josephnba Opublikowano Sobota o 11:27 Udostępnij Opublikowano Sobota o 11:27 27 minut temu, LAF napisał(a): Phoenix maja trzech centrów, Lakers szukają centra za Austina. Wszystko skład się w jedna całość logiczna. A co, macie za mało guardów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano Sobota o 11:36 Udostępnij Opublikowano Sobota o 11:36 (edytowane) 8 minut temu, josephnba napisał(a): A co, macie za mało guardów? A ktory z nich potrafi cos rozegrać? Edytowane Sobota o 11:36 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Sobota o 11:43 Udostępnij Opublikowano Sobota o 11:43 6 minut temu, marceli73 napisał(a): A ktory z nich potrafi cos rozegrać? Na pewno nie ten bialas z lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Sobota o 14:57 Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:57 3 godziny temu, marceli73 napisał(a): A ktory z nich potrafi cos rozegrać? @Mich@lik napisał kto rozgrywać będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Sobota o 15:22 Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:22 BREAKING: The Chicago Bulls are trading Lonzo Ball to the Cleveland Cavaliers for Isaac Okoro, sources tell ESPN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano Sobota o 15:30 Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:30 3 godziny temu, josephnba napisał(a): Na pewno nie ten bialas z lakers A skąd wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Sobota o 15:38 Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:38 7 minut temu, Van napisał(a): A skąd wiesz? 15 minut temu, 24kobe8 napisał(a): BREAKING: The Chicago Bulls are trading Lonzo Ball to the Cleveland Cavaliers for Isaac Okoro, sources tell ESPN. Szkoda, lonzo to super opcja jako dyrygent drugiego składu 8 minut temu, Van napisał(a): A skąd wiesz? Stad ze rozgrywać potrafi równie dobrze (czyli nijak) co booker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Sobota o 15:43 Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:43 19 minut temu, 24kobe8 napisał(a): BREAKING: The Chicago Bulls are trading Lonzo Ball to the Cleveland Cavaliers for Isaac Okoro, sources tell ESPN. Co za klops Bulls. Łomża wiadomo ogrom kontuzji spowolniły jego karierę, ale wymieniac go za Okoro? Jak było już pisane wcześniej lepiej nie robić żadnego tradeu niż robić słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Sobota o 15:46 Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:46 1 minutę temu, antek napisał(a): Co za klops Bulls. Łomża wiadomo ogrom kontuzji spowolniły jego karierę, ale wymieniac go za Okoro? Jak było już pisane wcześniej lepiej nie robić żadnego tradeu niż robić słabe. Bulls umieją tylko w słabe niestety oddawać elitarnego pg z taką trójką za około, który ma „ubogie” statystyki to jakiś kryminał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Sobota o 15:46 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:46 Okoro dostawał bardzo mało minut ale bardzo dobrze trafiał z dystansu. Może się odrodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Sobota o 15:51 Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:51 4 minuty temu, ignazz napisał(a): Okoro dostawał bardzo mało minut ale bardzo dobrze trafiał z dystansu. Może się odrodzi? 37% przy trzech próbach na mecz to mierny wynik Jedyna nadzieja że w bulls , przynajmniej w teorii więcej grać i może faktycznie się rozwinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano Sobota o 15:56 Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:56 17 minut temu, josephnba napisał(a): Stad ze rozgrywać potrafi równie dobrze (czyli nijak) co booker To nie jest odpowiedź na moje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Sobota o 15:58 Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:58 1 minutę temu, Van napisał(a): To nie jest odpowiedź na moje pytanie. Nie jest tajemnicą że nie cenię go jako gracza, uważam że jest produktem nie graczem i po odejściu z lakers stanie się graczem głębokiej rotacji. Nic nie potrafi w stopniu więcej niż dobrym rozgrywać też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano Sobota o 16:50 Udostępnij Opublikowano Sobota o 16:50 Godzinę temu, 24kobe8 napisał(a): BREAKING: The Chicago Bulls are trading Lonzo Ball to the Cleveland Cavaliers for Isaac Okoro, sources tell ESPN. Cavs wymienili 11 mln salary Okoro na 10mln Lonzo. To chyba nie starczy by sie chronić przed podatkiem, zwłaszcza że Mobley dostanie podwyżke z automatu za wygranie DPOY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano Sobota o 16:52 Udostępnij Opublikowano Sobota o 16:52 52 minuty temu, josephnba napisał(a): Nie jest tajemnicą że nie cenię go jako gracza, uważam że jest produktem nie graczem i po odejściu z lakers stanie się graczem głębokiej rotacji. Nic nie potrafi w stopniu więcej niż dobrym rozgrywać też To, że nie cenisz gracza Lakers to oczywiście szok dla mnie. Produktem czego jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Sobota o 17:06 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:06 13 minut temu, Van napisał(a): To, że nie cenisz gracza Lakers to oczywiście szok dla mnie. Produktem czego jest? To że u ciebie każdy kolek jest top5 defensorem bo grał w lakers też nie jest tajemnicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano Sobota o 17:17 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:17 5 minut temu, josephnba napisał(a): To że u ciebie każdy kolek jest top5 defensorem bo grał w lakers też nie jest tajemnicą Przynajmniej nie robię z siebie wała wypowiadając się na temat zawodników, których nie oglądam... Następnie dopytywany o odpowiedź wyciągasz temat sprzed blisko 20 lat i nawet tego ciągle nie potrafisz zrobić porzadnie i chociaz wypomnieć mi dokładnie to co pisałem wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Sobota o 17:28 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:28 9 minut temu, Van napisał(a): Przynajmniej nie robię z siebie wała wypowiadając się na temat zawodników, których nie oglądam... Następnie dopytywany o odpowiedź wyciągasz temat sprzed blisko 20 lat i nawet tego ciągle nie potrafisz zrobić porzadnie i chociaz wypomnieć mi dokładnie to co pisałem wtedy. Napisałem ci wyraźnie że jest produktem wy z lebronem i poza Lakers będzie słabszy, a może i c***owy co mam napisać więcej? zarzucasz mi tekst sprzed 20 lat a sam jedyne co napisałeś to że nie lubię lakers i dlatego nie cenię tego bialasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano Sobota o 17:34 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:34 4 minuty temu, josephnba napisał(a): Napisałem ci wyraźnie że jest produktem wy z lebronem i poza Lakers będzie słabszy, a może i c***owy co mam napisać więcej? no właśnie liczyłem, że napiszesz, że jest produktem gry z Lebronem, ponieważ wiem, że nie ogladales jego gry kiedy nie gram w tym sezonie Lebron to sprawdź sobie chocisz jego statystyki z tych meczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Sobota o 17:37 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:37 1 minutę temu, Van napisał(a): no właśnie liczyłem, że napiszesz, że jest produktem gry z Lebronem, ponieważ wiem, że nie ogladales jego gry kiedy nie gram w tym sezonie Lebron to sprawdź sobie chocisz jego statystyki z tych meczów. Nie pamiętam czy oglądałem mecz Lakers bez lebrona Myślę że jeszcze w 2025 roku się przekonamy kto miał rację kwame czy ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi