Skocz do zawartości

Nowy Sezon 25/26. Wstępniak. Handelek i plotki

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, LAF napisał(a):

A może to Phoenix czekają. Tak jak pisałem, pewnie w trakcie draftu ogłoszą trade. Ja jestem przekonany, że gdzieś tam jest żądanie Castle albo #2 przez Matta

No nie. Nie czekają. Są na musiku. I to dziennikarze robią dobrą minę do złej gry. Łudzą się że dostają co chcą. I tyle. Jeżeli jest to definicja czekania to ok. 

Just In: The Orlando Magic have declined team options for Gary Harris ($7.5 million) and Cory Joseph ($3.47 million) for the 2025-26 season as part of the Desmond Bane trade, league sources told

.

Jak już tak liczymy skrupulatnie nie nasze dolary to trzeba przywołać też inne ruchy związane z poprawą rotacji. I taki ruch ociepla trochę ocenę ceny zapłaconej w totalu. 

4 godziny temu, Dziuseppe napisał(a):

Tobie chyba o RS chodzi, bo to są staty Banchero z regulara, w PO miał: 29.4 PPG i 44% za trzy vs. Cetlics.

tak, TS się zgadza, ale ale ppg z RS dałem, niewiele to zmienia, aczkolwiek to był mój 25+ mecz na żywo w tych PO trochę już na oparach jadę, nie żeby nie było warto w tym roku, ale dobrze, że to się zaraz kończy

Ciekawe, myślałem, że wartość Duranta okaże się słaba, ALE ktoś może się nabrać - wygląda na to, że jedyna ekipa, która mogłaby się nabrać to Raptors (za wciąż średnią paczkę; nie wiem po co on tam) i wszyscy są realistyczni na temat KD. A tu jeszcze doszła opcja Duranta hardballującego w negocjacjach Suns i wybrzydzającego na kilka miejsc (Raptors, Sota), więc najgorszy scenariusz dla Phoenix, bo Sota to jeden z niewielu teamów żeby rzeczywiście po Duranta handlować. 

Jak spurs  zrobia ta wymianę po Duranta to chyba przestane im kibiowac . To plus TEN wafel na ławce trenerskiej to dla mnie za dużo. Tyle spurs wychowało świetnych  trenerów a nam został sie jeden z najgorszych. Albo Pop za późno sie chciał wycofać albo za szybko zaniemógł. 

Durant nie gra żadnej zespołowej koszykówki, jest stary i po ciezkich kontuzjach. Na c*** nam on za to wszystko i JESZCZE na wypożyczenie roczne. Chyba ze sie dogadali ze do 40 bedzie w spursach za mninimum garał. 

Widze że masa wymian ala utah-Wolvs sie szykuje.  Tak jakby sie ci wszyscy napaleni gm-i NIC nie nauczyli po tegorocznych PO. Przynajmniej polowa :). Bo druga może skorzystac podobnie jak kiedys OKC. 

Edytowane przez marceli73

The San Antonio Spurs are believed to be preserving trade assets for a bigger acquisition that better fits their timeline instead of aggressively pursuing Kevin Durant from the Phoenix Suns during the current transaction cycle.

To Ja podziękuje za takie coś.

11 minut temu, LAF napisał(a):

The San Antonio Spurs are believed to be preserving trade assets for a bigger acquisition that better fits their timeline instead of aggressively pursuing Kevin Durant from the Phoenix Suns during the current transaction cycle.

Ale przecież to my grzecznie podziękowaliśmy. Wy zostaliście z problemem bo musicie oddać 

#14 się nie podoba ? Nie ma problemu. 

10 godzin temu, BMeF napisał(a):

Ciekawe, myślałem, że wartość Duranta okaże się słaba, ALE ktoś może się nabrać - wygląda na to, że jedyna ekipa, która mogłaby się nabrać to Raptors (za wciąż średnią paczkę; nie wiem po co on tam) i wszyscy są realistyczni na temat KD. A tu jeszcze doszła opcja Duranta hardballującego w negocjacjach Suns i wybrzydzającego na kilka miejsc (Raptors, Sota), więc najgorszy scenariusz dla Phoenix, bo Sota to jeden z niewielu teamów żeby rzeczywiście po Duranta handlować. 

To jest też nieźle pojebane

Że taka organizacja jak Suns wiadomo fajnie przyszedł do nich jeszcze oficjalnie puszczą w eter że oni mu będą przysługi robić 

Wiadomo Durant robi co może zawsze gdzie by nie grał nie zdejmuje na boisku nogi z gazu

Ale still czy oni mają wobec niego jakiś dług wdzięczności?

Fani Suns może mi powiecie?

2 godziny temu, splaash napisał(a):

#14 w mocnym drafcie to moim zdaniem za duzo, o 27' atlanty juz nie wspominajac.

Zamiast KD wole przedluzyc CP3, nawet na pol sezonu.

Jakiego cp3?

Cp3 oficjalnie powiedział chyba że się coś zmieniło że interesują go tylko drużyny z Los Angeles 

8 godzin temu, LAF napisał(a):

Shams był u pata mcaffe czy jak on ma na końcu wam podlinkuje i gdzieś w ostatnich 2 minutach wywiązała się właśnie gadka o tym newsie

Że jakaś gruba Ryba będzie dostępna która jeszcze nie jest dostępna na rynku

I na to Spurs czekają 

Nie wiem Morant?

11:25

7 godzin temu, Kubbas napisał(a):

ale nie z jego winy chyba co?

performance zajebisty w pewnym momencie byl top3 w mvp conversation w ktoryms sezonie nawet?

Tak byl za Vogela , ale drużyna na pograniczu Play-In także niewiele brało go pod uwagę. 

Niby nie chociaż najlepsze PO to była ta seria z Denver. Chociaż patrząc jakie miał wtedy kłody pod nogami w postaci Aytona i Monty to wcale się nie dziwię, że nie udało się pokonać Denver mając obok siebie Bookera jako gracz TOP 3-5 tych PO. 

Jednak niesmak pozostał.