Skocz do zawartości

Tom To Go . Knickerbockers fan's Drream Come True

mayor

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mimo wszystko jestem zaskoczony. Wady gościa były powszechnie znane ale w NBA jest dziwna moda że trenerzy lecą gdy zasłużą jak i nie zasłużą mimo że robią wyniki. Mamy klątwę CotY i jesteśmy po serii zaskakujących wyrzuceń z roboty jak w DEN. Niby się niektórym nazbierało ale w ogólnym rozrachunku nie ma gwarancji że ktoś dużo lepszy wbije na chatę. 

Robisz życiówkę. Najlepszy wynik od 25 lat i na pysk. Troche nie fair. Jeżeli znajdą ścieżkę i zatrudnią lepszego trenera który powtórzy wynik conajmniej to wtedy zrozumiem ruch. Tylko że nawet powtórzenie wyniku nie równa się wyzerowaniu bo będą dwie pensje. 

Teraz, ignazz napisał(a):

Ja mimo wszystko jestem zaskoczony. Wady gościa były powszechnie znane ale w NBA jest dziwna moda że trenerzy lecą gdy zasłużą jak i nie zasłużą mimo że robią wyniki. Mamy klątwę CotY i jesteśmy po serii zaskakujących wyrzuceń z roboty jak w DEN. Niby się niektórym nazbierało ale w ogólnym rozrachunku nie ma gwarancji że ktoś dużo lepszy wbije na chatę. 

Niby TT zrobił wyniki , ale kilku graczy miało powyżej uszu jego filozofii i uporu, podobno Towns , JBson i Bridges byli prowodyrami tej rewolty. A z kolei decyzja jest nagłą, gdyż Johnnie Bryant jest już po słowie z Suns żeby objąć posadę HC w Phoenix 

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Dam credit jak to mówi Gortat a śmiech zacznę jak zastępstwo się nie uda po prostu. 

Brown, Malone, Jenkins

chyba nie ma innych kandydatów za bardzo?

nie trzeba być geniuszem taktyki, wystarczy grać KAT na 4ce i nie mrozić MRoba, a potem dać im się zgrać po prostu

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Dobra decyzja, choć dla przyzwoitości powini odczekać chociaż do końca finałów, bo zaraz po odpadnięciu to typowe wyjeb... , a jednak wynik osiągnął. Za kilka tygodni możnaby to sprzedać jako rozstanie z podziękowaniami, a tak to został naznaczony na jedynego winnego porażki. 

Co by nie mówić to osiągnął z Knicks wiele, ale jego styl mistrzostwo mógł dać 20 lat temu, teraz to zawsze odpadli by z agresywnie broniącą i biegającą drużyną. A takich będzie coraz więcej bo po wynikach OKC i Indiany widać jaki jest kierunek w NBA. Wszyscy mają bronić i rzucać. U Thibsa lider miał piłować do bólu, a reszta stać i czekać na okazję. 

10 minut temu, cwikson napisał(a):

Dobra decyzja, choć dla przyzwoitości powini odczekać chociaż do końca finałów, bo zaraz po odpadnięciu to typowe wyjeb... , a jednak wynik osiągnął.

jest czerwiec, draft na dniach,z  FAs już trzeb dogadywać kontrakty żeby 5 lipca czy tam kiedy je ogłosić :P , trzeba szukać nowego coacha i gadać z dostępnymi, pewnie słabo tak robić za plecami (a nawet w porozumieniu z)  byłego / obecnego - tak sobie myślę, skąd mam wiedzieć, nie byłem nigdy GMem

13 minut temu, cwikson napisał(a):

U Thibsa lider miał piłować do bólu, a reszta stać i czekać na okazję. 

może tak, a może w ten sposób najlepej wykorzystuje się talenty Brunsona

Anyways, Bridges trochę pokreował, OG też sporo więcej niż przed rokiem (tak mi się zdaje, ani rok temu ani teraz poza PO nie widziałem dużo ich meczów), jest potencjał na niezłą ofensywę (też tegoroczna zła nie była)

17 minut temu, cwikson napisał(a):

A takich będzie coraz więcej bo po wynikach OKC i Indiany widać jaki jest kierunek w NBA. Wszyscy mają bronić i rzucać.

tacy gracze nie są tani i ci co tak ładnie pokazują się w Pacers, też swój hajs dostaną, nie mówiąc o tym, że takich graczy nie ma wcale wiele, albo znikają jak metoery typu KCP czy Brown po odejściu z Nuggets

32 minuty temu, Mich@lik napisał(a):

Czekałem aż ktoś wystrzeli z JVG. Gość nie trenował 30 lat a dalej jest na rynku. Dziękuję, nie zawiodłem się.

Bierzesz pod uwagę że ta wzmianka jest w formie żartu geeeeee.....

31 minut temu, rw30 napisał(a):

jest czerwiec, draft na dniach,z  FAs już trzeb dogadywać kontrakty żeby 5 lipca czy tam kiedy je ogłosić :P , trzeba szukać nowego coacha i gadać z dostępnymi, pewnie słabo tak robić za plecami (a nawet w porozumieniu z)  byłego / obecnego - tak sobie myślę, skąd mam wiedzieć, nie byłem nigdy GMem

Za chwilę się dowiemy czy mieli kogoś ugadanego czy to wszystko na spontanie.