Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3 - Sezon 2025/26

Tocheck

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
21 godzin temu, antek napisał(a):

Zimne sierponiowe poranki przypominaja, ze tuz za rogiem zbliza sie sie jesien, a jak jesien to i nba i fbx. Szukamy nastepców dla odchodzacych GMów?

No i pytanie kluczowe, kto bedzie komishował?

Tocheck chyba sam się zgłosił tym pierwszym postem aby komiszowac. Mam nadzieje, bo ja jednej ligi nie ogarniam a co dopiero dwie.

ps. Chcesz może zagrać również w fbx2? Mamy trzy wolne miejsca i wszystkie trzy drużyny maja spoko składy.  

Edytowane przez RonnieArtestics

W dniu 14.08.2025 o 17:38, RonnieArtestics napisał(a):

Tocheck chyba sam się zgłosił tym pierwszym postem aby komiszowac. Mam nadzieje, bo ja jednej ligi nie ogarniam a co dopiero dwie.

ps. Chcesz może zagrać również w fbx2? Mamy trzy wolne miejsca i wszystkie trzy drużyny maja spoko składy.  

Nie, dzięki dwa zespoły to i tak sporo.

W dniu 15.08.2025 o 09:53, Tocheck napisał(a):

Tak będę komishował. Zgłosiło się do mnie 2 gm na sznurowadle ale JacMar nie może się  zalogować. Może jakaś pomoc od admina? Od drugiego użytkownika czekam na kontakt. 

Może załóżmy topić z deklaracjami. Będzie ładnie widać wszystkie braki gm w poszczególnych zespołach. Kampania wrześniową zbliża się nieuchronnie.

W dniu 26.08.2025 o 17:01, 24kobe8 napisał(a):

Chicago wysłucha ofert za Lillarda i CP3, dodatkowo chętnie zrobię trade up w drafcie 

podbijam, chętnie pójdę w kierunku wyższego wyboru w drafcie coś koło 12-14, aktualnie mam chyba #17 pick

jak ktoś widzi tutaj potencjał w połączeniu z graczami to zapraszam do rozmów

4 godziny temu, Tocheck napisał(a):

Ok dołączył do nas @nizina i wybrał drużynę Orlando Magic.

Witamy na pokładzie.

Czekam jeszcze na JacMara lub drugiego kandydata na objęcie Houston i ruszamy. 

Cześć Wszystkim, 

dziękuję za przyjęcie do ligi. I jeśli nie popelniam falstartu to chcialbym jakoś zacząc i... wrzucam na trade block Kyrie Irvinga. Chętnie wysłucham propozycji:)

39 minut temu, Tocheck napisał(a):

Tak. JacMar zgłaszał się na sznurku ale do tej pory nie zalogował się tutaj i czekam aż to zrobi. Chyba że trafi się ktoś jeszcze ale w FBX2 też brakuje graczy to w sumie dla każdego miejsca wystarczy. 

Nie wiem czy to ten powod z opożnieniem JacMara, ale ostatnio zalogowanie sie na e nba pl graniczy z cudem. Monity do admina bez odzewu

• Roger zablokował(a) i odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.