LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2025 (edytowane) 9 minut temu, ignazz napisał(a): Serio na tych co liczysz z ławki masz gonga a przeciwnik takiego Vala nie eksponuje zbytnio a to DD jest i nic nie pisze o Spencerze moze dlatego, ze nie umiescil go w rotacji? no nie ma chlopa xd ja nawet tego nie skojarzylem, pomyslal bym ze ma kontuzje i to co tu jest fatalne teraz? 9 minut temu, ignazz napisał(a): Jaylin którego uwielbiam tez bez życia. https://www.pbpstats.com/wowy-combos/nba?TeamId=1610612760&Season=2024-25&SeasonType=Playoffs&PlayerIds=1631119 no to juz akurat nie przesadzaj, swietnie broni i to ma z grubsza robic Edytowane 13 Czerwca 2025 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2025 On miał na koniec sezonu coś z kolanem ale potem nagle zagrał chyba ponad 35 minut. Ogólnie mimo słabych % za trzy w DAŁ to był gracz który trzymał rozegranie i moim zdaniem powinien grać i być najlepszym rezerwowym obu ekip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 13 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2025 17 minut temu, ignazz napisał(a): A Spencer gra? Mial kontuzje kolana i uznalem ze to moze byc cos powaznego. No ale to tak na czuja. W play innach jakies ochlapy zagral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2025 Jezeli gm bezpodstawnie wymazał go ze składu na finał konfy to Brdzie to epicki begm fail. Dallas już z nim rozmawiają o kolejnym roku ( zarabiał mało coś koło 3M? ) i gdyby miał uraz by go wywalili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2025 Teraz, bogans2 napisał(a): Mial kontuzje kolana i uznalem ze to moze byc cos powaznego. No ale to tak na czuja. W play innach jakies ochlapy zagral takie ochlapy na 35 minut, no ale byl 1/10 i -38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2025 1 minutę temu, bogans2 napisał(a): Mial kontuzje kolana i uznalem ze to moze byc cos powaznego. No ale to tak na czuja. W play innach jakies ochlapy zagral A to błąd. Bo chyba piszesz o tym z 10 kwietnia. A sprawdź minuty 13. Pisze z głowy teraz bo śpię. Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): takie ochlapy na 35 minut, no ale byl 1/10 i -38 Mecz o nic. Nie musieli na sile jakby było coś poważnego u gracza bez kontraktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2025 (edytowane) 3 minuty temu, ignazz napisał(a): ezeli gm bezpodstawnie wymazał go ze składu na finał konfy to Brdzie to epicki begm fail. zanim usniesz to sprawdz jak on sobie radzi w PO, bo tak serio to raczej tylko Ty na dzis mialbys go za gamechangera w takiej serii https://www.basketball-reference.com/players/d/dinwisp01.html swoja droga @ignazz wspaniala jest ta Twoja analiza lawek, skoro po wszystkim pytasz nagle czy Spancer gra XD Edytowane 13 Czerwca 2025 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2025 Duży fuck up bo on w PO kariera to ma 40% za trzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 13 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2025 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Jezeli gm bezpodstawnie wymazał go ze składu na finał konfy to Brdzie to epicki begm fail. Dallas już z nim rozmawiają o kolejnym roku ( zarabiał mało coś koło 3M? ) i gdyby miał uraz by go wywalili. Na final jak znalazl. Takze kazdy kto lubi Spencera i chcialby zeby zagral w finale prosze glosowac na OKC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2025 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): zanim usniesz to sprawdz jak on sobie radzi w PO, bo tak serio to raczej tylko Ty na dzis mialbys go za gamechangera w takiej serii https://www.basketball-reference.com/players/d/dinwisp01.html 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): zanim usniesz to sprawdz jak on sobie radzi w PO, bo tak serio to raczej tylko Ty na dzis mialbys go za gamechangera w takiej serii https://www.basketball-reference.com/players/d/dinwisp01.html Zanim napisałeś już patrzyłem i on nie jest leszczem. Teraz, bogans2 napisał(a): Na final jak znalazl. Takze kazdy kto lubi Spencera i chcialby zeby zagral w finale prosze glosowac na OKC Wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2025 (edytowane) 9 minut temu, ignazz napisał(a): Duży fuck up bo on w PO kariera to ma 40% za trzy. tak z czego w ostatnich dwoch latach byl 9/27 8 minut temu, ignazz napisał(a): Wstyd. auch taki troche vibe jak Iggy prosil @kolader aby sie jeszcze raz nad glosem zastanowil XD nie przejmuj sie @bogans2 ja to odbieram mimo wszystko jako taki pozytywny zarcik, bo inaczej ciezko to w sumie traktowac Edytowane 13 Czerwca 2025 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 6 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): tak z czego w ostatnich dwoch latach byl 9/27 auch taki troche vibe jak Iggy prosil @kolader aby sie jeszcze raz nad glosem zastanowil XD nie przejmuj sie @bogans2 ja to odbieram mimo wszystko jako taki pozytywny zarcik, bo inaczej ciezko to w sumie traktowac Ale mi nie chodziło o zbieranie głosów tylko fakt ze moim zdaniem zapomiał GM o kluczowym graczu który z ławki mógłby odwrócić los serii. Nie pamiętam tego w naszej grze. Próbna o zmianę głosowania to naturalne zachowanie i nie widzę w tym nic złego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 10 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): u mnie Watson gra 32 minuty, gdzie w calych PO zaliczyl bardzo solidne juz .564TS Mały błąd bo mial 47TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 (edytowane) 14 minut temu, bogans2 napisał(a): Mały błąd bo mial 47TS faktycznie nie wiem w jaką czarną dziurę wpadłem pisząc tamten post, ale nie mam w zwyczaju naginania faktów, bo to jest banalne do zweryfikowa, zresztą co potwierdza, że od razu tamto sprostowałem, tak czy inaczej dzięki za czujność spisałem wartość z rs po prostu no jest pewnym problemem ten Watson, a tak dobrze sobie radził w pierwszej rundzie, trudno, maszeruj albo giń Edytowane 14 Czerwca 2025 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 10 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): tak z czego w ostatnich dwoch latach byl 9/27 auch taki troche vibe jak Iggy prosil @kolader aby sie jeszcze raz nad glosem zastanowil XD nie przejmuj sie @bogans2 ja to odbieram mimo wszystko jako taki pozytywny zarcik, bo inaczej ciezko to w sumie traktowac Ja nie głosuje w tych po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 1 minutę temu, kolader napisał(a): Ja nie głosuje w tych po chodziło o sytuacje, podczas WCF dwa lata temu, Pan się nie przejmuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2025 dzięki piękne @bogans2 za serię masz bardzo dobry core pod coś naprawdę mocnego, tylko Franz musi się w końcu ogarnąć na PO powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 15 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2025 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): dzięki piękne @bogans2 za serię masz bardzo dobry core pod coś naprawdę mocnego, tylko Franz musi się w końcu ogarnąć na PO powodzenia Dzieki wielkie i powodzenia w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi