LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca fun fact James Wiseman ma szansę na swój drugi pierścień gość nie zagrał jeszcze meczu w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 15 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): fun fact James Wiseman ma szansę na swój drugi pierścień gość nie zagrał jeszcze meczu w PO To jest niesprawiedliwe! ja też nie zagrałem nawet minuty w PO No ale nie jestem czarny więc można mnie olać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Dobrze, że Al Shaida lubi puścić stinkera-choke'a na starcie serii, bo zgodnie z oczekiwaniami Indiana nie za bardzo ma odpowiedź na razie na obronę merchantów, gdyby zaczęło się od 2-0 to słabo, a tak będą emocje minimum do G4. Przez 46/48 minut leciało wg skryptu: top D, Shaisis ma fajne matchupy - ale z drugiej strony Pacers robią w tym postseason rzeczy, które nawet fizjologom się nie śniły, a J-Dub i Holmgren to loteria, więc ciężko tutaj coś mądrego napisać (co może tłumaczyć aktywność w tym temacie ;]) przed G3. Dla fabuły fajnie gdyby Indiana ogarnęła w następnym meczu, ale wygląda na ciężary dla Halibana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Dołujące są zerowe wpisy po meczu finałowym gdzie chłopaki zajmują się pensjami minimalnymi w tym samym czasie. Gdy Chet gra tylko poprawnie to już ciężko o podjazd. Najlepsze jest w OKC to że to początek ich przygody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. agresywnychomik Opublikowano 9 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 6 minut temu, ignazz napisał(a): Dołujące są zerowe wpisy po meczu finałowym gdzie chłopaki zajmują się pensjami minimalnymi w tym samym czasie. Gdy Chet gra tylko poprawnie to już ciężko o podjazd. Najlepsze jest w OKC to że to początek ich przygody Może to wina pierwszego posta w tym temacie który nadal żenujący ton tej rywalizacji xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 8 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Może to wina pierwszego posta w tym temacie który nadal żenujący ton tej rywalizacji xD Wnioskowałem o restart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca A co tu pisać? mecz bez historii thunder postarali się nie dopuścić do zaciętej końcówki bo te Indiana grała przez całe PO na kodach g.3 to mus do obejrzenia bo jeśli Thunder to wezmą w podobnym stylu, seria jest wg mnie zamknięta Go Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 3 godziny temu, ignazz napisał(a): Dołujące są zerowe wpisy po meczu finałowym gdzie chłopaki zajmują się pensjami minimalnymi w tym samym czasie. Gdy Chet gra tylko poprawnie to już ciężko o podjazd. Najlepsze jest w OKC to że to początek ich przygody Na swoje usprawiedliwienie napiszę że mecz będę oglądał jutro - wtedy coś napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 10 minut temu, blackmagic napisał(a): Na swoje usprawiedliwienie napiszę że mecz będę oglądał jutro - wtedy coś napiszę Obejrzyj od drugiej połowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Ludzie narzekali, ze nie było loga finałów na parkiecie w G1, to liga naprawiła dodając dwa rozmazane cyfrowe pucharki 50x50 pikseli, dobrze że chociaż bez watermarku Gettyimages. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 8 godzin temu, ignazz napisał(a): Dołujące są zerowe wpisy po meczu finałowym Mecz bez większej historii, OKC zagrało niski line-up (który rozbija praktycznie każdą ekipe w lidze) z dodatkową determinacją, a widząc to Indiana, zadowolona z wygranej w 1 meczu rzuciła ręcznik i zbierała siły na mecz u siebie, który będzie miał kluczowe znaczenie dla dalszych losów. Obaj trenerzy testowali kilka ustawień i tylko to modyfikowało obraz meczu z ustalonym wynikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca pasjonujący ten Finał, taki ruch temacie nie wiedziałem, że Hali ma problemy z kostką, słabiutka perspektywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Indy idzie po swoje a OKC jak wyjedzie z 1:3 to po ptokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Teams that go up 2-1 win 81% of NBA Finals Edytowane 12 Czerwca przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca TJ McConnell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 25 minut temu, Koelner napisał(a): TJ McConnell mega mecz zagrał, ale nie wiem co lepsze - ten jego inbound steal, czy Myles blokujący trójkę Cheta. w ogóle TJ pierwszy zawodnik w dziejach (tj. odkąd są liczone steals), który z ławki zrobił 10 pts, 5 ast i 5 stl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Za każdym razem jak ta Indiana wygrywa to sam nie wiem jak to zrobili. Mam wrażenie, że ta ich obrona która momentami jest przeciętna a momentami świetna ogłupia przeciwnika. Fajny maja ten balans, ze w każdym meczu kto inny moze byc bohaterem i tak jak nigdy nie przepadałem za indiana bo nie cierpiałem Millera tak ciężko im nie kibicować. Go Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Oklahoma ma problem, bo trafiła kosa na kamień trochę - Indiana ma również świetny kolektyw i głębię składu. I w tym pojedynku na razie górą są Pacers. Hali ukaże cię trójką, jak tylko zostawisz mu odrobinę miejsca, a TJ to jest złoto. Caruso wyglądał głupio wczoraj przy nim zwłaszcza z tą stratą z rozegraniem piłki spod własnego kosza. Jest problem i Oklahoma musi wyrwać następny mecz obowiązkowo, by sytuacja nie stała się podbramkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Dwa fantastyczne zespoły. Moznaby wiele pisać kto wygrał mecz, ale te 7 przestrzelonych FT bardzo boli. Chyba tak może się objawiać brak doświadczenia w finałach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca To na jakiej kurwie wyszli w defensywie w IV kwarcie pacers, było niesamowite. Włączyli szósty bieg dokładnie w momencie, kiedy wydawało się, że Oklahoma może robić co chce w ataku. 36,33,31,28,22 - to są minuty starterów Pacers w finałach. Niesamowita drużyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi