Skocz do zawartości

Grande Finale OKC vs Indiana Pacers

ignazz

Wyniki Serii  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wynik Finału

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a):

Jeszcze prosba dla czytających dział NBA. Interesuje się NBA od 1999 roku, gdy miałem 5 lat. moim pierwszym ulubionym zawodnikiem był Reggie Miller. 25 lat czekałem na drugie finały dla Pacers w moim życiu, więc prośba jest taka: poczekajcie z założeniem tematu ten jeden dzień, bo ja postaram się zrobić to dziś wieczorem. 

weź to chłopie usuń i nie grzesz więcej

2 minuty temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a):

za takie zalożenie tematu finalu NBA przebrałbym Cię za starą babe, ustawił przy przejsciu dla pieszych i kazał czekać aż będzie nadjeżdzał Tomasz Hajto.

Ja bym był zdecydowanie bardziej łaskawy. Postawiłbym przed plutonem egzekucyjnym i kazał strzelać Milikowi :)

Niech wygra lepszy w sportowej walce, nie chciałbym żeby wynik tej rywalizacji został wypaczony przez kontuzje bądź rażące pomyłki sędziowskie.

Oba zespoły lubię choć bliżej mi do Indiany, chyba dlatego, że reprezentuje wschód. Oba zespoły zostały bardzo fajnie zbudowane,  oba mają dobrze zbilansowane składy i przede wszystkim w finałach mamy pewien powiew świeżości.

Jak dobrze policzyłem to dopiero drugi finał w historii Pacers i drugi w historii Thunder, uwzględniając, że OKC to kontynuacja zespołu Seattle to wtedy piąty, jak kto woli.

Także liczę na sporą dawkę emocji i obstawiam 4-3 dla OKC.

Edytowane przez Thomas

42 minuty temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a):

za takie zalożenie tematu finalu NBA przebrałbym Cię za starą babe, ustawił przy przejsciu dla pieszych i kazał czekać aż będzie nadjeżdzał Tomasz Hajto.

Tłumaczy mnie tylko fakt że finałem nazwałem OKC DEN 

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

@ignazz

po ile indywidualne lekcje z etykiety forumowej, biere cały turnnus

Dla Ciebie za pół ceny. Zgodnie z zasadą że cena jest na głowę. 

Edytowane przez ignazz

Czolem. Ostatnie tygodnie bylem caly czas w rozjazdach i dopiero nadgodnilem NBA (o dziwo uniknalem spojlerow). Dlatego nie zagladalem na Forum. Chcialem napisac do uzytkownika @LeweBiodroSmoka- miales racje gagatku. Pisalismy pod koniec regulara i ja watpilem w okc, pisalem ze w semi finals zaczna sie ich klopoty a do finalu ligi nie zajda. No jednak wyglada na to ze nie i tak jak twierdziles ida na misa. Touche.

10 minut temu, z8k napisał(a):

Czolem. Ostatnie tygodnie bylem caly czas w rozjazdach i dopiero nadgodnilem NBA (o dziwo uniknalem spojlerow). Dlatego nie zagladalem na Forum. Chcialem napisac do uzytkownika @LeweBiodroSmoka- miales racje gagatku. Pisalismy pod koniec regulara i ja watpilem w okc, pisalem ze w semi finals zaczna sie ich klopoty a do finalu ligi nie zajda. No jednak wyglada na to ze nie i tak jak twierdziles ida na misa. Touche.

3 posty z rzedu gdzie ludzie oddaja mi racje, co sie odp$% nagle ;]

to bardzo mile, ale przejrzalem tamta dyskusje i ja tam bardziej los GSW przewidzialem, moze posrednio z tego wynikalo, ze mam Thunder za faworyta, tyle ze to zaden take no, w zyciu bym nie pomyslal ze Nuggets moga im jakkolwiek zagrozic, a reszta Zachodu wtedy na tle OKC wygladalala... jak OKC na tle Zachodu dzisiaj ;)

niemniej milo mi i pozdrawiam

czuje sie nieswojo, az sie obawiam czy to nie jakas zmowa :D