Skocz do zawartości

Grande Finale OKC vs Indiana Pacers

ignazz

Wyniki Serii  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wynik Finału

Rekomendowane odpowiedzi

15 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

fun fact

James Wiseman ma szansę na swój drugi pierścień

gość nie zagrał jeszcze meczu w PO

To jest niesprawiedliwe! 

ja też nie zagrałem nawet minuty w PO

No ale nie jestem czarny więc można mnie olać 

Dobrze, że Al Shaida lubi puścić stinkera-choke'a na starcie serii, bo zgodnie z oczekiwaniami Indiana nie za bardzo ma odpowiedź na razie na obronę merchantów, gdyby zaczęło się od 2-0 to słabo, a tak będą emocje minimum do G4. Przez 46/48 minut leciało wg skryptu: top D, Shaisis ma fajne matchupy - ale z drugiej strony Pacers robią w tym postseason rzeczy, które nawet fizjologom się nie śniły, a J-Dub i Holmgren to loteria, więc ciężko tutaj coś mądrego napisać (co może tłumaczyć aktywność w tym temacie ;]) przed G3. Dla fabuły fajnie gdyby Indiana ogarnęła w następnym meczu, ale wygląda na ciężary dla Halibana. 

A co tu pisać? 
mecz bez historii 

thunder postarali się nie dopuścić do zaciętej końcówki bo te Indiana grała przez całe PO na kodach  

g.3 to mus do obejrzenia bo jeśli Thunder to wezmą w podobnym stylu, seria jest wg mnie zamknięta 

Go Pacers 

3 godziny temu, ignazz napisał(a):

Dołujące są zerowe wpisy po meczu finałowym gdzie chłopaki zajmują się pensjami minimalnymi w tym samym czasie. 

Gdy Chet gra tylko poprawnie to już ciężko o podjazd. 

Najlepsze jest w OKC to że to początek ich przygody 

Na swoje usprawiedliwienie napiszę że mecz będę oglądał jutro - wtedy coś napiszę 

8 godzin temu, ignazz napisał(a):

Dołujące są zerowe wpisy po meczu finałowym

Mecz bez większej historii, OKC zagrało niski line-up (który rozbija praktycznie każdą ekipe w lidze) z dodatkową determinacją, a widząc to Indiana, zadowolona z wygranej w 1 meczu rzuciła ręcznik i zbierała siły na mecz u siebie, który będzie miał kluczowe znaczenie dla dalszych losów. Obaj trenerzy testowali kilka ustawień i tylko to modyfikowało obraz meczu z ustalonym wynikiem.

25 minut temu, Koelner napisał(a):

TJ McConnell ❤️

mega mecz zagrał, ale nie wiem co lepsze - ten jego inbound steal, czy Myles blokujący trójkę Cheta.

w ogóle TJ pierwszy zawodnik w dziejach (tj. odkąd są liczone steals), który z ławki zrobił 10 pts, 5 ast i 5 stl.

Za każdym razem jak ta Indiana wygrywa to sam nie wiem jak to zrobili. Mam wrażenie, że ta ich obrona która momentami jest przeciętna a momentami świetna ogłupia przeciwnika. Fajny maja ten balans, ze w każdym meczu kto inny moze byc bohaterem i tak jak nigdy nie przepadałem za indiana bo nie cierpiałem Millera tak ciężko im nie kibicować. Go Pacers

Oklahoma ma problem, bo trafiła kosa na kamień trochę - Indiana ma również świetny kolektyw i głębię składu. I w tym pojedynku na razie górą są Pacers. Hali ukaże cię trójką, jak tylko zostawisz mu odrobinę miejsca, a TJ to jest złoto. Caruso wyglądał głupio wczoraj przy nim zwłaszcza z tą stratą z rozegraniem piłki spod własnego kosza.

Jest problem i Oklahoma musi wyrwać następny mecz obowiązkowo, by sytuacja nie stała się podbramkowa.