Skocz do zawartości

[beGM Play-off '25 WCF] #2 Denver Nuggets (55-27) - #4 Oklahoma City Thunder (53-29)

ernie9005

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 13.06.2025 o 22:37, ignazz napisał(a):

Serio na tych co liczysz z ławki masz gonga a przeciwnik takiego Vala nie eksponuje zbytnio a to DD jest i nic nie pisze o Spencerze 

Rozwiń  

moze dlatego, ze nie umiescil go w rotacji?

no nie ma chlopa xd

ja nawet tego nie  skojarzylem, pomyslal bym ze ma kontuzje

i to co tu jest fatalne teraz?

W dniu 13.06.2025 o 22:37, ignazz napisał(a):

Jaylin którego uwielbiam tez bez życia. 

Rozwiń  

https://www.pbpstats.com/wowy-combos/nba?TeamId=1610612760&Season=2024-25&SeasonType=Playoffs&PlayerIds=1631119

no to juz akurat nie przesadzaj, swietnie broni i to ma z grubsza robic

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

W dniu 13.06.2025 o 22:48, bogans2 napisał(a):

Mial kontuzje kolana i uznalem ze to moze byc cos powaznego. No ale to tak na czuja. W play innach jakies ochlapy zagral

Rozwiń  

A to błąd. Bo chyba piszesz o tym z 10 kwietnia. A sprawdź minuty 13. Pisze z głowy teraz bo śpię. 

W dniu 13.06.2025 o 22:50, LeweBiodroSmoka napisał(a):

takie ochlapy na 35 minut, no ale byl 1/10 i -38

Rozwiń  

Mecz o nic. Nie musieli na sile jakby było coś poważnego u gracza bez kontraktu. 

W dniu 13.06.2025 o 22:49, ignazz napisał(a):

ezeli gm bezpodstawnie wymazał go ze składu na finał konfy to Brdzie to epicki begm fail.

Rozwiń  

zanim usniesz to sprawdz jak on sobie radzi w PO, bo tak serio to raczej tylko Ty na dzis mialbys go za gamechangera w takiej serii

https://www.basketball-reference.com/players/d/dinwisp01.html

swoja droga @ignazz wspaniala jest ta Twoja analiza lawek, skoro po wszystkim pytasz nagle czy Spancer gra XD

W dniu 13.06.2025 o 22:49, ignazz napisał(a):

Jezeli gm bezpodstawnie wymazał go ze składu na finał konfy to Brdzie to epicki begm fail. Dallas już z nim rozmawiają o kolejnym roku ( zarabiał mało coś koło 3M? ) i gdyby miał uraz by go wywalili. 

Rozwiń  

Na final jak znalazl. Takze kazdy kto lubi Spencera i chcialby zeby zagral w finale prosze glosowac na OKC

W dniu 13.06.2025 o 22:53, LeweBiodroSmoka napisał(a):

zanim usniesz to sprawdz jak on sobie radzi w PO, bo tak serio to raczej tylko Ty na dzis mialbys go za gamechangera w takiej serii

Rozwiń  

W dniu 13.06.2025 o 22:53, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Rozwiń  

Zanim napisałeś już patrzyłem i on nie jest leszczem. 

W dniu 13.06.2025 o 22:54, bogans2 napisał(a):

Na final jak znalazl. Takze kazdy kto lubi Spencera i chcialby zeby zagral w finale prosze glosowac na OKC

Rozwiń  

Wstyd. 

W dniu 13.06.2025 o 22:53, ignazz napisał(a):

Duży fuck up bo on w PO kariera to ma 40% za trzy. 

Rozwiń  

tak z czego w ostatnich dwoch latach byl 9/27

W dniu 13.06.2025 o 22:54, ignazz napisał(a):

Wstyd. 

Rozwiń  

auch

taki troche vibe jak Iggy prosil @kolader aby sie jeszcze raz nad glosem zastanowil XD

nie przejmuj sie @bogans2 ja to odbieram mimo wszystko jako taki pozytywny zarcik, bo inaczej ciezko to w sumie traktowac

W dniu 13.06.2025 o 22:56, LeweBiodroSmoka napisał(a):

auch

taki troche vibe jak Iggy prosil @kolader aby sie jeszcze raz nad glosem zastanowil XD

nie przejmuj sie @bogans2 ja to odbieram mimo wszystko jako taki pozytywny zarcik, bo inaczej ciezko to w sumie traktowac

Rozwiń  

Ale mi nie chodziło o zbieranie głosów tylko fakt ze moim zdaniem zapomiał GM o kluczowym graczu który z ławki mógłby odwrócić los serii. Nie pamiętam tego w naszej grze. 

Próbna o zmianę głosowania to naturalne zachowanie i nie widzę w tym nic złego. 

W dniu 14.06.2025 o 08:30, bogans2 napisał(a):

Mały błąd bo mial 47TS

Rozwiń  

faktycznie

nie wiem w jaką czarną dziurę wpadłem pisząc tamten post, ale nie mam w zwyczaju naginania faktów, bo to jest banalne do zweryfikowa, zresztą co potwierdza, że od razu tamto sprostowałem, tak czy inaczej dzięki za czujność

spisałem wartość z rs po prostu

no jest  pewnym problemem ten Watson, a tak dobrze sobie radził w pierwszej rundzie, trudno, maszeruj albo giń

W dniu 13.06.2025 o 22:56, LeweBiodroSmoka napisał(a):

auch

Rozwiń  

Ja nie głosuje w tych po 

• Szulim odpiął/ęła ten temat