Skocz do zawartości

[beGM Play-off '25 WCF] #2 Denver Nuggets (55-27) - #4 Oklahoma City Thunder (53-29)

ernie9005

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Ty jesteś jednak udany, głosowałeś w ogóle na jakąś rundę?

Jok Gordon Brunson Hali Siakam Edwards (dal dupy) Tatum (c*** wie) SGA i jest 8miu i kogo bierzesz? Randla, Mitchella? tak źle wygląda Caruso, który był przez wielu wybrany za MVP serii z Nuggets?

https://www.nba.com/stats/players/advanced?TeamID=1610612760&dir=A&sort=NET_RATING

idź wsadź lepiej LaMelo do ryżu xd

k**** typie mowisz o rolesie. 

on co  najwyzej moglby prowadzic druzyne w eurolidze

specjalnie tym razem zaglosuje, bo za takie pi****lenie karny kutas sie nalezy

on sie k**** ledwo miesci w top10 w samym okc w srednich minutach. ty nie szabla, ty nożyczkami wojujesz

8 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

k**** typie mowisz o rolesie. 

on co  najwyzej moglby prowadzic druzyne w eurolidze

patrząc na sam impact jest drugim najlepszym graczem OKC, poza Netrtg ma drugi najwyższy TS%, nie są nimi na pewno J-Dub czy Chet, jeśli czymś karygodnym jest dla Ciebie, że sobie wrzucę Caruso przed nich, to idź sobie zmieniaj co tam chcesz, jakbyś się takim zapałem do wszystkiego innego prócz strzelania z cipy wykazywał to byś już tu pewnie dokańczał 5peata

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a):

patrząc na sam impact jest drugim najlepszym graczem OKC, poza Netrtg na drugi najwyższy TS%, nie są nimi na pewno J-Dub czy Chet, jeśli czymś karygodnym jest dla Ciebie, że sobie wrzucę Caruso przed nich, to idź sobie zmieniaj co tam chcesz, jakbyś się takim zapałem do wszystkiego innego prócz strzelania z cipy wykazywał to byś już tu pewnie dokańczał 5peata

comment_PYM70ClbsUMgMDa5cRiztcwBkvwMfHAR

nie no dowodca denver jest niespełna rozumu. ten statek zmierza ku skałom

Elitarny Roles który ma na boisku ogromny wpływ przez te długie łapska. Może on patrząc że jest wszędzie na boisku zamydlic obraz. Czy on pociągnie na high volume te elementy w których punktowo jest fantastyczny? Wątpliwości. Z roli dobrze dopasowanej w OKC on się sprawdza ponad stan ale tu rzeczywiście nie można stawiać go w butach 3 opcji. Mimo że jest diabolicznie skuteczny za 3 ostatnio. Ciężki orzech mamy. Ogólnie jak patrzę na nasze składy to poprzez organizację naszego begm jesteśmy często zakładnikami szablonu i mniejszej elastyczności w uzupełnieniu zespołu i rotacji. Czas chyba pomyśleć o jakimś extra spocie bo prawdziwy zespół ma więcej okazji do poprawienia rotacji. 

2 minuty temu, LAF napisał(a):

To zależy u kogo w beGM jest. Jak jest u Pablo to jest on w bottom , jak by był np u January’ego to był by w top. 

A patrząc z perspektywy vendety i Keldona to najgorszy gracz który szkodzi. Top 3. 

Niby nic nie powinno spoza parkietu mieć wpływ na wyniki ale wiesz @Alonzo że takim wpisem do @Tecu tracisz punkty bo to serio nietrafiony atak w osobę do tego niewłaściwą. 

9 minut temu, ignazz napisał(a):

roli dobrze dopasowanej w OKC on się sprawdza ponad stan ale tu rzeczywiście nie można stawiać go w butach 3 opcji.

trzecią opcją jest u mnie Hart, Caruso to jedynie miła niespodzianka, taka trochę mało przyjemna jednak w realu, ale tu bardzo miła

Mamy w tych PO sporo przypadków gdzie gwiazdy nie dowoziły, jak ktoś chce na siłę dawać Randla czy Mitchella, to może, ja nie widzę przeszkód żeby dać tam rolsa

oczywiście zakładałem, że graczy z pierwszej rundy nie liczymy

4 minuty temu, ignazz napisał(a):

A w knicks Hart został zdegradowany do roli rezerwowego. Wiemy dlaczego? Uraz? Forma? Czy po prostu usprawnienie z Robinsonem. 

Wyczytał w Internecie, że jest graczem na 20 PPG i stwierdził, że nie podoła temu więc zdegradował się do roli rezerwowego 

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

A w knicks Hart został zdegradowany do roli rezerwowego. Wiemy dlaczego? Uraz? Forma? Czy po prostu usprawnienie z Robinsonem. 

Usprawnienie, a raczej paniczne ratowanie tyłka, u mnie jest zbędne. Dodatkowo Knicks mieli spory problem z kreowaniem ataku. 

4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

pisanie o głębi w kontekście mojego składu, mając takie problemy z Wagnerem i Wigginsem oraz ławką, jest dość zaskakujące

Season stats

Taurean Prince

27.1min 8.2p 3.6z 1.9a 457fg (1.8z4.2 439t)

613ts 1.2stocks, VORP dodatnie, DBPM dodatnie

Nie oceniaj go tylko za serie z rl bo tam wypadl Lillard i caly gameplan poszedl w pizdu. Po drugie teraz mamy WCF

Vit Krejci

20.2min 7.2p 2.7z 2.6a 1.1 stocks 497fg (1.6z3.6 437t)

661ts, BPM i VORP dodatnie

AJ Green

22min 7.5p 2.4z 1.5a 442fg (2.1z5 437t) 621ts w sezonie

Jonas

10.4p 7.7zb 2a BPM i VORP dodatnie w WSH i SAC

Gdzie ta slaba lawka?

Jedyne problemy Wagnera to rzuty za 3 (dobry poczatek sezonu potem znikly) a tak to zrobil progres i stal sie legit 25pkt zawodnikiem

Wiggins cancer? BPM i VORP dodatnie w GS i MIA. Seria z rl to historia teraz mamy inną. 18p 4.5z 2.6a 566ts 374% za trzy, 1.8 stocks

Silą okc w tej serii jest to ze punkty moze zdobywac ktokolwiek. Analogia to rl Indy czy okc

Edytowane przez bogans2

Ja za to jestem ciekawy jak to możliwe , że Randle wypadł poza TOP 10 graczy w PO gdzie we wszystkich możliwych darmowych statystkach jest blisko Mrówki. 

No i kto poza Brunsonem i Jokiciem jest lepszy od niego w Denver ? 

Czekam na statystyki z Synergy, które poprą te tezy czyli to, że Randle nie jest w TOP 10 oraz tego trzeciego gracza z Denver co jest lepszy od niego. 

Cos czuje , że się nie doczekam. 

2 godziny temu, LAF napisał(a):

Ja za to jestem ciekawy jak to możliwe , że Randle wypadł poza TOP 10 graczy w PO gdzie we wszystkich możliwych darmowych statystkach jest blisko Mrówki

ja długo miałem Randla bardzo wysoko, ale w WCF zawiódł gdzie zagrał dwa mecze na 11 punktów i 3-18

podobnie zresztą jest z Mitchellem, jak ktoś chce ich stawiać wyżej od Caruso, który gra całe PO na bdb równym poziomie, to sobie może, a to czy on będzie w top10 czy nie, nie może odbierać jego wartości w tych PO dla moich Nuggets

@bogans2

w przypadku Prince'a i Wagnera można posłużyć się ich grą w PO i to na tym się opierałem, Franz jest po prostu nieefektywnym strzelcem na próbce dwóch ostatnich kampanii, a też nie ma żadnych dowodów na to, że Simons spisał by się sporo lepiej, gdy jednocześnie jest jednym z gorszych obrońców obwodowych 

Krejci w PO nie jest zweryfikowany w ogóle

Jonasa jako backup nawet ciężko mi krytykować, natomiast jako startujący center okazywał się zwyczajnie niegrywalny gdy przychodziło do PO

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ja długo miałem Randla bardzo wysoko, ale w WCF zawiódł gdzie zagrał dwa mecze na 11 punktów i 3-18

No, ale SGA też dwa mecze zagrał słabo. Może nie tak słabo, ale jednak. Czyli rozumiem, że SGA też wypada z TOP 10 ?

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie, nawet jakby Randle nie zagrał słabo tych dwóch meczy to nigdy nie stał obok SGA nawet

To Ja już nic nie rozumiem. 

Jeden zagrał dwa mecze słabo wypada z TOP 10 a drugi już nie. To może inaczej.  

O ile pozycji spadł SGA ? Czyli np Randle miałeś na 8 pozycji i spadł na 20 po tych dwóch meczach a SGA miałeś na 3 i spadł na 8 

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a):

SGA jest lata świetlne przed Randlem

Nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie. 

Też uważam , że SGA jest od niego lepszy tak na marginesie. Ja nie wiem czy SGA to nie jest w TOP 3 graczy tych PO nawet. Obok Greka i Brunsona 

2 minuty temu, LAF napisał(a):

Nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie. 

Też uważam , że SGA jest od niego lepszy tak na marginesie. Ja nie wiem czy SGA to nie jest w TOP 3 graczy tych PO nawet. Obok Greka i Brunsona 

nie rozumiem pytania, Randle spadł pod koniec top10, SGA jest top3 graczem PO

ja nie mam Antka w tym rankingu bo to ranking rl NBA u nas byłby w top10 na pewno

21 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

jak ktoś chce ich stawiać wyżej

Donovan to pet w tych w PO, ale Ja pytam o to jakie masz argumenty na obronę swojej tezy. Ja patrzę i biorąc fragment czyli tylko WCF to PIE ma lepsze Randle , spójrzmy szerzej to VORP przez całe PO też ma lepsze. Czekam na jakiś argument , nie wiem statystki z Synergy i wskażesz konkret bo narazie napisałeś , że jest gorszy bo Ty tak uważasz i „zagrał dwa słabe mecze” 

1 minutę temu, LAF napisał(a):

Donovan to pet w tych w PO, ale Ja pytam o to jakie masz argumenty na obronę swojej tezy. Ja patrzę i biorąc fragment czyli tylko WCF to PIE ma lepsze Randle , spójrzmy szerzej to VORP przez całe PO też ma lepsze. Czekam na jakiś argument , nie wiem statystki z Synergy i wskażesz konkret bo narazie napisałeś , że jest gorszy bo Ty tak uważasz i „zagrał dwa słabe mecze” 

LAF przestań już pitolić, statystyki masz w linku na górze w jednym z moich postów