Tecu Opublikowano Środa o 15:15 Udostępnij Opublikowano Środa o 15:15 Miałem nie odpowiadać, bo w sumie to już wszystko napisałem, ale trudno 3 godziny temu, Alonzo napisał(a): Rok i 2 lata temu przecież pisał to samo, że Mann i (wtedy) Beverley to są słabi obrońcy. Był i jest słaby, nawet coraz gorszy. Zdania nie zmieniłem, dlaczego miałbym? 3 godziny temu, Alonzo napisał(a): Jest tak jak napisałeś w pierwszej części posta - Mann i Champagnie to są dobrzy defensorzy, a Highsmith - można powiedzieć elitarny Ależ oczywiście, że możesz mieć swoją opinię, ja mam swoją i podpieram ją obiektywnie statystykami, opiniami, moim własnym eyetestem. Niestety, jeżeli mam wątpliwości to nie wystarczy mi stwierdzenie nieobiektywnej niestety osoby, że ktoś jest świetny i tyle. Statami nie żongluję, dałem trzy różne, dałem również za rs by nie było małej dawki. Z ciekawostek, nie były to staty pod tezę, bo wcześniej na nie nie patrzyłem. Jeżeli chcesz defrtg Manna za okres gry w Clippers w tym sezonie w celu uzupełnienia to proszę Clippers z nim na parkiecie w meczach których grał, bronili o 9 gorzej niż gdy siedział na ławce. https://www.pbpstats.com/wowy-combos/nba?TeamId=1610612746&Season=2024-25&SeasonType=Regular%2BSeason&PlayerIds=1629611&OnlyCommonGames=true 3 godziny temu, Alonzo napisał(a): Odpowiedziałem na Twoje pytania - a Ty mi odpisałeś, że tego nie zrobiłem. Niestety ta odpowiedź mi nie wystarczyła, więc musiałem poszukać głębiej. Ty mi rzuciłeś wyrywkowy mecz jako argument i twierdzisz jednocześnie, że staty trzeba z głową używać a nie żonglować. Tak, nie zaprzeczam, mogą się trafić słabsze mecze Edwardsa, ale Twoi obrońcy to nie są gracze nawet zbliżeni do obrońców OKC Caruso, Wallace itd. Tak Highsmith nie jest beznadziejnym obrońcą, jest średni/dobry. I oczywiście możesz twierdzić, że jest elitarny a reszta jest bardzo dobra, nie ma problemu, mam inną opinię i nie jest to opinia oparta na słowie. 3 godziny temu, Alonzo napisał(a): Pozdrawiam Tecu i jak faktycznie chcesz, żebym kiedyś Tobie uwierzył w dobre intencje, to niech chociaż w 33,3% Twoje wpisy będą przychylne moim Magic, a nie w 99% negatywne. Również pozdrawiam cieplutko, ale jeżeli mi się coś nie podoba to nie piszę czasami tak a czasami nie. Nie mogę i chyba rozumiesz moją konsekwencję. Ale jeżeli chcesz to napiszę w innym temacie. Tak, Green to świetny obrońca, nie uważałem, że muszę to jakoś bardzo sygnalizować, bo nie to było tematem rozmowy a nie robię opisu a dopytuję o szczegóły mnie interesujące. I chyba wszyscy o tym wiedzą a nie każdy mógł wiedzieć, że Mann to bardzo dobry obrońca. Ja nie wiedziałem Tak, Bucks mają krótszą ławkę i to jest ich minus i biorę to pod uwagę. @january co z KJ Martinem, dlaczego o nim nie piszesz jako 8-9 gracz energizer może się przydać na 5 minut. Kontuzja? Co z Kleberem, Simpsonem? Jak ich oceniasz? A tak przy okazji, @Alonzo to nie Ty byłeś autorem słów, że z ławki jakiś bohater się zwykle znajdzie i postawiłeś na Alfonso McKinnie? Wtedy nie było zarzutu, że masz krótką ławkę? Tak, Paul mógł doznać kontuzji, ale to specyfika tej gry niestety, wielokrotnie to podnosiłem. Tak, historycznie często w PO kontuzjowany, tak jak historycznie Green dostawał techniki i wylatywał z boiska jak się zagotował, ale jest sens o tym pisać? Wyobrażamy sobie, ja inaczej niż Ty. Mam do tego prawo. Chyba. Dyskusja miała być ważną częścią, ale musimy się pogodzić, że ktoś może mieć inne zdanie, ale trochę szacunku, że ktoś argumentuje a nie tylko zły, bo zły. Tylko proszę, bez ad persona. Napisz, że masz inne zdanie, spróbuj to uargumentować a nie złościsz się i wymyślasz teorie spiskowe. Z góry dziękuję. 