Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3 - Sezon 2025/26

Tocheck

Rekomendowane odpowiedzi

Może niech potwierdzi jako gość (niezarejestrowany user) doda do siebie jakiś kontakt do pytań o tradey i zacznijmy off season na 100 procent, bo i draftu ucieka i dni tym którzy muszą zejść z salary.

Ja jeśli o możliwość przyjęcia salary wychodzę cały na biało!!!

W dniu 7.09.2025 o 20:03, antek napisał(a):

Proszę o podesłanie aktualnego regulaminu a propos salary cap (480 go, 12 graczy itp). Po prostu różnice między regulaminem fbx1 a tym w tej lidze.

Nie wiem czy to jest gdzieś udokumentowane jako tekst jednolity regulaminu. Masz opcję że zamiast 13 graczy możesz mieć 12 (wolny slot jako 0 ) i cap level 480 zamiast 460. Tyle w sumie. 

5 godzin temu, evitacre napisał(a):

@Mikowal83 nie chciałbyś w FBX3 popykać akurat jednego brakuje, a patrząc na Twoje wpisy w temacie FBX#2 miałeś energii i zapału do gry której styknie spokojnie do obsłużenia dwóch teamów ? :) 

@Tocheck wysłał mi info na priva. Właśnie mu odpisałem. Chciałem jeszcze jeden sezon spróbowac bo ten format średnio mi leży ale tam mam już wyrzeźbiony przez siebie skład więc wolałbym tam ale jak niewypali a u was będzie miejsce to spoko

39 minut temu, Mikowal83 napisał(a):

@Tocheck wysłał mi info na priva. Właśnie mu odpisałem. Chciałem jeszcze jeden sezon spróbowac bo ten format średnio mi leży ale tam mam już wyrzeźbiony przez siebie skład więc wolałbym tam ale jak niewypali a u was będzie miejsce to spoko

To się nawet nie zastanawiaj i dołączaj do Nas! Pozyskujesz fajny skład przy którym trzeba sporo porzezbic ze względu na salary, ale to najprzyjemniejsza część gry w FBX.

Czy już mogę napisać witamy na pokładzie ?

W dniu 12.09.2025 o 16:58, antek napisał(a):

To się nawet nie zastanawiaj i dołączaj do Nas! Pozyskujesz fajny skład przy którym trzeba sporo porzezbic ze względu na salary, ale to najprzyjemniejsza część gry w FBX.

Czy już mogę napisać witamy na pokładzie ?

Widzę ze Tobie tez nie brakuje zapału by dojść do fbx2 i zagrać kolejna ligę, pomyśl, może tym ruchem przekonasz Mikowal do dołączenia do fbx3? ;) 

5 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a):

Widzę ze Tobie tez nie brakuje zapału by dojść do fbx2 i zagrać kolejna ligę, pomyśl, może tym ruchem przekonasz Mikowal do dołączenia do fbx3? ;) 

@antek Czy mogę w fbx2 napisać witamy na pokładzie ? :) 

Edytowane przez evitacre

3 godziny temu, evitacre napisał(a):

@antek Czy mogę w fbx2 napisać witamy na pokładzie ? :) 

Słuchajcie jeśli ma to pomoc żeby rozpoczac sezon w obu ligach to mogę wziąć ten zespół w FBX2 ale oczywiście dalej szukajcie GM, bo docelowo 2 ligi fantasy przy moim niewielkim wolnym czasie zdecydowanie wystarcza.

@Mikowal83 @evitacre @RonnieArtestics

Dziękuję za wsparcie :)

7 minut temu, Tecu napisał(a):

U mnie nic nie pomaga, dwa komputery, telefon, błąd 403 nie posiadasz odpowiednich uprawnień 

a z jakiej przegladarki korzystasz? na Firefox działa :)

na Edge też sprawdziłem i też jest ok

Edytowane przez goozman