Skocz do zawartości

Nowy Sezon 25/26. Wstępniak. Handelek i plotki

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Van napisał(a):

A skąd wiesz? 

15 minut temu, 24kobe8 napisał(a):

BREAKING: The Chicago Bulls are trading Lonzo Ball to the Cleveland Cavaliers for Isaac Okoro, sources tell ESPN.

Szkoda, lonzo to super opcja jako dyrygent drugiego składu 

8 minut temu, Van napisał(a):

A skąd wiesz? 

Stad ze rozgrywać potrafi równie dobrze (czyli nijak) co booker 

19 minut temu, 24kobe8 napisał(a):

BREAKING: The Chicago Bulls are trading Lonzo Ball to the Cleveland Cavaliers for Isaac Okoro, sources tell ESPN.

Co za klops Bulls. Łomża wiadomo ogrom kontuzji spowolniły jego karierę, ale wymieniac go za Okoro? Jak było już pisane wcześniej lepiej nie robić żadnego tradeu niż robić słabe.

1 minutę temu, antek napisał(a):

Co za klops Bulls. Łomża wiadomo ogrom kontuzji spowolniły jego karierę, ale wymieniac go za Okoro? Jak było już pisane wcześniej lepiej nie robić żadnego tradeu niż robić słabe.

Bulls umieją tylko w słabe niestety 

oddawać elitarnego pg z taką trójką za około, który ma „ubogie” statystyki to jakiś kryminał 

4 minuty temu, ignazz napisał(a):

Okoro dostawał bardzo mało minut ale bardzo dobrze trafiał z dystansu. Może się odrodzi? 

37% przy trzech próbach na mecz to mierny wynik

Jedyna nadzieja że w bulls , przynajmniej w teorii więcej grać i może faktycznie się rozwinie 

1 minutę temu, Van napisał(a):

To nie jest odpowiedź na moje pytanie. 

Nie jest tajemnicą że nie cenię go jako gracza, uważam że jest produktem nie graczem i po odejściu z lakers stanie się graczem głębokiej rotacji. 

Nic nie potrafi w stopniu więcej niż dobrym 

rozgrywać też 

Godzinę temu, 24kobe8 napisał(a):

Cavs wymienili 11 mln salary Okoro na 10mln Lonzo. To chyba nie starczy by sie chronić przed podatkiem, zwłaszcza że Mobley dostanie podwyżke z automatu za wygranie DPOY

52 minuty temu, josephnba napisał(a):

Nie jest tajemnicą że nie cenię go jako gracza, uważam że jest produktem nie graczem i po odejściu z lakers stanie się graczem głębokiej rotacji. 

Nic nie potrafi w stopniu więcej niż dobrym 

rozgrywać też 

To, że nie cenisz gracza Lakers to oczywiście szok dla mnie. 

Produktem czego jest? 

5 minut temu, josephnba napisał(a):

To że u ciebie każdy kolek jest top5 defensorem bo grał w lakers też nie jest tajemnicą 

🤣

Przynajmniej nie robię z siebie wała wypowiadając się na temat zawodników, których nie oglądam...

Następnie dopytywany o odpowiedź wyciągasz temat sprzed blisko 20 lat i nawet tego ciągle nie potrafisz zrobić porzadnie i chociaz wypomnieć mi dokładnie to co pisałem wtedy. 

9 minut temu, Van napisał(a):

🤣

Przynajmniej nie robię z siebie wała wypowiadając się na temat zawodników, których nie oglądam...

Następnie dopytywany o odpowiedź wyciągasz temat sprzed blisko 20 lat i nawet tego ciągle nie potrafisz zrobić porzadnie i chociaz wypomnieć mi dokładnie to co pisałem wtedy. 

Napisałem ci wyraźnie że jest produktem wy z lebronem i poza Lakers będzie słabszy, a może i c***owy 

co mam napisać więcej? 

zarzucasz mi tekst sprzed 20 lat a sam jedyne co napisałeś to że nie lubię lakers i dlatego nie cenię tego bialasa 

4 minuty temu, josephnba napisał(a):

Napisałem ci wyraźnie że jest produktem wy z lebronem i poza Lakers będzie słabszy, a może i c***owy 

co mam napisać więcej? 

no właśnie liczyłem, że napiszesz, że jest produktem gry z Lebronem, ponieważ wiem, że nie ogladales jego gry kiedy nie gram w tym sezonie Lebron to sprawdź sobie chocisz jego statystyki z tych meczów. 

1 minutę temu, Van napisał(a):

no właśnie liczyłem, że napiszesz, że jest produktem gry z Lebronem, ponieważ wiem, że nie ogladales jego gry kiedy nie gram w tym sezonie Lebron to sprawdź sobie chocisz jego statystyki z tych meczów. 

Nie pamiętam czy oglądałem mecz Lakers bez lebrona 

Myślę że jeszcze w 2025 roku się przekonamy kto miał rację 

kwame czy ja