Skocz do zawartości

Zlot E-NBA.PL 2025 ][ 1-2 VIII ][ KRK

LeweBiodroSmoka

Rekomendowane odpowiedzi

Zlot imienia Josha Giddeya i Alexa Caruso !!!

Odwiozłem chłopaków do Warszawy, jeszcze godzinka z hakiem i dom. 

Dzięki za zlot, było miło i zabawnie (czasami aż za bardzo).

Trochę mnie brzuch bolal czasami z przejedzenia, czasami że śmiechu!

Do zobaczenia następnym razem !

20 minut temu, StroSHow napisał(a):

Również polecam 😀 niestety mogłem być tylko kilkanaście godzin ale zdążyłem w tym czasie wybrać Carona Butlera jako startera w ATF więc jak widać każdy może mieć tam swoje 5 minut .

Niby tylko butler ale jak mawiał klasyk - w rogu samego nie zostawisz ;)

ogolnie dzieki panowie za świetny weekend - mam nadzieje ze tak jak sobie powiedzieliśmy w marcu widzimy się znowu i wszyscy już sobie w kalendarzu zaznaczyli. Life atf at his finest - dziś się sam do siebie w aucie jeszcze śmiałem # @antek

1 minutę temu, blackmagic napisał(a):

Niby tylko butler ale jak mawiał klasyk - w rogu samego nie zostawisz ;)

ogolnie dzieki panowie za świetny weekend - mam nadzieje ze tak jak sobie powiedzieliśmy w marcu widzimy się znowu i wszyscy już sobie w kalendarzu zaznaczyli. Life atf at his finest - dziś się sam do siebie w aucie jeszcze śmiałem # @antek

Pamiętaj, że Stojakovic to ponad przeciętny obrońca!!! Choć wiadomo do Caruso trochę mu brakuje !!!

4 minuty temu, blackmagic napisał(a):

Ciut gorzej niż all def!

W szczytowej formie ocierał się o drugą piątkę... ale przyznasz ze był uniwersalny w obronie mógł bronić za równo szybkich guardow jak i mobilnych wysokich. Może i różnym skutkiem, ale bronić mógł :)

6 minut temu, antek napisał(a):

Pamiętaj, że Stojakovic to ponad przeciętny obrońca!!! Choć wiadomo do Caruso trochę mu brakuje !!!

dopiero na koniec do mnie dotarło, że ktoś tu chciał sypać maxa Giddeyowi, dziwne, że nie poszedł Antuś, następny razem proszę się poprawić :V

było genialnie Pany, tylko szkoda, że tak mało pograliśmy, nie spodziewałem się, że mogą przebiec 200m bez protez Pistoriusa, a tu taka niespodzianka, wyjaśniliśmy leszczyków

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a):

dopiero na koniec do mnie dotarło, że ktoś tu chciał sypać maxa Giddeyowi, dziwne, że nie poszedł Antuś, następny razem proszę się poprawić :V

Chicago przeczeka by w nastepne lato dać Giddeyowi superamaxa po jego MVP sezonie.

Nie dziękujcie, róbcie screeny !

51 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Stro najbardziej chwalił, nic co prawda chyba nie spróbował, ale od razu widział ten pure skill i kunszt 

Maciej Kuroń 2.0 po prostu 

Jakbyś całe życie miał wzrok na poziomie scoutingu Kings to też byś umiał oceniać po zapachu😀

Godzinę temu, Kily napisał(a):

Super było spotkać starych znajomych, poznać nowych i obejrzeć zwłoki jednego nieprzytomnego. Aż szkoda, że tak późno dałem radę dołączyć. Samo miejsce też bardzo fajne, a rozmowy przejdą do historii zlotów. 💯

@january: Camby GOAT! Camby GOAT!

@MarcusCamby: zamknij mordę!

Ale czemu szanowny kolega nie informuje, że CambyGOAT wtedy spał i stąd lekka nerwowość? :P