24kobe8 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Nikogo to nie obchodzi ale: The Sacramento Kings have reportedly been shopping Malik Monk and Devin Carter on the trade market, per @MikeAScotto “The Kings have expressed a desire to acquire a first-round pick in the 2025 NBA Draft, league sources told HoopsHype. Amid those conversations, Sacramento has gauged the trade market on guards Malik Monk and Devin Carter, sources said.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 1. Kilka dni temu Pacers odzyskali swoj pick pierwszorundowy 2026 roku za pick z tego roku. Było to głownie spowodiwane oszczednosciami, by moc podpisac wysokiego ( Myles Turner), bo Pacers nie lubia placic podatku od luksusu. 2. Tatum, Lillard oraz Haliburton opuszcza cały najblizszy sezon, czym mocno osłabiaja szanse swoich zespołow by powalczyc o finał ligi. Jesli dodamy do tego delikatny rozgardiasz jaki jest w NYK, to co raz lepiej wyglada sciagniecie Banea, mimo ceny, która jak wiemy nie była niska. 3. Czy Cavaliers powinni robic wieksze zmiany (Garland lub Allen przewijaja sie w plotkach), czy moze powinni zachować się cierpliwie, bo za rok Wschód bedzie tak słaby jak na poczatku XXI wieku. 4. Pierwszy pick i kolejny generacyjny talent po Wembym idzie na Zachód. Jak Wschód wygrał loterie, to w nagrode dostał Zaccharie Risachera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu W dniu 22.06.2025 o 19:55, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): No tam by od razu zdobył mistrzostwo do tych co to polajkowali - macie możliwość odlajkowania jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 11 minut temu, antek napisał(a): 3. Czy Cavaliers powinni robic wieksze zmiany (Garland lub Allen przewijaja sie w plotkach), czy moze powinni zachować się cierpliwie, bo za rok Wschód bedzie tak słaby jak na poczatku XXI wieku. Allen rownie sympatyczny co Cedi Osman i rownie do wypi****lenia poki ktos sie moze nabrac na jego RS highlightsy, potencjal/wiek i taniutki kontrakt. Mega fun2watch gosc w RS ale to juz czas i pora. Mam nadzieje, ze mnie nie nabierali na "kontuzje Garlanda" i rzeczywiscie cos mial bo zagral FATALNIE w drugiej serii tych PO. Jak to jest jego sufit (te PO i seria z Indy) to trzeba pakowac z Allenem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 3 minuty temu, memento1984 napisał(a): Allen rownie sympatyczny co Cedi Osman i rownie do wypi****lenia poki ktos sie moze nabrac na jego RS highlightsy, potencjal/wiek i taniutki kontrakt. Mega fun2watch gosc w RS ale to juz czas i pora. Mam nadzieje, ze mnie nie nabierali na "kontuzje Garlanda" i rzeczywiscie cos mial bo zagral FATALNIE w drugiej serii tych PO. Jak to jest jego sufit (te PO i seria z Indy) to trzeba pakowac z Allenem. Dziekuje za zdanie osoby z srodowiska Cavaliers. Jak ogladałem Cavs to faktycznie polaczenie Allena z Mobleyem w dzisiejszych czasach nie wyglada jako idealne, tak czesto widziałem jak Garland grał na poziomie all-star, przynajmniej w ataku. Z drugiej strony maja oni jako tako wartość i mozna za nich wyciagnac zawodnikow bardziej pasujacych do duetu Mitchell-Mobley. A co do Osmana, miałem podobnie wiele lat temu z Dariusem Songaila. Jak grał w Sacramento to czesto szkolił frontcourt Bulls, jednak po przyjsciu do Chicago i zobaczyłem jego gre na "cały etat" to również chciałem go jak najszybciej pozegnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Godzinę temu, memento1984 napisał(a): Allen rownie sympatyczny co Cedi Osman i rownie do wypi****lenia poki ktos sie moze nabrac na jego RS highlightsy, potencjal/wiek i taniutki kontrakt. Mega fun2watch gosc w RS ale to juz czas i pora. Mam nadzieje, ze mnie nie nabierali na "kontuzje Garlanda" i rzeczywiscie cos mial bo zagral FATALNIE w drugiej serii tych PO. Jak to jest jego sufit (te PO i seria z Indy) to trzeba pakowac z Allenem. Wątpię żeby Cavs chowali Dariusza z innych powodów niż kontuzja przecież tam w pewnej chwili nie grali trzech podstawowych graczy. Sugerujesz jakiś spisek? 52 minuty temu, antek napisał(a): Dziekuje za zdanie osoby z srodowiska Cavaliers. Jak ogladałem Cavs to faktycznie polaczenie Allena z Mobleyem w dzisiejszych czasach nie wyglada jako idealne, tak czesto widziałem jak Garland grał na poziomie all-star, przynajmniej w ataku. Z drugiej strony maja oni jako tako wartość i mozna za nich wyciagnac zawodnikow bardziej pasujacych do duetu Mitchell-Mobley. A co do Osmana, miałem podobnie wiele lat temu z Dariusem Songaila. Jak grał w Sacramento to czesto szkolił frontcourt Bulls, jednak po przyjsciu do Chicago i zobaczyłem jego gre na "cały etat" to również chciałem go jak najszybciej pozegnac Jezu zdążyłem zapomnieć że Songalia kiedyś kaleczył w Chicago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Cytat The Boston Celtics have traded Jrue Holiday to the Portland Trail Blazers for Anfernee Simons and two second-round picks, sources tell ESPN. Czy to ma jakiekolwiek znaczenie? Chyba nie. Dla mnie albo PTB wiążą z nim jakieś nadzieje albo są dziwni. Trochę przydługi kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Lebron jak zobaczyl co siw odpier.dala z kontuzjami na wschodzie to pewnie kmini jak tu wrocic na ostatni sezon do Cavs. Ale odejbaliby numer życia. Wraca na gotowca i cyk autostrada do Finalu. A co tutaj sie wydarzylo? Czym sie kieruje Portland? https://x.com/ShamsCharania/status/1937354016171917821?t=EcbF_796pBR6yVMUg9Rqjg&s=19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Mich@lik napisał(a): Czy to ma jakiekolwiek znaczenie? Chyba nie. Dla mnie albo PTB wiążą z nim jakieś nadzieje albo są dziwni. Trochę przydługi kontrakt. nie bylo tak ze jak wyladowal w ptb pierwszy raz przy trejdzie za lillarda to oficjalnie mowil ze tam nie chce grac z jakiegos powodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 9 godzin temu, josephnba napisał(a): Wątpię żeby Cavs chowali Dariusza z innych powodów niż kontuzja przecież tam w pewnej chwili nie grali trzech podstawowych graczy. Sugerujesz jakiś spisek W calym NBA, wewnatrz kazdej organizacji to jest jedno wielkie “kumbaya” dopoki sie ceni jakiegos zawodnika. To nie spisek tylko robi sie “łaske” niektorym graczom az do momentu ze nagle szok i sa na choping-blocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 48 minut temu, memento1984 napisał(a): W calym NBA, wewnatrz kazdej organizacji to jest jedno wielkie “kumbaya” dopoki sie ceni jakiegos zawodnika. To nie spisek tylko robi sie “łaske” niektorym graczom az do momentu ze nagle szok i sa na choping-blocku Oglądałem tamtą serię i pomijając kontuzje, to nie Garland był tam problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 3 godziny temu, Mich@lik napisał(a): Czy to ma jakiekolwiek znaczenie? Chyba nie. Dla mnie albo PTB wiążą z nim jakieś nadzieje albo są dziwni. Trochę przydługi kontrakt. ktoś powie o co chodzi w tym dealu z perspektywy Blazers? jeszcze ta dopłata 2 x 2nd round lmao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 15 minut temu, airmax napisał(a): ktoś powie o co chodzi w tym dealu z perspektywy Blazers? jeszcze ta dopłata 2 x 2nd round lmao Simons ma wygasajacy kontrakt i uznali, ze nie chca go przedluzac bo nie pasuje do wizji Scoot+Sharpe. Najbardziej logiczny chetny na niego czyli Magic sie wypisali z listy trejdem za Bane'a. Jrue duzo lepiej pasuje do Blazers jako 3 guard, wiec jakby chcieli powalczyc to im pomoze, a jak nie to bedzie mial wartosc handlowa w okolicach trade deadline niz Simons. To tylko moja opinia wywrozona z fusow, a nie oficjalne stanowisko Blazers ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Nieźle Celtics spadli na cztery łapy z tym kiepskim kontraktem dla Holidaya, ale może w większej roli jeszcze coś pokaże. Blazers/Jazz dobry case jak ciężko zrobić dobry rebuilding na Zachodzie nie będąc farciarzem pokroju Spurs czy Mavs, bo za rok widzę potężne 39-43 w Portland. Suns tak na oko to będzie bottom2 na Zachodzie - jeszcze ktoś się rozwali po drodze, wiadomo. Trzeba chyba kibicować żeby Giannis został w Milwaukee i marnował swoje talenty, bo inaczej dysproporcja konferencji to będzie vibe early 00s po tych wszystkich kontuzjach na Wschodzie. Knicks mogliby zostawić Thibodeau i niczego nie zmieniać, a byliby na starcie sezonu ~głównym faworytem do finałów, ładna selekcja naturalna tam poszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 25 minut temu, wiLQ napisał(a): Simons ma wygasajacy kontrakt i uznali, ze nie chca go przedluzac bo nie pasuje do wizji Scoot+Sharpe. Najbardziej logiczny chetny na niego czyli Magic sie wypisali z listy trejdem za Bane'a. więc wzięli 35 letniego Holidaya, z 3 letnim kontraktem na poziomie 32-35-37mln/y? Jeszcze dopłacając 2nd rounderami? Nie wiem, ja tu czegoś nie widzę 30 minut temu, wiLQ napisał(a): jak nie to bedzie mial wartosc handlowa w okolicach trade deadline niz Simons. to w sumie ciekawy statement i jeszcze ciekawsze na ile trafny. Bo jednak mówimy o 35 latku, z grubym 3 letnim kontraktem, który regularnie opuszcza 15-20 meczów Jak dla mnie dziwny deal z perspektywy Blazers, nie jakiś mocno zły bo jednak Holiday to fachura i może się PTB finalnie przydać ale na ten moment uważam, że można było Simonsa sprzedać lepiej niż podstarzały gość ze słabym kontraktem. I jeszcze te 2nd roundery ffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu https://www.espn.com/nba/story/_/id/45570087/sources-mavericks-extend-gafford-3-year-60m-deal gafford ma podpisac 3-letnie przedluzenie warte 60 mln. wg mnie bardzo dobra kwota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 17 minut temu, airmax napisał(a): więc wzięli 35 letniego Holidaya, z 3 letnim kontraktem na poziomie 32-35-37mln/y? Jeszcze dopłacając 2nd rounderami? Nie wiem, ja tu czegoś nie widzę IMO nie widzisz tego, ze duzo latwiej sprzedac Jrue niz Simonsa ze wzgledu na typ gracza - Jrue pasuje wszedzie, a Simons w paru miejscach na krzyz. 18 minut temu, airmax napisał(a): Jak dla mnie dziwny deal z perspektywy Blazers, nie jakiś mocno zły bo jednak Holiday to fachura i może się PTB finalnie przydać ale na ten moment uważam, że można było Simonsa sprzedać lepiej niż podstarzały gość ze słabym kontraktem. I jeszcze te 2nd roundery ffs Dla jasnosci, tez mnie zaskoczyla ta wymiana ze strony Blazers, ale tak wlasnie interpretuje ich tok myslenia. Nie oznacza to, ze beda miec racje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 54 minuty temu, jordan20 napisał(a): https://www.espn.com/nba/story/_/id/45570087/sources-mavericks-extend-gafford-3-year-60m-deal gafford ma podpisac 3-letnie przedluzenie warte 60 mln. wg mnie bardzo dobra kwota Promka w sumie Gra trochę poniżej oczekiwań ale to wciąż solidny C który (co niełatwe widocznie) potrafi złapać piłkę w pomalowanym Edytowane 1 godzinę temu przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Jesli Deni faktycznie wszedł już na wyższy lvl i nie jest to chwilowy skok to wymiana po Holidaya jak najbardziej się broni. Mam nadzieję, że w drafcie, w którym za chwilę będą wybierać z #11 nie zdecydują się na kolejnego centra, a poważnie s5 Ayton - Jerami - Deni ver 2.0 - Holiday - Henderson to może być coś co kilka osób może zaskoczyć w nowym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 11 minut temu, tankathon napisał(a): Jesli Deni faktycznie wszedł już na wyższy lvl i nie jest to chwilowy skok to wymiana po Holidaya jak najbardziej się broni. Mam nadzieję, że w drafcie, w którym za chwilę będą wybierać z #11 nie zdecydują się na kolejnego centra, a poważnie s5 Ayton - Jerami - Deni ver 2.0 - Holiday - Henderson to może być coś co kilka osób może zaskoczyć w nowym sezonie. Lawki nie mają ayton jest petem coraz bardziej granta chcą podobno tradowac, przynajmniej takie coś czytałem z miesiąc temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi