak, aby zapobiegać atakom typu man-in-the-middle, ale w przypadku nieudanej migracji na HTTPS może być kłopotliwe. Właściwe wyczyszczenie tej "twardej" pamięci przeglądarki powinno rozwiązać problem dla większości użytkowników. Edytowane 15 Września przez goozman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września W Orlando wysluchają ofert za Irvinga , a moze nawet i za JJJ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 15 Września Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września U mnie 5 pick na sprzedaż jakby co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września (edytowane) Jak ktoś potrzebuje zejść z salary to zapraszam do rozmów, oprócz wemby, Nikoli topica i desmonda bane wszyscy są dostepni raczej. Edytowane 16 Września przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacMar Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września Hejka, po 10 latach przerwy na tym forum, wracam do gry i przejmuję drużynę Houston Rockets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 16 Września Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września Witamy na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano Piątek o 09:25 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:25 I mamy trade: Ace Bailey leci do Houston Bam Adebayo do Philly @JacMar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacMar Opublikowano Piątek o 09:27 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:27 2 minuty temu, Tocheck napisał(a): I mamy trade: Ace Bailey leci do Houston Bam Adebayo do Philly @JacMar Potwierdzam wymianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano Piątek o 20:42 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:42 Co mi nikt nie dał znać, że czas na pick się kończy? Nie ładnie, ale będziecie żałować tego białego kmiota. Ten deal z Adebayo to taki z cyklu średnich dla oddającego? Żeby nie powiedzieć ruchnięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Piątek o 21:02 Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:02 @JacMar na przyszłość polecam opcje napisać „Bam adebayo na sprzedaż” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano Sobota o 04:22 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 04:22 7 godzin temu, buła napisał(a): Co mi nikt nie dał znać, że czas na pick się kończy? Byłeś oznaczony także powiadomienie zapewne przyszło. Trzeba pilnować kolejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Sobota o 04:29 Udostępnij Opublikowano Sobota o 04:29 Panowie Jacmar miał tone salary do zrzucenia, wiadomo było że zrobi tego typu trade. Trzeba było pytać, ja pytałem ale nie mam za dużo do zaoferowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano Sobota o 05:25 Udostępnij Opublikowano Sobota o 05:25 8 godzin temu, buła napisał(a): Ten deal z Adebayo to taki z cyklu średnich dla oddającego? Żeby nie powiedzieć ruchnięcie Tu i teraz tak, ale za 2-3 lata ocena moze być zupelnie inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk130 Opublikowano Sobota o 06:43 Udostępnij Opublikowano Sobota o 06:43 Patrick Williams leci na FA! Cam Johnson i DLo na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano Sobota o 07:10 Udostępnij Opublikowano Sobota o 07:10 10 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): @JacMar na przyszłość polecam opcje napisać „Bam adebayo na sprzedaż” Miał jakieś 580 salary więc wiecie … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Sobota o 07:14 Udostępnij Opublikowano Sobota o 07:14 (edytowane) 4 minuty temu, evitacre napisał(a): Miał jakieś 580 salary więc wiecie … A ja mam 400 wiec wiesz … Edytowane Sobota o 07:15 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano Sobota o 07:15 Udostępnij Opublikowano Sobota o 07:15 Teraz, RonnieArtestics napisał(a): A ja mam 400 No ok ale talent wise Ace to jednak jest top 3-4 draftu obtarcia do tankera wiec minuty się zgadzają. Nie wiem co oferowałeś ale imo to jest ok deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi