Geronimo Opublikowano wczoraj o 02:46 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 02:46 (edytowane) Jeśli pełny wyjątek, którym Lakers dysponują wobec niepodjęcia opcji przez DFS starczy to Pelinka chyba nie ma się co zastanawiać. Przy ponad 30 mln kontrakcie ciężko było skombinować właściwy deal, ale w tej sytuacji trzeba zrobić wszystko by go pozyskać. Edytowane wczoraj o 05:07 przez Geronimo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano wczoraj o 06:34 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:34 3 godziny temu, Geronimo napisał(a): Jeśli pełny wyjątek, którym Lakers dysponują wobec niepodjęcia opcji przez DFS starczy to Pelinka chyba nie ma się co zastanawiać. Przy ponad 30 mln kontrakcie ciężko było skombinować właściwy deal, ale w tej sytuacji trzeba zrobić wszystko by go pozyskać. Gość ma Lakers wypisane ma na czole, Pelinka to jest chyba największy farciarz wśród GM za mojego życia, wszystko samo do niego przychodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano wczoraj o 07:17 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:17 Ja tak czytam to i się zastanawiam czy Wy na serio to piszecie o Aytonie czy nie? anyway CP3 powiedział, że będzie rozważał LA albo Phoenix. W Lakers jest Doncic, z Hardenem to wiadomo co było także chyba naturalna opcja jest dołączenie do Phoenix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano wczoraj o 08:13 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:13 Jeszcze wcześnie, ale Rockers zapowiadają się na króla polowania. DFS pięknie domknie im ten offseason. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano wczoraj o 09:01 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:01 1 godzinę temu, LAF napisał(a): Ja tak czytam to i się zastanawiam czy Wy na serio to piszecie o Aytonie czy nie? anyway CP3 powiedział, że będzie rozważał LA albo Phoenix. W Lakers jest Doncic, z Hardenem to wiadomo co było także chyba naturalna opcja jest dołączenie do Phoenix. Gdzie powiedział Phoenix? Cały czas była mowa tylko i wyłącznie o la Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano wczoraj o 09:37 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:37 35 minut temu, Kubbas napisał(a): Gdzie powiedział Phoenix? Gdzieś mi to śmignęło. I chyba to spisał Marc Stein. https://x.com/TheSteinLine/status/1939398777112010934?ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^tweet|twtr^true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano wczoraj o 10:20 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:20 W dniu 28.06.2025 o 17:46, ignazz napisał(a): Okoro dostawał bardzo mało minut ale bardzo dobrze trafiał z dystansu. Może się odrodzi? On jest tragiczny. Najlepsza jest jego odrobine ponad przecietna obrona ktora znika w PO. Nie spodziwalem sie ze mozna go zamienic na bonzo lola i jeszcze zaoszczedzic banke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano wczoraj o 12:15 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:15 Wydaje mi się, że Ayton że swoimi problemami idealnie pasuje do Bulls , on z Williamsem mogą stworzyć unikatowy duet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Cytat ree agent big man Day'Ron Sharpe intends to sign a two-year, $12 million deal to return to the Brooklyn Nets, sources tell ESPN. a Nuggets bulą tyle siano takim złomom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Ludzie tu nie ma czego lajkować odnośnie Aytona, ja próbuje odpędzić złego ducha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu W dniu 7.07.2023 o 19:27, rw30 napisał(a): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Co to za dziwny trend z wykupywaniem kontraktów latem i to jeszcze w dodatku całkiem solidnych grajków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Chcą szorować po dnie, to pozbywają się tych co mogą im przeszkodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu To co to Lauri też buyout jak już się tak bawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 26 minut temu, ozzy110 napisał(a): To co to Lauri też buyout jak już się tak bawią Lauri podobno był łączony z warriors Przynajmniej jeszcze wczoraj @joebomb GM Bulls zapowiada że dziś będzie się działo w Chicago pewnie znów nie dostaną żadnych picków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizter Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu free agency rozumiem otwiera się za godzinę i można oczekiwać rozgrzanego twittera? zreszta powyższe zdanie mocno połączone jest z odczuciem, że wraz z poprzednią zmianą CBA strasznie rozmyty na cały rok został temat transferów i przedłużeń kontraktów w lidze. Rynek free agency przestał trochę istnieć, newsy o przedłużonych umowach mam wrażenie, że czytam przez cały rok i dzisiaj nie oczekuje w sumie niczego ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): a Nuggets bulą tyle siano takim złomom Ten kontrakt Sarica juz pisałem rok temu, że bez sensu, a teraz ta opcja boli jeszcze bardziej. Jeśli dobrze widziałem to DEN jest już powyżej 1 Apronu mając 12 graczy. Czyli co 2 minima dla Vetsów a przy 3 juz problem z 2 Apron. Oni musza sprzedać MPJ, bo za rok wchodzą RFA Braun i Watson, a zejdzie im tylko Saric. 12 minut temu, Mizter napisał(a): free agency rozumiem otwiera się za godzinę i można oczekiwać rozgrzanego twittera? Oj tak, juz grzeją się https://x.com/shaesharpeshow/status/1939574652223021127 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) W dniu 26.06.2025 o 18:21, antek napisał(a): Czy są już wyliczenia ile będzie wynosić salary w tym roku, i dalej idąc aprony pierwszy i drugi ? Salary Cap figures for the 2025-26 season As expected, a 10% growth from last season Salary Cap: $154,647,000 Luxury Tax: $187,895,000 First Apron: $195,945,000 Second Apron: $207,824,000 Minimum team salary: $139,182,000 Cash in trades: $7,964,000 Non-tax mid level: $14,104,000 Biannual: $5,134,000 Tax mid level: $5,685,000 Room mid level: $8,781,000 Edytowane 14 godzin temu przez 24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Mavs całkiem niezły deal z Russellem zrobili - pewnie docelowo będzie wchodził jako kreator i strzelec z ławki, co powinno się dobrze sprawdzać. Za to Nuggets robią lekki lifting - nie mam jakoś przekonania do Browna, który ostatnie lata miał słabe, a czy Johnson będzie aż tak wielkim upgradem nad Porterem Jr? Śmiem wątpić. Ło Panie, Rockets chyba za bardzo poniosło i ten dotychczasowy świetny offseason musieli urozmaicić niezrozumiałym podpisem. Po co im Capela przy takim froncie? Pojęcia nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Capela out, Lopez out. Oby Ayton nie wymyślił czegoś głupiego, bo może się okazać, że ta paradoksalnie dobra sytuacja na wejściu w wolną agenturę zostanie niewykorzystana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi