Skocz do zawartości

Nowy Sezon 25/26. Wstępniak. Handelek i plotki

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

Tak. 

chronologia wydarzeń moje domysły 

1. spurs złożyli ofertę bez #2 / Castle 

2. suns mieli wyższe wymagania 

3. po braku ofert adekwatnych do wymagań suns obniżyli cenę 

4. spurs dalej chronili 2 najważniejsze assety i wyszedł temat #14 plus Sochan gdzie spurs  chcieli albo albo 

5. Giannis mówiąc o tym że zostaje przestał być konkurencyjną alternatywą 

6. suns widząc powyższe znowu podwyższyli cenę 

2 godziny temu, marceli73 napisał(a):

No jak jeszcze mysli o kasie przy tym ile zarobił a nie o pierscionku to życzę mu dużo kasy  w lidze chinskiej. 

gość od dawna bierze paycuty byle tylko nie utrudniać ruchów nowym drużynom, w zasadzie to powinien być wzorem dla wszystkich przebrzmiałych gwiazdeczek

37 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

gość od dawna bierze paycuty byle tylko nie utrudniać ruchów nowym drużynom, w zasadzie to powinien być wzorem dla wszystkich przebrzmiałych gwiazdeczek

Ja nie wiem czym sie sugerował przy player option ale trudno bedzie mu znaleźć wiekszego kontendera niż Dever który by go chciał w ten offseason a jego ruch utrudni jednak  Denver wzmocnienia. 

Edytowane przez marceli73

2 minuty temu, marceli73 napisał(a):

Ja nie wiem czym sie sugerował przy player option ale trudno bedzie mu znaleźć wiekszego kontendera niż Dever który by go chciał w ten offseason a jego ruch utrudni jednak  Denver dalsze ruchy. 

Nic Denver nie utrudni, mogą zacząć dawać minuty Pickettowi

gdyby była obopólna wola, to by w Denver przecież został 

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

gość od dawna bierze paycuty byle tylko nie utrudniać ruchów nowym drużynom

Co Ty gadasz? w 2023 gość zarobił 47 mln, a Lakers sie go pozbyli dopłacając 1st, bo właśnie nie chciał paycuta i podjął PO czym wkurwił FO Lakers i samego  LBJa. Jazz go spuścili a Clippers go przejęli dając minimum, po czym nikt go nie chciał. Nie wiem gdzie Ty tu paycuty tu widzisz.

2 minuty temu, dannygd napisał(a):

Co Ty gadasz? w 2023 gość zarobił 47 mln, a Lakers sie go pozbyli dopłacając 1st, bo właśnie nie chciał paycuta i podjął PO czym wkurwił FO Lakers i samego  LBJa. Jazz go spuścili a Clippers go przejęli dając minimum, po czym nikt go nie chciał. Nie wiem gdzie Ty tu paycuty tu widzisz.

no dobra, ale te 47 baniek to wynikalo z kontraktu normalnie, wydawalo mi sie ze LAC za minimum gral juz wczesniej, tak czy inaczej przegialem z tym od dawna

still wydaje mi sie, ze przy atrakcyjnej ofercie od kogos moze wciaz wziac porownywalne siano, z opcji zrezygnowal glownie  dlatego by trafic na rynek

2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Nic Denver nie utrudni, mogą zacząć dawać minuty Pickettowi

Nie tyle nie utrudni, co nawet pomógł! Teraz moga Bi-A i Min. rzucić na 2 sensownych grajków C (Looney by tu pasował im doświadczeniem, zbiórką ofensywną, podaniem - nie zaburzał by ta zmiany stylu gry, jak w sytuacji wchodzenia DAJ. Zaryzykowałbym tez Reeda...) i na G (gdzie szukałbym bardziej defensywnych graczy jak GPII czy Dorel Wright). Bo od ofensywy z ławki są Pickett i Strawther, którzy będą grać spore minuty (myślę każdy tak +5), z kolei na PF maja DaRona, który będzie wzmocnieniem.