30 minut temu, Alonzo napisał(a): Tecu łatwo to może obalić przecież i podyskutować z Januarym o słabościach Bux xD ..wszak ma dużo czasu na merytoryczną dyskusję. ..ale wiemy że tego nie zrobi.. Ale ja Ci zadałem w sumie jedno ważne pytanie. Odpowiedź była dla mnie nie satysfakcjonująca, więc sam sprawdziłem i wyszło mi, że jednak nie masz racji. Tylko jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Środa o 15:32 Udostępnij Opublikowano Środa o 15:32 To nie jest zły pomysł rozdzielić dwójkę liderów ratując kwestie obronne. Ale moim skromnym zdaniem ostatecznie zespoły grają tak jak trenowały cały rok RS bo takie są ustawienia fabryczne i mimo wszystko obu liderów chcąc nie chcąc musisz mieć na końcówki w komplecie. I wtedy rodzi się powyższy problem. Zespołu robią oczywiście usprawnienia ad hoc w serii ale nieczęsto widzi się aby chirurgicznie amputować skład bezwzględnie podstawowy. Trzeba po prostu przyznać że oni we dwóch siebie po prostu osłabiają. Proponuje i gorąco zachęcam do wypisania także słabości Bucks przez innych bo unikajmy scenariusza że milczeniem przepychasz serię. Wspomniany J Williams przepychany kolanem do finałów ma efektywnie bardzo słabe PO vs RS gdzie poleciały mu skuteczności sporo o 4% i 6%. Mi osobiście on wydaje się obecnie podejrzany i mimo że uwielbiam gracza znika na długie momenty i odpala dobre ale nietrafiane rzuty. Świetny gracz młodego pokolenia z mojej stajni wychowanków ale mu czegoś brakuje. Patrząc na dalsze nazwiska też jest zaskakująco trudno wyróżnić kogoś. Bobi Portis jednym rewelacyjnym meczem zrobił świetne statystyki dla serii w PO ale czy on był w pozostałych meczach wzmocnieniem? On nie wymuszał praktycznie fauli i na nim postawienie takiego Kąta to dobrodziejstwo. @Tecu Szampan ten ze spurs możesz mi wierzyć jest bardzo dobrym obrońcą i tu długo ceniłem go na poziomie Nesmitha który jak wiemy odpalił grube działa. jeżeli miałbym w lidze znaleźć podobnego gracza byłby to Szampan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Środa o 15:46 Udostępnij Opublikowano Środa o 15:46 FT Goberta w tych playoffs: I rd 50% II rd 60% Finał Konf. 41,7% ..ale u nas pewnie z 90% Bux mają naprawdę dużo słabych punktów w które można uderzać. Fajnie, że Eviemu udało się stworzyć mocny core, jest na czym tu budować, ale to jeszcze nie ten sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Środa o 16:04 Udostępnij Opublikowano Środa o 16:04 @Tecu ma rację i podłączam się do pytania. Mógłby ktoś takiemu laikowi koszykarskiemu jak Ja wytłumaczyć czym się różni Dray na PF i KĄT na C od Dray na C i KĄT na PF ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Środa o 17:41 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:41 (edytowane) Jako, że sam mam spory problem z oceną tej serii, podobnie jak @Tecu zapytałem niezobowiązująco kolegi co myśli, i żeby to jakoś uargumentował: Who will win nba series best of 7 Team A home court advantage pg I. Quickley 30-32/ Donovan Mitchell 8-10/ K. Lowry 8-10 sg Donovan Mitchell 24-26/ I. Quickley 4-6 / Julian Champagnie 16-18/ M. Branham 4-6 sf T. Mann 30-32 / H. Highsmith 14-16/ J. Champagnie 4-8/ J. Jaquez Jr. pf Karl Anthony Towns 22-24 / D. Green 10-12/ H. Highsmith 14-16 c D. Green 22-26/ Karl Anthony Towns14-16/ Missi 4-8 Or Team B G Chris Paul 34 G Anthony Edwards 41 / Delon Wright 7 F Jalen Williams 41 F Mikal Bridges 41 /Bobby Portis 28 C Gobert 34 / Huff 14 Team A: Roster Breakdown Starting Lineup (Projected): PG: Immanuel Quickley (30-32 min) – Efficient scorer and playmaker, averaging 18-20 PPG with good three-point shooting (38-40%). Solid but not elite defensively. SG: Donovan Mitchell (24-26 min at SG, also listed at PG for 8-10 min) – Explosive scoring guard (~25-28 PPG), capable of taking over games. Defensive effort can be inconsistent but impactful when engaged. SF: Terance Mann (30-32 min) – Versatile two-way wing, contributes ~10-12 PPG, strong defender, and efficient shooter. Lacks star-level scoring. PF: Karl-Anthony Towns (22-24 min) – Elite offensive big (22-25 PPG, 8-10 RPG), stretches the floor with three-point shooting (40%). Defensive liability at times, especially against quicker players. Draymond Green (22-26 min, also listed at PF for 10-12 min) – Defensive anchor and playmaking hub (~7 PPG, 7 RPG, 7 APG). Limited scoring but elite IQ, rim protection, and versatility. Age (35) may limit stamina. Key Bench Players: Kyle Lowry (PG, 8-10 min): Veteran floor general, pesky defender, and clutch shooter (~6 PPG, ~4 APG). Limited minutes due to age (43). Julian Champagnie (SG/SF, 12-18 min): Young wing with upside, decent shooter (~6-8 PPG), but inconsistent and low-usage role. Haywood Highsmith (SF/PF, 14-16 min): Glue guy, modest scoring (~5 PPG), but strong perimeter defense and hustle. Malaki Branham (SG, 4-6 min): Minimal role, limited impact (~2-3 PPG). Jaime Jaquez Jr. (SF, 4 min): Energetic wing, small role, can provide scoring bursts (~4-6 PPG in limited minutes). Yves Missi (C, 4-8 min): Raw rookie, athletic rim protector, minimal offensive game (~2 PPG). Strengths: Offensive Firepower: Mitchell and Towns are high-volume scorers who can stretch defenses. Quickley adds secondary scoring and playmaking. Defensive Versatility: Green anchors the paint and switches effectively, while Mann and Highsmith handle perimeter threats. Depth: Decent bench with Lowry’s leadership and role players like Highsmith and Champagnie providing hustle. Home-Court Advantage: Games 1, 2, 5, and 7 at home boost their chances, as home teams typically win ~60-65% of playoff games. Weaknesses: Defensive Gaps: Towns struggles against mobile bigs, and Mitchell’s defense can be exploited. Quickley is undersized against bigger guards. Limited Bench Scoring: Beyond Lowry, the bench lacks consistent offensive threats. Injury/Endurance Concerns: Green and Lowry’s age could lead to fatigue in a grueling series. Mitchell’s heavy minutes may strain him. Team B: Roster Breakdown Starting Lineup (Projected): PG: Chris Paul (34 min) – Elite playmaker (8-10 APG), efficient shooter (12-15 PPG), and smart defender despite size/age (40). Pace control is key. SG: Anthony Edwards (41 min) – Superstar scorer (~28-32 PPG), explosive athlete, and improving defender. Can dominate games but occasionally inefficient. SF: Jalen Williams (41 min) – Versatile two-way forward (~18-20 PPG), efficient scorer, and solid defender. Complements Edwards well. PF: Mikal Bridges (41 min) – Premier 3-and-D wing (14-18 PPG), elite perimeter defender, and consistent shooter (38-40% from three). C: Rudy Gobert (34 min) – Defensive juggernaut (12-14 RPG, 2-3 BPG), elite rim protector, and efficient finisher (12-14 PPG). Limited offensively outside lobs/dunks. Key Bench Players: Bobby Portis (PF, 28 min): High-energy sixth man (~12-14 PPG, 7-9 RPG), strong rebounder, and mid-range shooter. Defensive effort varies. Delon Wright (G, 7 min): Defensive-minded guard, minimal scoring (~3-4 PPG), provides backup ball-handling. Jay Huff (C, 14 min): Stretch big with limited defensive impact (~4-6 PPG), can shoot threes but struggles against physical centers. Strengths: Star Power: Edwards is a game-changer, capable of 40-point nights. Williams and Bridges add high-level two-way play. Elite Defense: Gobert anchors the paint, Bridges locks down wings, and Williams/Paul contribute smart defense. Team B can stifle offenses. Playmaking: Paul’s vision and Edwards’ gravity create open looks for Bridges, Williams, and Portis. Stamina: Young core (Edwards, Williams, Bridges) can handle heavy minutes, and Gobert’s durability is reliable. Weaknesses: Offensive Limitations: Beyond Edwards, scoring can stagnate if Paul’s shots aren’t falling or Gobert is neutralized. Bridges and Williams are secondary options. Thin Bench: Portis is a strong sixth man, but Wright and Huff offer limited impact. Heavy reliance on starters (41 min for Edwards, Williams, Bridges) risks fatigue. Age Concerns: Paul (40) may struggle defensively against quicker guards like Quickley or Mitchell in long minutes. Key Matchups Donovan Mitchell/Immanuel Quickley vs. Chris Paul/Anthony Edwards: Mitchell’s scoring (24-26 min) will test Paul’s aging legs, but Bridges may switch onto him. Quickley’s speed could exploit Paul, but Edwards’ athleticism and length (6’4”) neutralize Quickley’s scoring. Edwards’ 41 minutes of high-volume scoring will overwhelm Team A’s backcourt. Mann or Highsmith may guard him, but neither can fully contain his explosiveness. Terance Mann vs. Jalen Williams: Mann’s defense can challenge Williams, but Williams’ scoring versatility (mid-range, drives, threes) gives him an edge. Mann’s offense (~10-12 PPG) is outmatched by Williams’ ~18-20 PPG. Karl-Anthony Towns vs. Mikal Bridges: Towns’ size and shooting stretch Bridges, who’s undersized at PF (6’6”). However, Bridges’ quickness and defensive IQ can disrupt Towns’ rhythm. Towns’ 22-24 minutes limit his impact compared to Bridges’ 41. If Green slides to PF, he’ll battle Bridges, neutralizing some of Towns’ offensive edge but exposing Team A in the paint. Draymond Green vs. Rudy Gobert: Green’s playmaking and switchability contrast with Gobert’s rim protection and rebounding. Green’s limited scoring (~7 PPG) means Gobert can sag off, clogging the paint against Mitchell’s drives. Gobert’s 34 minutes dominate the paint, but Green’s defensive versatility (22-26 min) keeps Team A competitive. Bench Battle: Team A’s bench (Lowry, Highsmith, Champagnie) offers more depth and defensive hustle. Lowry’s experience outshines Wright, and Highsmith’s defense trumps Huff’s limited impact. Team B’s Portis is a standout, providing scoring and rebounding (~12-14 PPG), but the drop-off after him is steep. Series Analysis Offense: Team A has a slight edge in scoring versatility with Mitchell, Towns, and Quickley, who can exploit mismatches. Team B relies heavily on Edwards, with Williams and Bridges as secondary options. Paul’s playmaking helps, but Gobert’s limited offense clogs spacing. Defense: Team B is superior, with Gobert’s rim protection, Bridges’ perimeter defense, and Williams’ versatility. Team A’s Green and Mann are strong, but Towns’ defensive lapses and Mitchell’s inconsistency hurt. Depth: Team A’s bench is deeper, with Lowry and Highsmith contributing meaningfully. Team B’s thin bench (Portis aside) may struggle in close games. Home-Court Advantage: Team A’s edge in games 1, 2, 5, and 7 is significant, as playoff home teams win ~60-65% of games. This could force a long series. Star Power: Edwards (41 min) is the series’ best player, capable of swinging games. Mitchell is close but plays fewer minutes (24-26). Towns and Green are impactful but not at Edwards’ level. Game-by-Game Projection: Game 1 (Team A home): Team A wins. Mitchell and Towns exploit Paul and Bridges, and home crowd energy carries them. (1-0 Team A) Game 2 (Team A home): Team B responds. Edwards erupts, Gobert dominates the paint, and Bridges slows Mitchell. (1-1) Game 3 (Team B home): Team B wins. Edwards and Williams overpower Team A’s wings, and Gobert neutralizes Towns. (2-1 Team Game 4 (Team B home): Team A ties it. Mitchell goes off, Green’s defense limits Gobert’s impact, and Lowry’s veteran presence shines. (2-2) Game 5 (Team A home): Team B steals one. Edwards’ 40-point game and Bridges’ defense on Mitchell prove decisive. (3-2 Team Game 6 (Team B home): Team B closes out. Gobert’s rim protection and Edwards’ scoring overwhelm Team A, whose bench depth isn’t enough. (4-2 Team Prediction Team B wins the series 4-2. Reasoning: Team B’s elite defense (Gobert, Bridges, Williams) and Edwards’ superstar scoring (41 min) outweigh Team A’s offensive firepower and depth. While Team A’s home-court advantage and stars (Mitchell, Towns) keep it close, Team B’s ability to lock down defensively and Edwards’ ability to take over games tip the scales. Paul’s playmaking and Portis’ bench scoring provide just enough support, despite Team B’s thinner rotation. Dzięki #grok Edytowane Środa o 17:43 przez 24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Środa o 18:15 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:15 Fajna rzecz @24kobe8 ..tylko tam były zupełnie inne matchupy niż u nas - bo to Bridges krył Mitchella, a nie tak jak u nas Edwards. Wg czatu nadspodziewanie dużą rolę u mnie miał Lowry, który tam wyrasta na mojego 6thmana razem z Highsmithem. No i czat raczej traktuje serię zerojedynkowo, bo nie wie, że ta rotacja Bux była orana cały regular i właśnie jest po 7-meczowej serii z Raptors Aaa.. no i Manna uważa za dobrego obrońcę, więc coś tu chyba jest nie tak Punkty też chyba przydziela wg minut, bo Gobert gra tu lepszą serię w ofensywie niż w rl. ..na 12-14pkt. Dawno tak dobrze nie zagrał. @Tecu Mikal Bridges had a defensive rating of 118.0 this season. Jakiś komentarz? Czy uznajemy, że Bridges to słaby defensor, skoro: Terance Mann had a defensive rating of 115.6 this season. ..ałć.. Karl-Anthony Towns had a defensive rating of 110.3 this season. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Środa o 18:30 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:30 Jasne, że są błędy. Robiłem to na telefonie, nie wprowadzałem meclczapów i wówczas wiadomo chat dodaje od siebie. Jednak pewne informacje tez można wyciągnąć, by nie sugerować sie suchym wynikiem serii. To co kiedyś pisał @january clto jeszcze nie ten etap by zwierzyć w pełni SI, ale można małe rzeczy sobie powyciągać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Środa o 18:30 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:30 Donovan Mitchell had a defensive rating of 112.7 this season. To ze statmuse.com jbc Teraz, 24kobe8 napisał(a): Jasne, że są błędy. Robiłem to na telefonie, nie wprowadzałem meclczapów i wówczas wiadomo chat dodaje od siebie. Jednak pewne informacje tez można wyciągnąć, by nie sugerować sie suchym wynikiem serii. To co kiedyś pisał @january clto jeszcze nie ten etap by zwierzyć w pełni SI, ale można małe rzeczy sobie powyciągać Fajna sprawa Trochę inne światło rzuca na nasze punkty widzenia i widać że inaczej widzi matchupy i rolę graczy Przy Quickleyu mi się jeszcze nawinęło, że ze względu na swój wzrost może mieć problemy z wingami Bux, ale on sporo fajnie nadrabia bardzo długimi łapami. Cza też nie bardzo jeszcze ceni Juliana Champagnie, ale looz, bo on w Spurs nie bardzo się miał jeszcze jak pokazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano Środa o 18:36 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:36 (edytowane) 23 minuty temu, Alonzo napisał(a): Mikal Bridges had a defensive rating of 118.0 this season. Jakiś komentarz? Że jest to przehypowany obrońca. Myślę, że ciut lepszy niż Highsmith, ale niewiele. Tylko, że w PO wszedł na wyższy poziom. Edytowane Środa o 18:39 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Środa o 18:38 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:38 Chris Paul had a defensive rating of 117.7 this season. Nawet Chris Paul jest lepszy w defensywie od Bridgesa.. qurcze.. mogłem w opisie podać że atakujemy przez Bridgesa a nie Paula 2 minuty temu, Tecu napisał(a): Że jest to przehypowany obrońca. Myślę, że ciut lepszy niż Highsmith, ale niewiele. Highsmith generalnie lepiej broni graczy niższych niż wysokich. Długo myślałem nad wstawieniem go do s5 bo tak jak zakładał January, mógłby być nawet lepszy od początku do pilnowania Edwardsa, ale perspektywa gry dwóch aofensywnych defensorów Dray/Hay mnie powstrzymała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano Środa o 18:46 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:46 @Alonzo defensive rating jest drużynowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano Środa o 18:49 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:49 1 minutę temu, Tecu napisał(a): @Alonzo defensive rating jest drużynowy. To jest jeszcze gorsze, bo kombinacja boxscore'u i zespołowych wyników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Środa o 18:53 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:53 (edytowane) a jaki ma defrtg CP3 z Wembym w lineupach? Edytowane Środa o 18:53 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Środa o 18:55 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:55 4 minuty temu, Tecu napisał(a): @Alonzo defensive rating jest drużynowy. Sprawdzam właśnie bbref Bridgesa z tego playoffs - ORtg z nim 111,4 a bez niego 126,6 (!!!) Dramat! W defensywie to samo - z nim tracili 115,6pkt. a bez niego 105,5pkt. ja się pytam - gdzie ta legendarna defensywa? 2 minuty temu, BMeF napisał(a): To jest jeszcze gorsze, bo kombinacja boxscore'u i zespołowych wyników. Jak oceniasz defensywę Terancea Manna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Środa o 18:55 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:55 Teraz, Alonzo napisał(a): Jak oceniasz defensywę Terancea Manna? o jedno pytanie za daleko xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Środa o 18:59 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:59 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): o jedno pytanie za daleko xd BMF wypowie się obiektywnie Mann w tym sezonie trochę stracił w Clippers przez kontuzje i do tego poleciały mu minuty przez ustawienia z Dunnem i Powellem. Bardziej by mnie interesowało zdanie BMFa już z okresu jego gry w Hawks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Środa o 19:01 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:01 7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): a jaki ma defrtg CP3 z Wembym w lineupach? https://www.nba.com/stats/lineups/advanced?CF=MIN*G*100&TeamID=1610612759&dir=A&slug=advanced&sort=DEF_RATING no trochę lepsiejszy 2 minuty temu, Alonzo napisał(a): BMF wypowie się obiektywnie o to na pewno, tylko jaka będzie reakcja autora pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano Środa o 19:03 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:03 4 minuty temu, Alonzo napisał(a): Jak oceniasz defensywę Terancea Manna? A nie wiem, widzę w cyferkach, że to jakiś proven kompletny random. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Środa o 19:05 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:05 Teraz, BMeF napisał(a): A nie wiem, widzę w cyferkach, że to jakiś proven kompletny random. ..czyli nie oglądasz Wielkich Hawks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Środa o 19:05 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:05 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no trochę lepsiejszy nie działa mi ten link coś nagle CP3 był w dwóch z trzech najlepszych lineupów w defrtg w okolicach 111 Teraz, Alonzo napisał(a): ..czyli nie oglądasz Wielkich Hawks XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi