january Opublikowano 30 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca @Principe Celtics - Konchar @Regis Rockets - E. Gordon @człowiek...morza Knicks - Z. Collins dzis deadline na podjecie opcji graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Teraz, january napisał(a): @Principe Celtics - Konchar @Regis Rockets - E. Gordon @człowiek...morza Knicks - Z. Collins dzis deadline na podjecie opcji graczy. moge zrobić tak, że jak nic nie powiem, to nie podejmuje TO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): moge zrobić tak, że jak nic nie powiem, to nie podejmuje TO? Tak, chyba w tamtym roku była ta kwestia poruszana i wyszło że brak decyzji oznacza, że gracz ląduje na FA. ja byłem przeciw - bo idea była początkowo taka, że miało być na korzyść gracza, ale postanowiono zliberalizować ten przepis u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Teraz, Alonzo napisał(a): Tak, chyba w tamtym roku była ta kwestia poruszana i wyszło że brak decyzji oznacza, że gracz ląduje na FA. ja byłem przeciw - bo idea była początkowo taka, że miało być na korzyść gracza, ale postanowiono zliberalizować ten przepis u nas. ok super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Teraz, człowiek...morza napisał(a): ok super Napisz tu proforma dla potomnych że podejmujesz TO Camary - bo tam był chaos z tym jego kontraktem - więc niech będzie czarno na białym jbc - bo to też do dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca A to camare ofc podejmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Eric Gordon - NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi