Skocz do zawartości

Nowy Sezon 25/26. Wstępniak. Handelek i plotki

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, ignazz napisał(a):

San Antonio: +190

Houston: +210

gdyby działał taki wątek który kiedyś tu działał to już bym tam wrzucał propozycję za*ładu o duży pinionc do wygrania vs mały do stracenia że ani tu ani tu nie trafi

a booki czemu mają czegoś takiego nie wystawić? easy money  a do wygrania niewiele

najlepsze że gość jest FA w 2026 czyli, jeśli nie obieca mu się extension to w zasadzie na rok się go tylko dostaje

W dniu 4.06.2025 o 16:52, BMeF napisał(a):

ogólnie wg mnie to skończy się tak jak pisał BMF

W dniu 4.06.2025 o 16:52, BMeF napisał(a):

Durant to emeryt w contract year z ~top20 ligi, który lubi się połamać: może ktoś zdesperowany się jeszcze na niego nabierze, ale jakoś myślę, że pójdzie za mocno stonowaną paczkę i np. dla Spurs do wyjęcia będzie bez #2 czy Castle'a. IMHO skończy się na case a'la Butler czy Harden (wannabe contender weźmie na promce emeryta, bo nic lepszego nie wymyśli).

żadna to okazja zawalić sobie takim gościem na lata salary dla młodych teamów w budowie (jak Rockets czy Spurs)

ale pisz sobie ignacku, pisz, Keldon Johnson & Kevin Durant, tyle Ci pozostało

Ale ja nie pisze tylko sobie wklejam. I został mi jeszcze obiad z wczoraj. I sporo alkoholu s urodzin. Chcesz gryza ? ;) 

Ja tam bym wolał Greka. 

Niestety to za rok wcześniej wyszło że może dostępny? 

Spurs nie powinni się spieszyć 

Ale jeżeli można się tanio wzmocnić bez strat głównych assetow można pomyśleć. 

Niczego nie forsuje ani niczego nie przekreślam. Będzie co będzie bo już ten #2 to fart z niczego 

Której ekipie obecnie kibicujesz? 

Durant na rok też dla mnie może i nie jest taki zły jeżeli tak by chciał Wemby. Podobno go lubi i chętnie by z nim zagrał. Trzeba go pytać. 

A cena no cóż to nie ja rzucałem tu oferty #2 i Castle za Duranta. 

Ja tam zydzilem od samego poczatku 

1 godzinę temu, marceli73 napisał(a):

Mam nadzieje ze SA się nie sfrajerzy. Keldon, Barns i 2 niskie picki. To wszystko co mogą oddać. Żadnej młodzieży  żadnych potencjalnie  wysokich picków. Nawet to co wymieniłem niewart jest rocznego wypożyczenia w sytuacji gdy i tak ie będziemy kontenderami w przyszłym roku. 

zejdz na ziemie chłopie, Spurs będą heroicznie walczyć o play-in 

2 godziny temu, the_secret napisał(a):

Ciiiiiiiii 

mnie wyprowadzaj kolegi z błędu on bardzo źle znosi takie sugestie 

Devin „ja pi****le ale leszcz” Booker ma dostać od Suns 150 baniek 

fajnie 

Bulls nie są jedynym zje***ym zespołem w lidze  

Garland idzie pod młotek 

Mam wrażenie że trochę nie tędy droga, Cavs nie umieją w PO z kilku powodów, ale Darius jest gdzieś w końcówce tej listy  

Jeszcze parę lat temu bym napisał że fajnie byłoby go mieć w Bulls, ale go lubię 

4 godziny temu, the_secret napisał(a):

A ty ze zrozumieniem czytać potrafisz? Pewnie ze z tej wypowiedzi wynika że raczej walczymy o PO w przyszłym roku a nie więcej dlatego Durant jest zbędny. Im bardziej was czytam tym bardziej wątpię w wasza inteligencję. 

Edytowane przez marceli73

Wemby jak każdy wielki musi poprzegrywac w meczach o stawkę aby zacząć wygrywać. Niezwykle rzadko się zdarza że ktoś bez overkilla z marszu bierze ligę. I w tym kontekście Durant mimo wszystko podnosi na tyle jakość zespołu że można się otrzeć o te potrzebne nauki. I tylko dlatego gdzieś nieśmiało myślę czy może jednak sprowadzić go? Przepalenie tych tanich lat Wemby bez po gdzie można poszaleć finansowo też nie jest aż tak korzystne. Kiedy się będzie docierać? Jak 80 mln kontrakt wejdzie? 

Spokojny rozwój jest najbardziej logicznym. Ale takie kroczki może są niezbędne!? 

6 minut temu, josephnba napisał(a):

To znaczy że my twoich postów przeczytaliśmy zdecydowanie za dużo 

zmieniając temat 

jak realnie wygląda rehabilitacja VW

Obecnie w Chinach. W klasztorze. 

Serio 

https://x.com/SpursGDP/status/1931666951228600501

Ogólnie trenuje już i wygląda na to że będzie gotowy na sezon. 

11 godzin temu, josephnba napisał(a):

O skubany 

IMG-1227.jpg

Spurs Fam,Wemby has begun 10 days physical and mental training retreat, turning away all media interviews. The temple, aiming to protect his privacy, has restricted access to outsiders. But don’t worry,here’s the latest photo of him~I’ll keep post with any updates

Jeżeli suns się będą upierać w wymianie z Durantem to podobno Sochan do pakietu ale wtedy nie #14. Albo albo. Sam gracz na bloku nie jest i jest to zapytanie Phoenix raczej niż inicjatywa spurs. Ja tam nie chciałbym odejścia Polaka rodaka ale to nie ja decyduje. Jeżeli ans dostaną i Sochana i #14 to się wkurzę.