ignazz Opublikowano Niedziela o 16:21 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:21 (edytowane) Stało się. Czas na Finał. Edytowane Niedziela o 19:09 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Niedziela o 16:34 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Niedziela o 17:18 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:18 9 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): Jeszcze prosba dla czytających dział NBA. Interesuje się NBA od 1999 roku, gdy miałem 5 lat. moim pierwszym ulubionym zawodnikiem był Reggie Miller. 25 lat czekałem na drugie finały dla Pacers w moim życiu, więc prośba jest taka: poczekajcie z założeniem tematu ten jeden dzień, bo ja postaram się zrobić to dziś wieczorem. weź to chłopie usuń i nie grzesz więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano Niedziela o 17:25 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:25 Godzinę temu, ignazz napisał(a): Stało się. Czas na Finał. za takie zalożenie tematu finalu NBA przebrałbym Cię za starą babe, ustawił przy przejsciu dla pieszych i kazał czekać aż będzie nadjeżdzał Tomasz Hajto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Niedziela o 17:28 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:28 2 minuty temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): za takie zalożenie tematu finalu NBA przebrałbym Cię za starą babe, ustawił przy przejsciu dla pieszych i kazał czekać aż będzie nadjeżdzał Tomasz Hajto. Ja bym był zdecydowanie bardziej łaskawy. Postawiłbym przed plutonem egzekucyjnym i kazał strzelać Milikowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano Niedziela o 18:00 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:00 (edytowane) Niech wygra lepszy w sportowej walce, nie chciałbym żeby wynik tej rywalizacji został wypaczony przez kontuzje bądź rażące pomyłki sędziowskie. Oba zespoły lubię choć bliżej mi do Indiany, chyba dlatego, że reprezentuje wschód. Oba zespoły zostały bardzo fajnie zbudowane, oba mają dobrze zbilansowane składy i przede wszystkim w finałach mamy pewien powiew świeżości. Jak dobrze policzyłem to dopiero drugi finał w historii Pacers i drugi w historii Thunder, uwzględniając, że OKC to kontynuacja zespołu Seattle to wtedy piąty, jak kto woli. Także liczę na sporą dawkę emocji i obstawiam 4-3 dla OKC. Edytowane Wtorek o 17:59 przez Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Niedziela o 18:01 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:01 35 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): za takie zalożenie tematu finalu NBA przebrałbym Cię za starą babe, ustawił przy przejsciu dla pieszych i kazał czekać aż będzie nadjeżdzał Tomasz Hajto. A prosił @RonnieArtesticsżeby mu dać szansę otworzyć temat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Niedziela o 18:04 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:04 Możemy jeszcze raz! @RonnieArtestics zrób to jako Gospodarz a ja ten skasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Niedziela o 18:05 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:05 @ignazz po ile indywidualne lekcje z etykiety forumowej, biere cały turnnus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Niedziela o 18:06 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:06 (edytowane) 42 minuty temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): za takie zalożenie tematu finalu NBA przebrałbym Cię za starą babe, ustawił przy przejsciu dla pieszych i kazał czekać aż będzie nadjeżdzał Tomasz Hajto. Tłumaczy mnie tylko fakt że finałem nazwałem OKC DEN 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): @ignazz po ile indywidualne lekcje z etykiety forumowej, biere cały turnnus Dla Ciebie za pół ceny. Zgodnie z zasadą że cena jest na głowę. Edytowane Niedziela o 18:07 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano Niedziela o 18:06 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:06 W pakiecie wykłady z pasywnej agresji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Niedziela o 18:08 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:08 1 minutę temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): W pakiecie wykłady z pasywnej agresji To już gratis. @RonnieArtestics czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Niedziela o 18:50 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:50 @ignazz its okay I tak mam mało czasu dzisiaj. Napisze coś od siebie pod spodem później, już trudno. Dodaj chociaż ankietę do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano Niedziela o 19:12 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:12 Ronnie zakładaj od nowa pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano Niedziela o 19:36 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:36 Okla-Indiana 4:2. Mrożę już szampana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano Niedziela o 20:17 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 20:17 (edytowane) Nie dał rady Miller, niech będzie Pascala czy inny Hali, tyle lat czekania. Edytowane Niedziela o 20:18 przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Niedziela o 22:10 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:10 W kazdej serii stawiałem Pacers jako przegranych i wyszło bokiem więc teraz 4-3 dla nich bo zasłużyli marzyło mi się Pacers O’Neala i Artesta jako mistrzów niech duch Reggiego czuwa nad Indiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano Poniedziałek o 01:42 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 01:42 Czolem. Ostatnie tygodnie bylem caly czas w rozjazdach i dopiero nadgodnilem NBA (o dziwo uniknalem spojlerow). Dlatego nie zagladalem na Forum. Chcialem napisac do uzytkownika @LeweBiodroSmoka- miales racje gagatku. Pisalismy pod koniec regulara i ja watpilem w okc, pisalem ze w semi finals zaczna sie ich klopoty a do finalu ligi nie zajda. No jednak wyglada na to ze nie i tak jak twierdziles ida na misa. Touche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Poniedziałek o 01:59 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 01:59 10 minut temu, z8k napisał(a): Czolem. Ostatnie tygodnie bylem caly czas w rozjazdach i dopiero nadgodnilem NBA (o dziwo uniknalem spojlerow). Dlatego nie zagladalem na Forum. Chcialem napisac do uzytkownika @LeweBiodroSmoka- miales racje gagatku. Pisalismy pod koniec regulara i ja watpilem w okc, pisalem ze w semi finals zaczna sie ich klopoty a do finalu ligi nie zajda. No jednak wyglada na to ze nie i tak jak twierdziles ida na misa. Touche. 3 posty z rzedu gdzie ludzie oddaja mi racje, co sie odp$% nagle ;] to bardzo mile, ale przejrzalem tamta dyskusje i ja tam bardziej los GSW przewidzialem, moze posrednio z tego wynikalo, ze mam Thunder za faworyta, tyle ze to zaden take no, w zyciu bym nie pomyslal ze Nuggets moga im jakkolwiek zagrozic, a reszta Zachodu wtedy na tle OKC wygladalala... jak OKC na tle Zachodu dzisiaj niemniej milo mi i pozdrawiam czuje sie nieswojo, az sie obawiam czy to nie jakas zmowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano Poniedziałek o 02:02 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 02:02 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): niemniej milo mi i pozdrawiam czuje sie nieswojo, az sie obawiam czy to nie jakas zmowa Uwajaj. NASK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi