24kobe8 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu A Kevin Durant trade could happen in the next few days, with the Heat, Timberwolves, and Rockets emerging as finalists, per @ShamsCharania @ignazz , fani Spurs zadowoleni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Tak. chronologia wydarzeń moje domysły 1. spurs złożyli ofertę bez #2 / Castle 2. suns mieli wyższe wymagania 3. po braku ofert adekwatnych do wymagań suns obniżyli cenę 4. spurs dalej chronili 2 najważniejsze assety i wyszedł temat #14 plus Sochan gdzie spurs chcieli albo albo 5. Giannis mówiąc o tym że zostaje przestał być konkurencyjną alternatywą 6. suns widząc powyższe znowu podwyższyli cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 2 godziny temu, marceli73 napisał(a): No jak jeszcze mysli o kasie przy tym ile zarobił a nie o pierscionku to życzę mu dużo kasy w lidze chinskiej. gość od dawna bierze paycuty byle tylko nie utrudniać ruchów nowym drużynom, w zasadzie to powinien być wzorem dla wszystkich przebrzmiałych gwiazdeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) 37 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): gość od dawna bierze paycuty byle tylko nie utrudniać ruchów nowym drużynom, w zasadzie to powinien być wzorem dla wszystkich przebrzmiałych gwiazdeczek Ja nie wiem czym sie sugerował przy player option ale trudno bedzie mu znaleźć wiekszego kontendera niż Dever który by go chciał w ten offseason a jego ruch utrudni jednak Denver wzmocnienia. Edytowane 14 godzin temu przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) 2 minuty temu, marceli73 napisał(a): Ja nie wiem czym sie sugerował przy player option ale trudno bedzie mu znaleźć wiekszego kontendera niż Dever który by go chciał w ten offseason a jego ruch utrudni jednak Denver dalsze ruchy. Nic Denver nie utrudni, mogą zacząć dawać minuty Pickettowi gdyby była obopólna wola, to by w Denver przecież został Edytowane 14 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Juć > Bronek #takaprawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): gość od dawna bierze paycuty byle tylko nie utrudniać ruchów nowym drużynom Co Ty gadasz? w 2023 gość zarobił 47 mln, a Lakers sie go pozbyli dopłacając 1st, bo właśnie nie chciał paycuta i podjął PO czym wkurwił FO Lakers i samego LBJa. Jazz go spuścili a Clippers go przejęli dając minimum, po czym nikt go nie chciał. Nie wiem gdzie Ty tu paycuty tu widzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 2 minuty temu, dannygd napisał(a): Co Ty gadasz? w 2023 gość zarobił 47 mln, a Lakers sie go pozbyli dopłacając 1st, bo właśnie nie chciał paycuta i podjął PO czym wkurwił FO Lakers i samego LBJa. Jazz go spuścili a Clippers go przejęli dając minimum, po czym nikt go nie chciał. Nie wiem gdzie Ty tu paycuty tu widzisz. no dobra, ale te 47 baniek to wynikalo z kontraktu normalnie, wydawalo mi sie ze LAC za minimum gral juz wczesniej, tak czy inaczej przegialem z tym od dawna still wydaje mi sie, ze przy atrakcyjnej ofercie od kogos moze wciaz wziac porownywalne siano, z opcji zrezygnowal glownie dlatego by trafic na rynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Nic Denver nie utrudni, mogą zacząć dawać minuty Pickettowi Nie tyle nie utrudni, co nawet pomógł! Teraz moga Bi-A i Min. rzucić na 2 sensownych grajków C (Looney by tu pasował im doświadczeniem, zbiórką ofensywną, podaniem - nie zaburzał by ta zmiany stylu gry, jak w sytuacji wchodzenia DAJ. Zaryzykowałbym tez Reeda...) i na G (gdzie szukałbym bardziej defensywnych graczy jak GPII czy Dorel Wright). Bo od ofensywy z ławki są Pickett i Strawther, którzy będą grać spore minuty (myślę każdy tak +5), z kolei na PF maja DaRona, który będzie wzmocnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi