Skocz do zawartości

Grande Finale OKC vs Indiana Pacers

ignazz

Wyniki Serii  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wynik Finału

Rekomendowane odpowiedzi

Clutch rzuty Haliburtona z tych playoffs to moim zdaniem nie tylko najlepszy run playofow w historii ale mało kto ma coś takiego przez całą karierę a gosc w jednych playofach. Może być jednym z najmniej powtarzalnych allstarow w tej lidze ale to co robi w ostatnich rzutach jest niepowtarzalne w historii ligi.

1 godzinę temu, Stryder napisał(a):

Clutch rzuty Haliburtona z tych playoffs to moim zdaniem nie tylko najlepszy run playofow w historii ale mało kto ma coś takiego przez całą karierę a gosc w jednych playofach. Może być jednym z najmniej powtarzalnych allstarow w tej lidze ale to co robi w ostatnich rzutach jest niepowtarzalne w historii ligi.

image.png.4b5152ce12783a519d680528a04f5b4e.png

4 godziny temu, antek napisał(a):

Tu przypomina mi się "nestorska" wypowiedz Krzysztofa Wanio w sprawie siatkowki: "mecz siatkówki nie wygrywa drużyna, która zdobywa więcej punktów, wygrywa ta która zdobywa ostatni punkt" :)

To raczej w dyscyplinach gdzie masz sety. W koszykówce wygrywa ta drużyna która ma więcej punktów i niekoniecznie ta która zdobywa ostatni punkt. 

Tutaj można by napisać wygrywa drużyna która zdobędzie więcej punktów a nie ta która ładniej grała lub grała lepiej przez pierwsze 36 minut. 

27 minut temu, rw30 napisał(a):

ten mecz to większe jaja niż ten post Ronniego co miał być a go nie ma

Gdyby ten post się pojawił to chciałem właśnie pisać, że jedyna szansa jaką widzę to wypłacenie mocnego gonga w game1 z zaskoczenia. Wiec może to i dobrze, że nie zjinxowałem niczego ;) 

Pacers wygrali trzeci G1 na wyjeździe w tych PO

OKC zdobyli tylko 11 punktów po 25 stratach Indiany i zaledwie 2 punkty po ich ostatnich 10 stratach, gdzie w G6 vs Knicks, to właśnie ten element był decydujący i dał Pacers Finał

to pokazuje jaka jest przepaść pomiędzy organizacją gry w obronie, drużyn na niby zbliżonym poziomie

Cytat

Tyrese Haliburton in the clutch this post season:

4 game-tying/winning shots within 1.3 seconds

63.3 TS%

8:1 AST:TOV

+34.1 Net Rating

8-1 Record

Bruh

Przy ich pierwszym comebacku (z Bucks) myślałem, sobie "wow, grubo". W trakcie drugiego (z Cavs), myślałem, że ni c***a nie uda im się drugi raz coś takiego. A potem jeszcze weszło dwa razy, z Knicks i Thunder. WTF.

Jak wygrać mając 25 strat i oddając 16 rzutów mniej, nie wiem co się tam odjebało. Tzn trochę wiem, J-Dub i Holmgren znowu nie dowieźli, a 4 kwarta to po raz kolejny ciągle iso na chodzonego.

Miałem znowu coś napisać jaki to Carlisle super, ale przeczytałem poniższe i temu panu więcej ręki nie podam:

Rick Carlisle opens his press conference by expressing dismay over report on Doris Burke's job security: "She has changed the game for women in broadcasting...Doris is a great example of courage and putting herself out there. It's so sad to see these reports leaked before such a celebrated event."

56 minut temu, julekstep napisał(a):

czyli jako kontrargument do 'Kobi nie ma w top3' wrzucasz nieaktualny już wykresik z którego wynika że Kobi jest już poza top3?

mkay

nah po prostu chciales dojebac i ci nie wyszlo bo nie znales calego zestawienia w ktorym wczoraj kobe jeszcze byl w top3

mkay