Skocz do zawartości

Grande Finale OKC vs Indiana Pacers

ignazz

Wyniki Serii  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wynik Finału

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, rw30 napisał(a):

no pewnie

a w drugiej sytuacji faulu nie było (tzn sędzia nie zagwizdał) więc nie wiem po co ten filmik

ten push off? 

to jedyne co by mozna sie ewentualnie zesrac, jakby obronca go dobrze sprzedal przyflopowal to by pewnie dostal gwizdek

ale oni w tej serii sei tak wszyscy na prawde szarpia, jakby to bylo rs to tu co chwile by byly blocking faule gwizdane czy reache, strasznie fizyczna seria

24 minuty temu, rw30 napisał(a):

dobra, zesrali się bo są debilami, to co ja poradzę, trzeba było tak napiać w swoim pierwszym poście nt sędziowania, bo nie wiedziałem że interesujemy się tu gównoburzami bez powodu

ale z Ciebie maruda, jprdl

była dyskusja o tym jak Shai będzie odbierany w przyszłości, czy ma szansę być chociaż namiastką współczesnych ikon

była też dyskusja o jego wymuszaniu FT i jak to wpływa na jego wizerunek

na koniec też była o tym, że nikt nic nie pisze tylko tweety i tweety, a kiedyś to było

może nietrafnie ująłem temat pisząc o typowy SGA callach, więcej tego było w poprzednich seriach, zawłaszcza z Nuggets stąd mam lekkie PTSD wciąż

no, ale już marudzić o to, że ktoś pisze o tym czym żyją teraz SM, bo przecież nie będę pisał czym żyje forum, to już wyższej maści męczydupstwo

pozdrawiam

wybacz, nie śledze wszystkiego i myślałem że są momenty że dyskusja jest na poważnie (jak tuż po jednym z ważniejszych meczy sezonu, czyli np dzisiaj) a są takie gdy dyskusja schodzi bardziej na offtopy

jak się to miesza to nie zawsze potrafię wyłapać. pewnie nie tylko ja.

aaa, w tym 2+1 dla OKC co Neismith stanął na offensa wydawało mi się (podobnie jak RJowi) że był charge

ale też ani Neismith nie reklamował ani Iny nie wzięło challange, więc może nie bez powodu, a to było 2+1 więc jakby podejrzewali że mogo wygrać to pewnie by wzięli

Edytowane przez rw30

Godzinę temu, rw30 napisał(a):

wybacz, nie śledze wszystkiego i myślałem że są momenty że dyskusja jest na poważnie (jak tuż po jednym z ważniejszych meczy sezonu, czyli np dzisiaj) a są takie gdy dyskusja schodzi bardziej na offtopy

jak się to miesza to nie zawsze potrafię wyłapać. pewnie nie tylko ja.

NBA to nie tylko main treści, pewnie dlatego też potrafiliśmy naruchać kilkadziesiąt stron o jajkach Gortata

ta otoczka też jest imo ciekawa, a że nie dla każdego, no to akurat nic złego, niemniej to nie jedyny wpis, który dziś dałem, jakbyś liczył na coś bardziej merytorycznego, to byś pewnie znalazł, ale skoro nie śledzisz wszystkiego, to może być z tym ciężko w sumie ;)

poza tym ja bym nie nazwał tego offtopem, to tak jak z beefem Jokiciowcy vs Embiidziarze, niby nic takiego, a rezonuje do dziś, podobnie będzie imo z Shaiem i tymi wolnymi, ustawi to pewną narracje na dobre kilka lat, to raczej pewne

pokój z kuchnią

ps. jeszcze coś takiego

te łokcie rzeczywiście pracują u niego sporo, ciężko znaleźć innego niskiego, który tyle z nich korzysta

Edytowane przez LeweBiodroSmoka